0 oy
393 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (236 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
..........

17 Cevaplar

0 oy
(236 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kizlar bebegim kolik bir bebek tek tek yazamadim hepinize teşekkür ederimm 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende dogum yaptim ertesi gun ayaklandim hic yatmadim zipir zipirdim cokda kasma kendini

Agri olmasi normal
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Ağır iş yapmasan normal ama çok dikkat et tuvalette ıkınma rahim sarka bilir ve bu çok tehlikeli
(476 puan) tarafından
Ikinirkan mi sarkabilir
(10,885 puan) tarafından
Ağır kaldirirsan  tuvalette ikinirsan sarkıyor hatta vajinadan dışarı çıkıyor çok dikkat etmen lazım
(476 puan) tarafından
Aa vallah bilmiyordumm
(10,885 puan) tarafından
eşimin halası da öyle oldu ve hastaneye bile gitmemişti bı kaç sene sonra gittiğinde tabiri caizse doktorlar azına etmişti nasıl bu halde yaşadın diye ameliyatla tekrar içine koymuşlardı 1 sene hiç bı iş yapmadı bı dağa çıkarsa rahmini alicaklar
(476 puan) tarafından
Aman allah korusun
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Soguk almışsındır büyük ihtimalle .

Ayagini sıkı giyin  geçmiş olsun 

0 oy
tarafından
Canım bende 50 gün önce normal dogum yaptım  ertesi gün ayaklandım evimi süpürdüm balkon yıkadım benim de öyleydi çok sancılanıyordu hatta 1 ay oldugunda bile dikişlerim tam düşmedi korktum hatta açılma mı oldu die ama doktora da gitmedim 40 gğnden sonra düzeldi bende şu an agrım sizim yok   ama seni bilemem tabi çok şittetli ise bi doktora görün 
0 oy
tarafından
Acaba sen kendini usuttun mu , yada soğuk su ile mi yikandin ...
0 oy
(1,712 puan) tarafından
lavaboda fazla ikinma bide oturub kalkma haraketinide fazla yapma geçmişolsun
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Üşütmüş olabilirsin canım, sıkı giyin, doğum sonrası terleme çok olduğu için çok üşütüyor insan. ❤️ Sağlıkla büyüsün minnak ❤️ 
0 oy
(17,409 puan) tarafından
Normal canim. Zaten ilk 40 günün sonunda toparlanmiş oluyor. Ben hiç yatmadım bile. Özellikle emzirirken hissedersin rahminin kasılıp toparlandiğını.
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Benm 40ım cıkana kadar sızlamalarım oldu dikişimdeb. Hatta hic gecmeyecek sandım. Ama 50nci gğnlermde hicbişey yoktu cok rahattım
0 oy
(473 puan) tarafından
Canım rahim kendini topluyor emzirdikçe ağrı girmesi normaldir gazda olabilir ben doğumdan sonra karnımın içini çok hissediyorum sanki 14 ay oldu gerçi ama 10 güne karnım inmişti zayıfım korse kullanabilirsin ayaklarını üşütme
0 oy
(135 puan) tarafından
Bende dinlemedim agri olmasi normal 5 ay oldu hâla arada sancılaniyor
0 oy
(493 puan) tarafından
Kendini ılık suyla yıka ayağından çorabını eksik etme canım yapmadım enfeksiyonu çıktı bende 68 günlük oldu yeni yeni kendime geliyorum 
0 oy
(163,564 puan) tarafından
Dogumdan snr kimsem yoktu tek basimaydim hic dinlenmedim bende buyuk ihtimal üşüttun ayagini sicak tut yataga sicak su torbasi koy uyurken
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Üşütmüş olabilirsin kuzum veya halen rahim kendine gelememiştir zamanla duzelirsin normal yani
0 oy
tarafından
Ben de hiç dinlenmedim normal bence rahim kendini toparlıyor
0 oy
tarafından
Gaz sancisi olabilirmi cnm bn dikis patliycak diye kendimi cok sıkıyodum sancidan agliyodum

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 280 göst.
7 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Aytencelik (4,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 306 göst.
4 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 《♧eymen!m♧》 (4,234 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 205 göst.
9 Mart 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde eda (meftun) (1,902 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,352 soru

24,182,100 cevap

336,375 kullanıcı

...