0 oy
919 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben geçen sene hiç tutmadım hamileyim diye ondan öncede var 1 ay falan allah nasip ederse bu kış tutucam  sizin ne kadar var 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim de oglumda lohusa denk geldim. 24 tane var hep tuttum ama bitmedi. Bu sene kizimi emziriyordum tuttum cok şükür 4 tane tutamadim.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende geçen sene hamile olunca tutmadın 
0 oy
(507 puan) tarafından
Benimde 15 tane vardı 2 aylık hamileydim kusuyordm tutamdm bu sene 5 tutum 10 kaldı bu ramazan 8 tane tutamdm regl icin
0 oy
tarafından
Bnce soylenmemeli herkesi şahit tutuyosn tutmazsan günah 
tarafından
Anlamadım cnm ne demek yani
tarafından
Yani borcunu sen ve Allah bilmeli bizi şahit tutunca mecbur tutmaz zorunda kaliyosn inkar edemezsin çok uzun mesele bunun hadisi ayeti var
tarafından
Acaba hangi hadistir biliyosan şöyle bende okuyayim çünkü bunu bende cok yapiyom
tarafından
Bulup yazcam buraya
tarafından
Tmm cnm saol
(49 puan) tarafından
hatice doğru söylüyo canım günehlerınıda öyle kimseyle paylaşma sende kalsın mesela bir yalan söyledin mecbur kaldın kimseye söyleme. çünki söylersen şahit olurlar söylemessen belki rabbim senin o günahını affeder inşAllah anlatabilmişimdir
tarafından
Anladım cnm zaten bi arkadaşım var allah ondan binbir kere razı olsun onu cook seviyorum bazen ona soyledigim zaman beni şahit etmw dedi biliyorum ama tam olarak nerede geçtiğini bilmiyorum
0 oy
(351 puan) tarafından

Benim 2 tane vardı bu seneyle beraber 31 oldu:(

0 oy
tarafından
130 rahat var ...
(2,557 puan) tarafından
Valla Allah kolaylik versin kışın ezan 5 de okunurken tut barii kasim da bi basla subata biter aboooo :)
tarafından
Yazın tutamadığn oruç kışın oluyo mu ya yazın 16-17 saat yazın 12-13 saat
(2,557 puan) tarafından
Oluyo diye biliyorum kış ayları muminler gündüz oruc tutsun gece ibadet etsin diye var diye bi söz var ya ne kdar dogru bilmiyorum ama
tarafından
Ben bı bayramda hoca tanıdıklara sorayım bunu
(2,557 puan) tarafından
Sor bakalım annem bize hemen bayramdan sonra tuttururdu bi dhaki seneye kalmasin birikmesin diye okula giderken tutardık kışın
0 oy
(1,932 puan) tarafından
Aynen benimde öyle oldu 2017de doğum yaptim o un orucunu tutmadan bu yaz hamile kaldım bu yılda tutamadim yengem bi hocaya sor dedi sene üstünden geçmiş nasıl olacak dedi  
(2,557 puan) tarafından
Hanefi mezhebinde tutman gerekiyo safilerde hem tutup hem yerine para veriyosun diye biliyorm yanlis bilmiyosam
(1,932 puan) tarafından
Yok silinmiyor da neden öyle dedi bilmiyorum Kefaret zaten verilmesi lazim onu biliyorum ama bi hocaya sorayım ne diyor
(2,557 puan) tarafından
Hanefilerde kefaret verilmiyo iste sadece borç orucunu tutuyorsun
(1,932 puan) tarafından
Şafiiler vermek zorunda ama hanifileri bilmiyorum
(2,557 puan) tarafından
Aynen hanefiler sadece borcu tutuyo eger saglik durumundan tutamiycak durumdaysa sadece kefaretini veriyo
0 oy
(2,557 puan) tarafından

17 diger seneden var hamileydim bu senede 3 tutabildim sütüm kesildi etti 44 :'( inşallah bu kış tutcam

0 oy
tarafından
24 gun var benimde cnm bnde kiş gelsin tutucam.insaallah.Kasiklarim.agriyo insaallah ramazan giderken de adet olmam=//
0 oy
tarafından
Benim 120 günüm var. Allah sağlık versin tutarız inşallah bu önümüzdeki kış
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Benimde var 2 ay toplamda tutmam lazım annem hep gelinlik kizin borcu olmaz evlenmeden tut bitir dedi ama işte tutmadım malesef
0 oy
tarafından
Benim borclatrim coookkkk fazla sayisini bile bilmiyorum nasil yapacam yaaa off
0 oy
tarafından
Cook var çookk :( çok üzgünüm bu konuda 2 senedir tutmuyorum zaten hamilelik emzirme derken önceden de tutuyordum ama tutmadığım da oluyordu keşke tutsaymisim :(
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Benim geçen sene bir hafta bu sene de hiç tutmadım kuzum kışın tutmayı düşünüyorum inşallah canım 
0 oy
(244 puan) tarafından
Tuttuklarimiz kabul oluyorsa şayet, benim borcum yok ELHAMDÜLİLLAH 
0 oy
tarafından
düzenlendi

Tutmadigin seneenin borcunu baska sseeneye  birakamazsin baciiiii noliyoooo burda:)
0 oy
tarafından
Geçen sene ramazanda doğum yaptım tutamadım bu sene yine ramazan ve ben yine hamileyim yani 2 ay Oldu bende kışın tutucam inşallah 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Benim geçen senelerden hiç yok bu sene loğusaydım tutamadım bebişim ek gıdaya başlasın ekim kasım gibi tutucam 10 gün tutum 2 gün ara verip tekrar 10 gün tutucam RABBİM nasip eder İNŞAALLAH 
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Bende bu yıl hiç tutmadım geçen sene de bir hafta tutmadım inşallah ben de kışın tutarım diyorumm 
0 oy
(214 puan) tarafından
23 yasındayım bir gunum bile yoktu bu sene hıc tutmadım Nasib olursa seneye kazalarını tutacağım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 204 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
+4 oy
46 cevap 1,671 göst.

Kategoriler

1,468,388 soru

24,057,610 cevap

329,983 kullanıcı

...