0 oy
1,005 göst.
Diğer kategorisinde (1,797 puan) tarafından

image

Duanızda bizi eksik etmeyin,,tez vakitte kavuşayım eşime :( 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah kavuştursun kuzum 
(1,797 puan) tarafından
Amin Sağolasın canm :(
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Seni doven eski karısını  dovmüstu demi daha cikmadi yaaaa haksizlik ama
(1,797 puan) tarafından
Kadın şikayetini geri çektiği halde bırakmadılar birde canm .. duruşma tarihi belli bile değil avukat da duruşmaya kadar yatacak diyor ama tarih gün verilmiyor:(
tarafından
Yaaaa kiz cok tuhaf geri cektigi halde neden yatiyirki baska avukata mi danişsaniz acaba seninde dogum yakin mi canim.ya
(1,797 puan) tarafından
3 hafta kadar kaldı canm inşallah duruşma bu haftalarda olur da doğumda eşim yanımızda olur yoksa gerçekten zor olacak bizim icin :'(  başka bir avukat düşünüyorum bende böyle devam ederse
tarafından
Evet canim baska  avukat bul
(1,797 puan) tarafından
Sağolasın canm öyle yapacağım hiç olmadı
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Allah kavustursun cannim
(1,797 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canm ♥️
0 oy
(54,122 puan) tarafından
Allah kavustursun canim
(1,797 puan) tarafından
Aminnnn Allah razı olsun ❣️
0 oy
(163,460 puan) tarafından
Rabbim kavustursun sizi
(1,797 puan) tarafından
Aminnn Allah razı olsun sizden ❣️
0 oy
tarafından
Yorumları okudum da Allah yardımcın olsun kardeşim tez zamanda sağlıkla kavuşurdursun Rabbim sizi
(1,797 puan) tarafından
Aminnn aminnn aminnn . Allah razı olsun ❣️
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Halinden cok iyi anlarim 14 ay 7 aylik bebegimle bekledim o olmadan dogum yaptim nelr neler rabbim kavusturdu ama hala bitmedi sucu olmayan islah olan herkezi kus gibi ucursun sevdiklerine insallah
(1,797 puan) tarafından
Amin inşallah .. Rabbim kimseyi düşürmesin bu duruma.  :( bir oğlum var bir aydır babasız , birde kızımız gelecek az bı zaman kaldı onsuz nasıl olur hiç bilmiyorum:( hele böyle zor zamanda kendisini belli eden dostlarımı da gördüm ya daha da zordayım eşim benim herseyimdi annem babam evim yurdumdu şimdi onsuz biçare hissediyorum kendimi :'( Allah'ım bizi kavuştursun biz gibi bekleyen herkesi kavuştursun insaAllah
(1,929 puan) tarafından
Amin canim amin yasadaklirimi yine hissetim bu postu gorunce benimde kizim babasini bilemeden buyudu baska sehirde 3 4 aydabir gorus gunlerinde falan gorurduk rabbim hic bi masumu o kapiya ana babasini gormeye koymasin tek basima mucadele ettim dua ettim inandim yasadan faydalandik yasa denirse tabi aym den cikacak karari bekliyorum belki senin esine de yarar sucunu bilmiyorm ama insallah cezasi azdir bian once kavusursunuz
(1,797 puan) tarafından
Diğer postumda var neden girdiği henüz ceza yok ortada yeni girdi ilk mahkemede bırakılır deniyor ama ilk mahkeme ne zaman olacağı belli değil canm :( gün bilsek beklemek zor gelmeyecek belki ama gün bilmiyoruz o daha zor geliyor Allah'ım yardımcımız olsun inşallah
(1,929 puan) tarafından
Pandemiden dolayi dir ya ama bencede birakirlar ceza alir ama devlet birakmiyor artik onun pesini yinede iyi bi avukat olsa belki az bi ceza alir rabbim senin ve yavrularinin yardimcisi olsun
(1,797 puan) tarafından
Avukatımiz var kuzum inşallah o diyor ilk duruşmada çıkar diye Allah'ım yüzümüze baksın da çıksın insaAllah
0 oy
(383 puan) tarafından
Allah tez vakitte kavustursun insallah canim..
(1,797 puan) tarafından
Aminnn inşallah rabbim duysun sesinizi ♥️
0 oy
(21 puan) tarafından
Rabim kavuştursun insanin eşi olmayinca çok zor kendimden bilirim 4 aydir uzağiz çok zor allah sana güç vern
(1,797 puan) tarafından
Amin canm ayrı olan herkese rabbim güç versin , tez vakitte kavuştursun insaAllah ❣️
(21 puan) tarafından
Amin cnm sabrın sonu selametır

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 939 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Derya z05gni (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 678 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 554 göst.
25 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,828 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 659 göst.

Kategoriler

1,474,479 soru

24,139,982 cevap

334,457 kullanıcı

...