0 oy
593 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (515 puan) tarafından
Lohusa set mi alsam normal pijamami

17 Cevaplar

0 oy
(4,847 puan) tarafından
Normal al ya hiç gerek yok lohusa pijamasina
(515 puan) tarafından
Netten alabilecegim bir sayfa varmi
-Reklam-
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Ikitakim normak altüst pijama takimi al cnm ben oyle yaptim sezeryanliydim bide kolay oldu 
0 oy
(48 puan) tarafından
Ben intsgramdna bir sitede gördüm çok beğendim 368 TL dedi çok pahalı ya
0 oy
(899 puan) tarafından
Hastane için iki takım alt üst aldım ayrıca sabahlıklı lohusa seti aldım
0 oy
(1,791 puan) tarafından
İçimde ukte olduğu için lohusa takımı aldım ve hiçte pişman olmadım emzirme pencereleri çok belli olmadığı için dikip normal pijama gibi kullanabiliyorum ve çok pahalı da değildi 

Lohusahamile.com dan aldım tavsiye ederim 
0 oy
(411 puan) tarafından
Ben normal pijama takımı aldım ama bu cuma bime 60 TL ye lohusa pijama geliyoyor bak istersen
(4,959 puan) tarafından
Bime gelen kışlık mi acaba ince mi merak ediorm
(4,234 puan) tarafından
Bim e geleni alip eve gelip banyomu falan yaptiktan snra giymeyi dusunuyprum tabi sag salim dogurursam :((
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Valla ben toptancidan aldim set almaya gerek yok huzuli masraf bence ona vereceğim parayla başka şeyler alirim ihtiyaç bebeğim için yada kendim için iki tane kışlık alt üst pijama aldim gayette güzel  
0 oy
tarafından
Trendyoldan aldım cok memnun kaldım ben ya indirimde almistim altust takim aldim 2 tane 90 liraydi biri biri 80 liraydi indirimde hemde fransiz dantelli kollari etek uclari falan.Ayrica cekim icin elbiseli uzerine sabahlikli bi takim da almistim o da 100 civariydi cok begenmstm Trendyolda birsuru var canm.Bide lcwden hediye almislardi bana eltim o da cok guzeldi.
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Valla Bursada Akdem diye bir mağaza var oradan 3 gecelik aldım ikisi elbise sabahlık biri alt üst. Toplamda 1500 TL verdim koronadan ve kaynanadan bir elbisenin birini hastanede giydim birini eve geldim fotoğraf çektirdim profesyonel çekinmedik hastanede evde çekindik. Alt üst ü sırtıma bile koymadım. 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Evdekini aldim ben canim :D normal alt üst pijama aldim 2 takım yanima oh miss, hic bosuna yeni takima gerek yok bi kac gun icin
(14,200 puan) tarafından
Benim şimdi ki aklım olsa valla bende evden gotururdum
(6,973 puan) tarafından
Neyse bidaha ki sefere artik insaAllah :)
(14,200 puan) tarafından
İnşallah nasip :)
0 oy
(2,689 puan) tarafından
Kompedandan almıştım. Çok memnun kaldım. 3 takım aldım. Şimdi 2.hamileliğimi yaşıyorum. Yine onlar idare edecek beni. 
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Normal aldım ben ama evden görürsem de olurdu yani hiç gerek yok lohusa takımına bence sonra da giyebilecegin rahat bir ya da iki pijama takımı yeterli 
0 oy
(3,818 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Trenyoldan alt üst takım olarak aldım 60 TL idi 

(3,818 puan) tarafından
Uzun kollusuda var aynısının ve elbiseyi doğumdan sonra değil öncesi için önerdim canım açılma var mı diye bakıyorlar falan sürekli bunlarla zor olur bunları doğum sonrası giyersin
tarafından
Anladım hastanede giyilmiyor mu kendi kıyafetimizle mi yatıyoruz
(3,818 puan) tarafından
Ben kendi kıyafetinle yattım ama diğer hastaneleri bilmem canım
tarafından
Araştırmak lazım teşekkür ederim aklımda olsun
(3,818 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(1,712 puan) tarafından
Bime geliyor ordan bak istersen
0 oy
(549 puan) tarafından
Bence normal al hıc gerek yok salla sete fln bosuna cok pahalı 
0 oy
tarafından

Bimden şu gelen 3'lü lohusa takımdan aldım çokta güzel hem 65 lira :D kumaşı çok hoşuma gitti 

0 oy
(2,765 puan) tarafından

Ben bundan aldim cok rahatti

image pijamasi ayarlanabiliyor o yonden avantajli terligi flanda var ama ben bu sayfadan almadim pazardan aldim daha uyguna geldi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 303 göst.
5 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 869 göst.
8 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 494 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 397 göst.