Ayyy benm gibi prenses hanimefendi bi kadını bile çileden çıkardılar
Eltimi hic sevmiyorm eminim o da beni sevmiyo
belki burda okumussumuzdur kiskanc pislik nisanlandigim gunden beri hep bi kiskanclik laf sokma çabası tabi bunda kaynanaminda payi var. O kadar doldum ki artik iyi davransa bile yüz vermiyorm muhatap olmuyorm zorunda kalmadikca konusmuyorum ama malesefki surekli aynı ortamdayiz. Bugün gelmiş bana 'bu' diyo sensin bu. Duymamazliktan geldim esimin kuzeni bu ne kiz niye kiza bu diyosun dedi amaan boşver dedi güldü yine duymamazliktan geldim ters bisey diycem tartisma cikcak elin evinde arsiz bi kadin az kaldi yolcam ama hamile
Akil verin şiddete basvurmadan bu kadını nasil susturabilirim.. laftan sozden anlamaz yüzsüz bi insan 7 senelik evli ama benden yaşça küçük
"Nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir"
bence birsey sorduğunda falan cevap verme. anlattığını dinleme. sen de birsey konuşurken ona hiç bakma.o yokmuş gibi davran. bak nasıl zoruna gider
Cevap dahi verme onu bi halt yerine bile koyma zaten deliye döner
merhaba fatma ben eltin burda beni yermenn cok yanliss sana kotu davraniyordum bu saatten sonra daha kotu davranicam
saka bi yana allahtan eltim yook ya allah sabir versin canim. Insanlar duzelmez gelmis kac yasina evlenmis.barklanmis oturakli olmasi gereken.yerde bu fesatlik kiskanclik istee napcaann
1,486,329 soru
24,299,784 cevap
343,987 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın