Yada aileniz ne istedi size ne getirdilee merak ettim Benim 200 gram bilezik bide set almişlrdı
150 gram bilezik
Bi Trabzon kolyesi
İki yüzük
Bi küpe
Bi saat
Birde ayriyeten set alınmıştı
Allah bereket versin ne diyim
5 bilezik gramı hatırlamıyorum da kalındı. Bir takı seti birkaç bileklik. Saat, pırlanta ve 2 altın yüzük. Gerisi de ailemden ve çevreden 10-15 bilezik, çeyrekler tamlar yarımlar falan. Şimdi hepsi birer hayaaaaal oldu ama kayınbabam o zaman çok sıkışıktı verdim. Şimdi sağolsun evimiz arabamız hepsini karşılıyor. Ayrıca euro veriyor tam altın veriyor gördükçe oldukça. Herkesin canı sağolsun
Eşimin tarafı 22 gr dan 4 bilezik 1 gelin kolyesi saat küpe beştaş tektaş alyans...
Kendi ailemde 22 gr bilezik trabzon kelepçe ama kendim yaptim onlar takmış oldular
20 gr dan 6 bilezik yarın metre zincir ve ucu iki yüüzk saat ve küpe eşim tarafı aldı biz istemedik kına da 15 çeyrek altın geldi ama düğünde sadece 1 çeyrek altın takıldı :) hepsi duruyor çok şükür ileride belki ev alırız :)
Hiç birşey takılmadı çünkğ gelin olmadım
150gram istedik biz yarısını eşim yarisini babası yapacaktı. Babası yarısını yaptı eşim arabayı satacakti ben de boşver sonra yap dedim kaldı öyle. Altin sevmiyorum zaten, koca karı gibi oluyo bi bilezik aldirdim zaten gerisine set kolye ceyreklik künye alındı. Bileziği de sattık takmiyordum o da arabaya gitti.
Eşimin durumu iyi aslında hepsini yapması lazım ama ses etmiyorum.Bilezik degil de set kolye kelepçe künye falan alabilirim. Özel günlerde bakıyo insanlar sevmiyorum diyorum Gerçekten sevmiyorum ama
1,486,319 soru
24,299,626 cevap
343,980 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın