0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (668 puan) tarafından

5 aylık bebeğim var korunma yöntemi olarak sağlık ocağının vurduğu 3 aylık ignelerden vurulan varmı emzirirken.sutte azalma oluyormu yda dha öncesinde kullanıp hamile kalmaya engel bı durum teşkil ediyormu..korunma konusunda esime guvenmiyorum ona kalsa hemen 2.yi istiyo sanki bakcak durumumuz varmış gibi dha kızım küçük hem..prez..ilede para harcaniyo tek maastayiz iğne varmış dedim oda onu istemiyo kızıma tüp bebekle hamile kalmıştım ya olmazsa diye korkuyo doğum kontrol hapı kullandım ondada iki ay kullandım sütüm azaldı doktor bişey olmaz demişti...napcami şaşırdım :(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Igneyi bende sordum ebe adet görememe gibinsikintilarin olur  dedi hafta ben istemiyorum binay ki kontrolde spiral yatırmayı düşünüyorum ne derse
-Reklam-
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Valla kimyasal gebelik geçirdim bebeğim daha 6 aylıkken..... Şimdi ilaç kullanıyorum cerazette emziren anneler kullaniyo memnunum simdilik
(668 puan) tarafından
Evet bnde ondan kullandım ama sütüm azaldı benim 2 ay kullanıp bıraktım :(
(2,474 puan) tarafından
Benim süte bı etkisi olmadı 2 hafta falan olacak ortalama ama bilemedim
(668 puan) tarafından
İlk kutuda anlamadım aptalligima geldi ama 2.kutuda emin oldum canim bnce kullanma riske atma ne kdarlik bebeğin..ilk üç ay her sbah kalktigimda gogsum önüm şirk ıslak olurdu zamanla azaldı sagdigimda 60-70 CC gelirken şimdi 30-40 CC geliyo..yine sen bilirsin yani
(2,474 puan) tarafından
7.5 aylık cnm öyle bı yan etki görürsem bırakırım ama zaten işte sagiyorum şuan bişey yok bide süt artırıcı kullanıyorum
(668 puan) tarafından
Süt arttırıcı ne kullanıyorsun canim herkesin bünyesi bir değil tabi ins.ta yapmasin etki ama ben üzüldüm açıkçası böyle bişey yaşamama :(
(2,474 puan) tarafından
Ben Solgar kullanıyorum çok memnunum yorumlarıni oku
(668 puan) tarafından
Tmm canim
(668 puan) tarafından
Bundan var bende ama ilk zman kullandım sonra bıraktım gerçekten faydası varmı devam edeyim oyleyse
0 oy
tarafından

Pr... de güvenim kalmadı artık adetim 4 gün gecikti testim negatif çok korkuyorum ya :'(

0 oy
tarafından
Spiral taktır canım en güvenilir olanı o bence 
(668 puan) tarafından
Ondada aşırı kanama olabiliyo canim ya annem taktirmisti deminde burda okudum çok kanama yapiyo diye
tarafından
Herkes aynı değil canım bende yapmıyor mesela
0 oy
(796 puan) tarafından
En sağlıklısı sprel ben 1 yıldır takmışım bi sıkıntı olmadı 
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Al bendende o kdr spral istemiyorum 5senebkuklandim iğne hap vs istemiyorum eşimde kondom istemiyor dışa  olarakta hepten civki çıktı igrendim artık  amaan napcami şaşırdım bende  bu gidişle bebiş gelir bir tane daha;))
(668 puan) tarafından
Ay hiç sorma ya ;)
(2,328 puan) tarafından
Vala sprali cikarttirdim haftasına hamile kaldım bide çok adet düzenini bozdu  diğerlerinde hormon ztn kullanmadım bilmiyorum eşimde kola deri altına konan implantları sor Dr diyor bilmiyom napcam
0 oy
(174 puan) tarafından
Canım sen ister igne kullan ister hap ne kullanırsan kullan o sana illaki zarar verir. Kimyasal birşey ve sen dışarıdan müdahale ediyorsun. Bende lazer dahi kullanmadım. Hem caiz degil hemde onunda rahime zararı var. Ne hap ne igne kullanmadım herşeyin dogalı saglıklı iyi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 208 göst.
10 Haziran 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Btl33.! (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 222 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 451 göst.
0 oy
17 cevap 882 göst.
1 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Cemre56 (194 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,507 soru

24,112,101 cevap

333,023 kullanıcı

...