0 oy
1,325 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,265 puan) tarafından

Başlığı ne yapacağımı şaşırdım. Kizlar bebeğim 3bucuk aylık eşimle hamileliğinde beri bir şey olmadı geçen konustum adım atar gibi içmem lazım dedi. ( içmenin haram olduğunu her şeyden once bir babaya yakışmadığını bende biliyorum ama dinlemiyor.lutfen buna takılmayın. ) bunu söyleyince fark ettim hamilelikten once de 3 4 haftada bir olurdu ve nerdeyse hepsinde içmişti. Sizce neden içme gereği duyuyor. Biz ne bilelim ona sor falan da yazmayın lütfen ona sorup daha da incitmek istemiyorum. Bir sorun mu var cevrenizde duydunuz mu ya da bir yerde okudunuz mu diye soruyorum

22 Cevaplar

0 oy
(4,959 puan) tarafından
Sorun olup olmadığını kim bilir canım muneccimmiyiz.. yanında olan seensin zevkine içebilir .. öylesine de iceblr... Derdi vardır içer ..
(2,265 puan) tarafından
Sadece içmesi değil canım  bu işi içmeden istememesine şaşırdım. Yukarıda da dediğim gibi. Bunu yaşayan ya da çevresinde gören ya da bir yerde buna benzer bir şey okuyan olmuştur belki diye dedim
-Reklam-
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Bnce neden ictigjni ögrenmeye calis cnm..ama kavga eder gibi degil kesinlikle..psikolojik bisey oldugu kesin..acaba icmeden o cesareti bulamiyo mu anlamadim ki..ya da hatrlmak mi istemiyo sonrasında o iliskiyi..
(2,265 puan) tarafından
Her şey olabilir dediğin gibi konuşacam cnm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 275 göst.
0 oy
9 cevap 311 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kastamonuluyuz37 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,036 soru

24,119,493 cevap

333,392 kullanıcı

...