0 oy
933 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
21 gun karantinada kaldim bi ay oldu Hâlâ koku ve tat alamıyorum ilk zamanlar dr normal gecer dedi ama hâlâ koku alamıyorum yasayan geciren varsa nolacak merak ediyorum ya cok kötü bor seymis 

9 Cevaplar

0 oy
(3,138 puan) tarafından
Tekrardan test yaptin mi
tarafından
Negatif cikti yani 21 gunden sonra tekrar yapildi
(3,138 puan) tarafından
Arkadaşımın geçti ama sen de biraz bekle geçer inşallah
-Reklam-
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Evet 1.ay da sirebiiiyor 
tarafından
Off gecici olsa bari ne zaman gececek belli degil yaa:(
(16,792 puan) tarafından
Geçer canım.
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Bana sağlıkçılar 3 ay bile suren var demişti çok şükür karantina süresinde düzeldim seni çok iyi anlıyorum o kadar kötü bir durum ki Rabbim yardım etsin tez vakitte şifa versin inşallah 
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(877 puan) tarafından
Eşimde oldu ağır geçirdi ben hafif gördm tat koku almıyordu ama düzeldi onun yavaş yavaş geçer merak etme canım geçmiş olsun 
tarafından
Teşekkürler
0 oy
(143 puan) tarafından
Evet canım aynı şeyleri eşim de söylüyor Bi ay oldu eşim atlatalı karantina bittikten sonra test yaptırdı negatif ama vücudu yorgun öksürük oluyor baş ağrısı oluyor 
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Bugün 10. Günüm %30 koku ve tat alabiliyorum tam gelmedi daha. Sana neden 21 gün verdiler 
tarafından
14 gun karantina ama suan da 21 e tamamlayin garanti olsun diyorlar
(2,263 puan) tarafından
Az önce aradılar beni corono pozitif çıkan kişiye karantina 10 günmüş normal hayatınjza dönebilirsiniz karantinanız bitti tekrar teste gerek yok dediler
0 oy
tarafından
1 aya kadae geçmemesi normal 

Bnde öyle olmuştu 
tarafından
Rabbim şifa versin hepimize
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Cuma günü 1.5 ay olacak hala gelmedi, bilmiyom doktora gideceğim bende haftaya kadar gelmezse
tarafından
Lütfen dr gidersen bana ulas bak unutma sorunca cevabi bekliyorum gecen gittim normal dediler sana ne dicekler bilmiyorum
(5,483 puan) tarafından
Ben korona temaslıydım açıkcası test yaptırdım negatif çıktı, ama ben bi hastalandım tüm belirtiler çıktı, aradım tekrar gelip test de yapmadılar, sağlık ocağında gebelik takibi yapan eve sen de geçrdin muhtemelen dedi yoksa şimdiye gelirdi dedi. 15 ine randevu aldım inşallah geçmezse gideceğim
0 oy
(32 puan) tarafından
Ben 30 gün boyunca hiç alamadım delirecektim artık sanki hastalık üzerimde duruyor geçmemiş gibi hissediyordum şükür Allah'a birkaç gündür almaya başladım artık

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 498 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 295 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semraomer (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 266 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semraomer (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 383 göst.
27 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,879 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,141 soru

24,178,907 cevap

336,238 kullanıcı

...