0 oy
760 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından
tarafından kapalı
Oncelıkle beni lutfen lınclemeyın cunku suan ben sizi dert ortağım yaptım canım cok yanıyor kızlar ben gecmızte annemden cok dayak yedim yerli yersiz hatta hıc unutmam Nisanlı yım nısanlımla telefon konustum dıye beni supurge ile dövmüştü bilmiyorum onların izlerimi yoksa Baska bir şey mi anlayamıyorum 2 yasında kızım var cok huysuz hep aglıyor bazen o kadar sınırlenıyorumkı kızıp vuruyorum bile ellerim kırılsa dilim kokunden kopsa bide 2 aylık oglum var ikisinin verdıgı yorgunluk falan derken bu haldeyim bunları hem kendime kızarak hemde aglayarak yazıyorum sadece sinirime hakim olacak ne yapabilirim nasıl kendimi dindire bilirim lutfen bana kızmayın İcim cok dolu sadece sizi derdime ortak olun diye bana bir fikir verin diye actım bu postu 
notu ile kapatıldı: Hatalı başlık seçimi konu başlığı içeriği özetleyecek şekilde olmalı

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Psikolojik destek al canım ilaç kullanmadan 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sinirlenince la havle çek diğer odaya git bikaç dakika çıkma sinirini atana kadar çok küçük çocuğun ne olur Bi daha vurma
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun keşke ikinci çocuk için biraz daha bekleseydin 
0 oy
tarafından
Canım lütfen el kaldırma çocuklarına bak bunun için psikiyatrise git ilaç al biraz sakinleş bi yengem de sürekli kızıp çocukları döverdi ilaç aldı iyi geldi çocuklara karşı çok yumuşadı. Onların bir suçu yok ama sen annesin evladının büyüyüp senin gibi annemden çok dayak yedim demesini ister misin lütfen doktora git. 
0 oy
(54,208 puan) tarafından
anneyiz ama sabrımız bir yere kadar ev isleri bebek buyum evladin derken sinirler yıpranıyor sadece onun çok küçük ve masum oldugunu düşün savunmasiz oda senden ne görürse onunla büyüyup yasayacak sevgini daha baskin yasamaya çalış
0 oy
(2,631 puan) tarafından
her sinirlendiğinde sakinleşmek için içinden 10 kadar say. Baktın sakinleşmedin 20 , 30 , 40 demeden say. Sakinleş ve ona göre davran 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Yasadigin seyleri cocuklarina da yasatma lütfen cnm..sende nasil travmalar oluşturdugunu hatrla ve onlarda da ole seyler olmasini istemiyosan hakim ol kendine..bi psikiyatre gitmen sart bnce..haaa diyosan ki gidemem cok sinirlendiginde o ortamdan uzaklas odaya git sakinles ole cık..
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Canım o daha çok küçük vursan bile yine annediye boynuna sarılır sinirlenince hemen ordan uzaklaş başka işle uğraş psikolojik destek al unutma böyle devam ederse evladına aynisini kendı evladüna yapacak 
0 oy
tarafından
Annenin sana hissettirdiklerini hatırla sana her vurduğunda o çocuk yıllar sonra senin cümlelerinle yaşadıklarını anlatsın ister misin yaşı çok küçük kuzum onu sevmediğine bir inanırsa gerçeği bir daha gösteremezsin onu sevginle yumuşat sakinleştir her huysuzluğunda sar sarmala annen seni incitmek yerine seni bağrına bassa her seferinde nasıl da mutlu olurdun değil mi bu mutluluğu çok görme o yavrucağa
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Anne'de olsak insanız. Çocuklar zor, ev derdi zor, yemekti-temizlikti. Ama o melekler bize emanet. Sana muhtaçlar bir kere. Ağlayınca sana, acıkınca sana sana. Hep sana geliyorlar, sana sığınıyorlar. Sığınaklarını kırmamak lazım. 

Papatya çayı, hibiskus çayı içebilirsin gün içinde, sakinleştirir seni biraz, yada Cevşen tak. Bir de sinirlenince besmele ile la havle çekebilirsin.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 295 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 529 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
12 cevap 686 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu