0 oy
1,075 göst.
Diğer kategorisinde (2,221 puan) tarafından
2 bebeğime doğum yaptim hamilelik süresince hic bir problemim yoktu. Dogumda saglikli dogdu (yada biz öyle sandik)iki üç kere emzirdim uyuttum bebegimi yataginda birden fenalasti yoğun bakımına yetistirdigimizde kalbi durmustu. Tekrar hayata döndü kuzum 40 gün yogun bakim mücadelesi verdi dayanamadi minik yavrum vefat etti metabolik rahatsizlik dediler ama tani konulamadi neyi vardi niye öldü hic bulamadi doktorlar. 10 aydir acı içerisinde kivraniyorum kiyafetleri beşiği odasi kapı süsü delirecek gib oluyorum nasıl oldu neler yasadim düşündükçe inanamiyorum. Kimse üzülmesin diye acimi içimde yasiyorum ama bu daha zor çok yiprandim incimdim. Şükür şimdi yine hamileyim yerini dolduramaz belki ama acımı hafifletir. Şimdi daha yogun bir korku telaş sardi beni ya yine ayni seyleri yaşarsam. Yine bebegimi kaybedersem naparim. Hamileligimin sevincini asla yaşayamiyorum korkularim önüne geciyor kimin duasının kabul olacagi belli olmaz guzel enerjilerinizi dualarınızı gönderin kizlar çok ihtiyacim var...

24 Cevaplar

+5 oy
tarafından
RABBIM korktugunaa ugratmasin insallah canim 
(2,221 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Rabbine sığın ama bence işin peşini birakma bi can gidiyor nolduğunu net cevap veremiyorlar Rabbim yardımcın olsun çok zor ama sevin kuzum olsun bak yine Rabbim sana evlat verdi ya vermeseydi? Bu sefer daha kötü olurdun 
(2,221 puan) tarafından
Kaç doktor kaç hastane kaç şehir gezdim bir bilsen doktorlar tahlillere bakiyor hic birseyi yok gibi saglukli bir bebek diyor ama gelip canli görünce asla yasamicak dediler ilk gunden beri hastaligi neydi bulunamadi ama herneyse çok agirdi 3 kere diyalize baglandi defalarca kalbi durdu
+1 oy
(9,610 puan) tarafından
Cennette sizi bekliyo o canımın içi..biliyorum bu durumda ne denilse bomboş ama bak Allah bitane daha melek nasip etmiş ona sımsıkı sarıl aynısı olur diye korkma emin ol o korku senin hep içinde olsaydı tekrar hamile kalmayı düşünmezdin Allahın kudreti işte acını biraz olsun hafifletip tekrar sana bi evlat daha nasip etti..Allahım ona hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin sizlere bağışlasın inşallah 
(2,221 puan) tarafından
Amin insallah cok tesekkur ederim haklısınız
+1 oy
tarafından
Rabbim bebeğini kucana almayı nasip etsin inşallah yavrunu unutamassin ama bi nebze acin hafifler rabbim bidaha yasatmasin inşallah çok üzüldüm 
(2,221 puan) tarafından
Insallah o minik bebege okadar ihtiyacim varki anlatamam cok acı gunler atlattim bitsin istiyorum. Yasadiklarim yıpratiyor beni gün gectikce yok oluyor gibi hissediyorum
tarafından
Üzülme abla inşallah bebeğin seni cennete bekliyor melek oldu o rabbim sabır versin
+1 oy
(7,483 puan) tarafından
Basın saolsun canjm. En azindan bir defa olsada emzirmissin kokusunu cekmissin icine. Ben onuda yapamadım dokunamadim bile. 3gun yasadi meleğim kizim. Cok ayrintiya girmeyim sende acilisin canim. Simdi 2.kizim var hep ablasina aldiklarimi giydi aslinda hepsi simdiki yavrumun nasibiymis bilemiyosun iste. Bende korktum ayni seyleri yaşamaktan. Ama Allah ima binlerce sukurler olsun. 16 aylik kizim. Sende hayirla alacaksın kucagina guzel dusun canim.inan oylr sabrını veriyor Allah im
(2,221 puan) tarafından
Senin bebegin neden vefat etti acaba allah yardimcin olsun
(7,483 puan) tarafından
Amin canim. Kalbi delikti bebegimin gelişimi geri kaldi. Erken dogum oldu 900 g dogdu kalbi 3 gun dayandi canim.
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Rabbim sabır versin canm . Sağlıkla al kucağına hayırlı ömrü olsun inşaallah 
(2,221 puan) tarafından
Amin Inşallah
0 oy
tarafından
Kuzum benim cennet kuşu olmuş.  Allah bu bebeğine sağlık uzun ömür versin
(2,221 puan) tarafından
Amin insallah hepimizin bebeklerine cok zor bi imtihan
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Başın sağolsun canım Allah'ım cennette kavuştursun sizi

İnşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın kötü enerji gönderme hep iyi düşünmeye çalış ben iki düşük yaptım hala acıları içimde ve çok küçük olmalarına rağmen senin acın daha büyük Allah yardımcın olsun
(2,221 puan) tarafından
Amin allah razı olsun canim benim
0 oy
tarafından
Rabbim sabır versin kuzum bol bol rabbim korktuguna uğratmasın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 
(2,221 puan) tarafından
Insallah canim benim cok tesekkur ederim
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Cok zor Rabbims sabır nasip etsin san :( insAllah saglikla kucagina alirsin Rabbimin imtihani o melek oldu cennete seni bekliyor guzel düşün  kiyamam sana :( inan cok üzüldün  okurken cümleler boğazımda düğümlendi 

(2,221 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim  sagol kuzum benim
0 oy
tarafından

Rabbim sağ sağlim kucağına evladını almayı nasip etsin inşallah kolay değil bir anne için bir evladının gözleri önünde yitip gitmesi Allah sana dayanma gücü versin gülüm inşallah tamam belki unutamıycaksın ancak doğacak olan evladına sarıl dua oku bol bol unutamıycaksın belki ama biraz olsun evladını kucağına alınca geçicek 

(2,221 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum cok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ilk bebegim benimde karnımda kalbi durmustu.2.hamileligimde surekli bu korkular vardi.Her kontrole gittigimde doktorun kalbi durmus demesinden ödüm kopuodu.Sonra doktorum farketti bu telasimi anlattim bende bana Doktorum şunu soyledi: her hamilelik farklı bir süreçtir ayni seylerin illaki olacagini dusunme demisti.Benim bebegim kucuktu 8 haftalikti kucagima alamadim.Sizinki cok zordur eminim.Ben etkisinden 1 yil kurtulamadm korkularimdan 1 yil arınamadim.Simdi oglum cok sukur dogdu 6 aylik Rabbim saglik sihhat versin ona emanet.Baska seylere yogunlas asla dusunmemeye calis kotu seyleri canm.Rabbim saglicakla kucaginaza almayı ve buyutmeyi nasip etsin.
(2,221 puan) tarafından
Gerçekten cok zor allaha olan inancim olmasaydi coktan yemiştim kafayo cok tesekkur ederim amin
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Rabbim sabır versin canım bebegini sag salim kucagına alırsın inşallah 
(2,221 puan) tarafından
Insallah insallahh
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Canim benim. Ablam da 9 aylij hamileydi sezaryan icin gun bekliyodu. Bir gece önce kizi agzina boncuk almis ablam korkmuz ona bisi olcak diye sirtina felan vurmus  diger gün rahatsizlandi gittiler bebek icinde ölmüş sezaryan la aldilar. Aradan zaman geçti simdi tatli mi tatli bi bebisi daha oldu. İçini ne hissteigini bilemem ama verende Allah alanda. Sadece senin basina gelmiyo. O kadar cok kadin varki yasayan bunu. Hic bebisi olmayanlar da var. Uzun yazdim ama sunu demek istiyorum hamile bir kadina üzüntü sitres iyi gelmez. Korku da oyle. Yakindan tanik oldum ben buna. Karnindaki bebisini sev onunla sohbet et. Kardeşini anlat. Ama yipratma kendini olur mu canim. Elden gelen biseyi. Yoktu. Hade bakalim gülümse şimdi dünya tatlisi bi bebegin olur İnşallah 
(2,221 puan) tarafından
:)) Amin inssllah cok teşekkür ederim
(1,518 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek:)
0 oy
tarafından
İnan çok üzüldüm diyecek bişey bulamıyorum Rabbim acını hafifletsin karnın daki bebeğini sana bağışlasın bir daha hiç acı göstermesin..
0 oy
(117 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım. Sana eşine şefaatçi olur inşallah 
0 oy
tarafından

Allah sana sabır versin inşallah canım 

Ve korkma 

Ben inanıyorum ki sağ salim doğacak senı yoracak :)

0 oy
(6,189 puan) tarafından
Başın sağolsun.Emzirdikten sonra ağzından gazını cikariyormuydun?
(2,221 puan) tarafından
Rahatsızlık sebebi beslenmesiydi canim vücuduna besin girince kalbi duruyordu
(6,189 puan) tarafından
İnşallah bir daha yasamazsin
0 oy
(14,061 puan) tarafından
ALLAH saglikli bir sekilde kucağına almayi nasip etsin uzun ömürlü olsun bütün çocuklar☺
(2,221 puan) tarafından
Amin insallah teşekkür ederim
0 oy
(618 puan) tarafından
Yavrunun biri sana şefaatçı olmuş diğeri hayırlı bir evlat olsun rabbim korktuğun yere ugratmasin inşallah 
(2,221 puan) tarafından
Amin insallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,545 göst.
12 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aytenli07 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 762 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde nur120302 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 722 göst.
18 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruhugencanne.. (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,594 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatsu23 (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,091 soru

24,081,799 cevap

331,238 kullanıcı

...