0 oy
1,089 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Kizlar kardeşim ailesine karşı da dışarıya karşı da hanim hanımcık efendidir saygısızlık yapmaz. Ama alır telefonunu falan kurcalarım bazen. Arkadaşları ile konuşurken küfürlü konuşuyor. Arkadaşları da tabi. Ya çıldırıyorum
Biz sokakta küfreden erkek bile görsek kınardık. Babamdan bile küfür duymamıştır.hele ki kiz çocuklarına hiç yakistirmiyorm. Kac defa uyardım abla herkes böyle konuşuyor diyor. Nesil farkı diyor. En son dedim ki bu yazdigin küfürleri yüzüme söyle utandi söyleyemedi. Peki arkadaşlarınızla yüz yüze iken küfrediyor musunuz diyorum yok diyor e telefonda niye yazıyorsun bak alışkanlık olur diyorum yok değişmiyor ne yapsam. Sizlerin var mı kardeşi. Bu arada lise 3 e geçti 

10 Cevaplar

0 oy
(2,540 puan) tarafından
Ergenlerde oluyor oyle normal .ne duyarsa ona agzi alisiyor 
(2,265 puan) tarafından
Korkuyorum iste yapışır kalırsa diye. Kaynanam öyle  ağzı bozuk utaniyorum resmen
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kınadıgınız için başınıza gelmiş malesef 
0 oy
tarafından
Kişi ister istemez bulunduğu ortama ayak uydurur heleki ergenlerde daha çok oluyor bu durum özenti oluyor yapmazsa dışlanacağını sanıyor şimdi çoğu genç öyle moda oldu küfür etmek
(2,265 puan) tarafından
Aynen oyle. Bakıyorum hepsi çıtı pıtı kizlar.. uzuluyorum
0 oy
(3,305 puan) tarafından
Üzerine gitme bu sefer senden telefonunu saklar gizler birşeyleri. Benim kiz kardeşim de lise 3 e geçti o da dediğin gibi telefonda arkadaşlarıyla küfürlü konuşurlar ama yanimda hiç duymadım küfrettiğini bende karışmam.
(2,265 puan) tarafından
Ben de bıraktım artık üstüne gitmiyorum ama üzülüyorum
(3,305 puan) tarafından
Üzülme hepimiz geçtik o yollardan onlardan geçicek sonra toparlancaklar kanları deli akar şimdi hadlerini aşmayacak şekilde takilsinlar
(2,265 puan) tarafından
Inşallah düzelirler cnm. Rabbim korusun tüm genclerimizi
(3,305 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(1,665 puan) tarafından
Ergenlikte olur böyle şeyler ama senin gelip burda kardeşini kınamakta ayrı saçmalık yani sonuçta sana etmemiş bieşy dememiş 
(2,265 puan) tarafından
Kardeşimi kınamıyorum ki. Ergenlikte normal onun da farkındayım ama korkuyorum agzina yapısmasından çünkü kaynanam çok küfürlü konuşuyor hoşuma gitmiyor. Bir fikri olan var mı diye sordum
(1,665 puan) tarafından
Ergen işte zamanla düzelir sıkma kızı
(2,265 puan) tarafından
Inşallah cnm salayım madem ben de :)
0 oy
tarafından
Gençlik hep böyle bende çok konusurdum uvvvvv :)))))) şimdi de ben kim küfür kim :))))
(2,265 puan) tarafından
Hadi ya içim rahatladı canım yapışıp kalmasın geçici olsun da :) kaynanam çok küfürlü konuşuyor o konuştukça kardeşim geliyor aklıma
tarafından
Yok bu bir tür özenti gibi birşey sonra zamanla insan  kendi utanıyor :)  vallahi sen beni o dönemlerde gorseydin hayata benimle konuşmazdn belkide :)))

Ama şimdi mi değil :)
(2,265 puan) tarafından
Iyi bari darısı kardeşime
tarafından
Amin inşallah :)
0 oy
(163,564 puan) tarafından
Şuan ergenlikte ergenlerle zitlasmamak lazim 
(2,265 puan) tarafından
Bıraktım artık zaten canim sadece üzülüyorum
0 oy
tarafından
Ergenler bu dönemin ergenliği de çekilmiyor anacim benim kaynım da 15 yaşın da ay bi küfür ediyo sürekli annesi filan çok kiziyoda anlamıyo şuan 18 filan olsunlar daha oturaklı olurlar biz eski aklımızı beğenmiyoruz simdi
(2,265 puan) tarafından
Her nesil bir öncekinden kötü geliyor malesef
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Aynen valla benim de iki tane kız kardeş var aynı onlarda sürekli hem ortamda hemde birbirlerine saka gibi söylüyorlar kaç defa kızdım ayıp bem utaniyorum dedim annemde çok üzülüyor ben ablamla hiç bi şekilde o konuşmaları yapmam kız kısmına hiç yakışmayan bi hareket benim gözümde tabi erkeğinde kınıyorum ama kız kismi çok ayıp 
(2,265 puan) tarafından
Yeni nesil demek canım..  Inşallah duzelir
0 oy
tarafından
O yaştakiler küfür etmeyi bi üstünlük olarak görüyo havalı geliyo onlara nedense. Halbuki bi bilseler nasıl çirkin ve kalitesiz göründüklerini bunu bi şekilde göstermek lazım ama nasıl. Tabi başta o arkadaş ortamını değiştirmesi lazım 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,171 göst.
16 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozlemadayldrm48 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 535 göst.
16 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 662 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ceylinasel (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 650 göst.
8 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cnsu88 (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,389 soru

24,182,614 cevap