2 bebeğime doğum yaptim hamilelik süresince hic bir problemim yoktu. Dogumda saglikli dogdu (yada biz öyle sandik)iki üç kere emzirdim uyuttum bebegimi yataginda birden fenalasti yoğun bakımına yetistirdigimizde kalbi durmustu. Tekrar hayata döndü kuzum 40 gün yogun bakim mücadelesi verdi dayanamadi minik yavrum vefat etti metabolik rahatsizlik dediler ama tani konulamadi neyi vardi niye öldü hic bulamadi doktorlar. 10 aydir acı içerisinde kivraniyorum kiyafetleri beşiği odasi kapı süsü delirecek gib oluyorum nasıl oldu neler yasadim düşündükçe inanamiyorum. Kimse üzülmesin diye acimi içimde yasiyorum ama bu daha zor çok yiprandim incimdim. Şükür şimdi yine hamileyim yerini dolduramaz belki ama acımı hafifletir. Şimdi daha yogun bir korku telaş sardi beni ya yine ayni seyleri yaşarsam. Yine bebegimi kaybedersem naparim. Hamileligimin sevincini asla yaşayamiyorum korkularim önüne geciyor kimin duasının kabul olacagi belli olmaz guzel enerjilerinizi dualarınızı gönderin kizlar çok ihtiyacim var...