0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde (6,679 puan) tarafından
Her kes komşusundan şikayetci bizde tam tersi komşum bizden şikayetci..

2çocuğum var 1 yasinda bir kizim ve 4 yaşinda bi oglum var..çocuk işte oynuyor koşuyor kizim ayagini yere cirparak yurur bebek zaten nasil anlata bilirimki oyle yurume diye..oğluma kizinca yine sessiz oluyo ama kizima kizsamda anlamazki??

Bir çocuk ne kadar gurultu yapa bilirki insani rahat etsin?

Bir ayda bu 2ci şikayete gelişi..napayim bilmiyorum ya 

7 Cevaplar

+1 oy
(434 puan) tarafından
Çocuklar malesef ses yapıyor ama çocuk işte anlamıyor zincirleyemezsin ki bence güzelce söyle komşuna biraz gönlünü alarak çünkü bazen kavgalara sebebiyet verebiliyor 
(6,679 puan) tarafından
İlk geldiyinde guzelce konuştum ama yine geldi..bilerekden yapmiyoruz bebek bu sonucta bide gelirse eşime anlaticam
(434 puan) tarafından
Evet anlayışlı olması lazım ınşallah çözüme kavuşur
-Reklam-
+1 oy
(261 puan) tarafından
Komşunun çocugu varsa belki uyuyodur uyanmiştir ondan sinirlenmiştir yada eşi gece çalşip gündüz uyuyodur herşey olabilir
(6,679 puan) tarafından
Çocugu olan durumu anlar bence canim
+1 oy
(1,287 puan) tarafından
***** senin O komşun heralde kendi çocuğu hiç yok çok istiyorsa apt.hayatindan çıksın hayret bisey 2 yaşındaki çocuğun ayağını mi bağlayacaksin allah sana sabır versin canım 
(6,679 puan) tarafından
Qaliba yok..anne olsa durumu anlar bilerekden yapmiyoruzya
0 oy
tarafından
Bebek yani ona ne diyebilir ki insan kasıtlı olan birşey değil. Allahım sen insanlara merhamet ver
(6,679 puan) tarafından
Aynen ya bi de genc biri yine yaşli olsa anlarim..çocuk bu anlamiyorki
0 oy
(2,689 puan) tarafından
Saçmalamış gerçekten. Alttan alarak konuşma bence. Çocuklu evde ses olur ne yapabilirim de. Çok rahatsız oluyorsa toplu yaşamdan uzak durup müstakil hayata geçsin. Sinir oluyorum böylelerine ya. 
(6,679 puan) tarafından
bende oyle soyledim..kavga-gurultu yapmiyoruzya çocuk bu ..bana sizden sikayetci olucam dedi bende git naparsan yap dedim
(2,689 puan) tarafından
İyi demişsin, dengesiz insan çok maalesef ki.
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Bizim üst katimizda 2 yaşında çocuk gece gündüz demeden annesinin terliklerini giyip pat Pat vura vura yürüyor şimdi gidip şikayet etsem nolcak ne değişecek 3 dk ses geliyor sonra kesiliyor bazen 10 dk ses geliyor gün boyu sürmüyor sonuçta. Biraz anlayis lazım napacaksin sen şimdi komşu rahatsız olmasın diye taşınacak mısın sanki hayır komşunun amacı ney cidden anlamadım 
(6,679 puan) tarafından
Benimde ust komşumun 3çocugu var hep gurultu oluyor napsin kadin bir yere bagliyacak deyilya..hep karşilaşirken utanarak sorar sizi rahatsiz etmiyoruz dimi diye?o zaman bile ben bisey soylemem..
(14,201 puan) tarafından
Çocuk ya adı üstünde çocuk
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Benim üstteki çocuk 2 yaşında geceleri yatmiyo sabaha kadar koşuyor kimi uyarayım çocuk anlayacak olsa zaten yapmaz uyur o saatte. Anlayış lazım çocuklar biraz büyüyen kadar anlamazlar
(6,679 puan) tarafından
İśte ker kes sizin gibi dusunmuyo..Tv falan aciyorum izlesinler ses olmasin diye ama 5dakika sora yine ayni durum oluyo oyun oynamak istiyorlar
(1,795 puan) tarafından
Sakince konuş canım komsunla küçük çocuk anlamiyo de
(6,679 puan) tarafından
İlk geldiyinde zaten sakin konusdum ama anlamadi qaliba kendisinin çocugu yok anne olsa anlardi
(1,795 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 270 göst.
0 oy
6 cevap 471 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 613 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy