0 oy
621 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,134 puan) tarafından
Merhaba kızlar bugun kız kardeşimin dogum günü bende 2 aydır onların yanındayım akşam eşimle telefonda konuşurken söyledim dogum günü oldugunu akşama pasta alacaklar dedim diger kardeşlerim sen hediye aldın mı dedi yok almadım dedi zaten sürprizli doğum günü değilmiş falan filan dedi yanı olsun sende birşey alsaydın diyemedi ben annesine burdan hediye aldım ona sorarak al dedi bir de halası var engelli o da al dedi görümce m ve cocuguna da alıcam dedim onlara da al dedi ama bi benim kardeşime olsun ufak birşey al diyemedi halbuki kız kardeşimde oglum 

İçin bir suru şey alıyor açıkçası zoruma gitti sizce laf açıldığında tekrar ne söylemeylim

7 Cevaplar

0 oy
(908 puan) tarafından
Bence kafaya takılacak birşey değil ama yinede sen bilirsin
(5,134 puan) tarafından
Sinir oldugum tarafı hep kendilerine geleni biliyorlar başkasına gelince bilmezden geliyorlar ona sınır oluyorum
(908 puan) tarafından
Canım adam  alma dememişki  sana aldın mı diye sormuş bu bir nevi al demek zaten
(5,134 puan) tarafından
Yok canım dedi ki zaten sürprizli dogum günü değilmiş zaten yanındasın dedi yanı gerek yok demeye getirdi
-Reklam-
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Ona niye soruyorsun canım o zaman onlara alabiliyorsun kardeşine de alabilirsin 
(5,134 puan) tarafından
Ona sormuyorum bana hediye aldın mı dedi yok almadım dedim
Olsun sende ufak bişey al demesini beklerdim yoksa zaten sormam alıyım mı diye ama annesine ve görümcem ve ogluna hediye alıcam dedim tamam tamam al dedi ona sınır oluyorum onlara gelince al diyor bize gelince ses etmiyor
(7,436 puan) tarafından
Erkeklerin çoğu böyle canım yapacak birşey yok ailesi daha üstün hiç umursama bile sende ona göre davran
0 oy
tarafından
Ona sormana gerek yok , kardeşine al hediye
0 oy
tarafından
Neden sorduğunu anlamadım desene canım bizim adımıza da bi hediye almayı düşünüyorum ne alalım fikir versene falan  deseydin keşke
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Niye soruyorsun anlamadim ki madem diğerlerine alabiliyorsun kardeşine alsaydın hediye eşine de aldim biseyler derdin 
(5,134 puan) tarafından
Telefonla konuşmamız da lafı gerek yok demeye getirdi yanında oldugum için kardeşimin
(1,938 puan) tarafından
Valla benim.esime demem.bile ben alirim isterse niye aldin desin cevabihnj alir kardeşim sonuxta
(5,134 puan) tarafından
Düşünmesini isterdim kendi ailesine gelince al diyor benimkine ses etmiyor bir de akrabayız yanı
0 oy
tarafından
Onun yanında kendi kız kardeşime se alırım kimse bişe demez diyemez de derse de o zaman derim hepsine aldım kardeşim mi kusur kaldı 
0 oy
(894 puan) tarafından
Söyle tabii içinde tutma hiçbirşeyi uzun süre sonra kavga anlarında laf sokma malzemesi oluyor karşı taraf tabii şok daha da büyüyebiliyor. Zamanında konuşulunca uslup daha yerli yerinde oluyor anlamak ve anlaşılmak daha kolay oluyor
(5,134 puan) tarafından
Dogru söylüyorsun sevmıyorum tatsızlıgı huzursuzlugu işte

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 627 göst.
7 Mart 2021 Diğer kategorisinde Seda.26 (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 501 göst.
5 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 300 göst.
16 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Musab (1,058 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,471 soru

24,184,127 cevap

336,506 kullanıcı

...