0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eve tasinali 8 ay oldu duvar 4 kere boyandı ne güzel unuttu dedim sbah yine orada buldum anten kablosunu da çıkarmış geri de sokamadim deliricem ya 

image

5 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ay Allah gostermesin eli islak nemli olur elektrk carpar falan ay cok fikkat edin olmadi onu yukari alsaniz elktrkci gelse
tarafından
Babam gelecek az sonra canım o yapar kızdım bir daha gitmez ıslak mendil falan zaten hep yukarıda alamaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oranın önüne koltuk koy yada başka bir eşya
tarafından
Kız salon dar zaten oraya ne koysam bu sefer de kafa göz vuracak
tarafından
Çarpılmasından iyidir kuzum kafayı vurması
tarafından
Koltuk da koyamam tam televizyon tepesinde bulucam.bir yol
0 oy
tarafından
Benim oğlum TV kablosunu kopartti en son TV pirizine çatal sokmaya çalışırken yakaladım önüne koltuk çektim 
tarafından
Kanapelerim koyamam.tam.ustunde televizyon var
tarafından
Benimde öyle üniteyi kaldırdım TV ye vuruyor diye duvara TV yi astım önüne de koltuk çektim unutana kadar mecbur
tarafından
Bu sefer de kanapeden televizyona gitmiyor mu benimki televizyona degmeye bile çalışıyor
tarafından
15 aylık bitanem daha tirmanmiyor koltuğa evet aslında haklısın tırmanma konusunda naparim ilerde bilmiyorum hiç :/
tarafından
Benimki de 15 aylık ama gel gör ki banyo dolabına bile tirmaniyor ayaklarıyla
0 oy
tarafından
Önüne koltuk sehpa gibi istemeyeceği bişi yok canım Allah korusun çok tehlikeli 
tarafından
Sehpa koydum.canim zamanında onunda üstüne çıktı düştü
0 oy
tarafından
Bence bir süreliğine prizin önüne bir şey koy benim de kızım 15 aylık sürekli bir şeyler karıştırma halinde mesela çiçeklerin önüne sehpa koydum diğer çiçeklerin önünde tekli koltuklarımı koydum konsolun önüne sandalye koydum bu gibi şeyi şeyleri yaptım
tarafından
Koydum kuzum sehpa koydum bu sefer de onlarin tepesine çıktı kanepe koysam o zkaan da kanapeden televizyona cikar diye düşünüyorum
tarafından
Bu çocuklar çok tehlikeli canım sürekli gözümüzün üzerinde olması gerekiyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 471 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,272 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 2,038 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 963 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,185 göst.
6 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,974 soru

24,423,109 cevap

351,724 kullanıcı

...