0 oy
725 göst.
Diğer kategorisinde (877 puan) tarafından
Sürekli kavga sesleri geliyodu bugün baya bi ses geldi pat küt sesler adam bağırıyo bana vuramazsın kadın yeter yeter diyo dış kapıyı açtım apartman inliyor kadı. Çığlık atıyo falan kimseden tık yok bende küçük bebeğimle gitmem asla böyle tiplerden herşey beklenir küçük bebeğim var sonuçta ama 2 gün öncede evlerinde birileri vardı bi kahkaha bi kahkaha çözemedim bunları ben 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,629 puan) tarafından
Ben eski evde polisi aramıştım, benim şikayet ettiğimi söylemeyin, beni de keser bu adam bebeğim var ağlıyor kadının sesinden demiştim. Keşke elimden daha fazlası gelseydi. 
(877 puan) tarafından
Bi dahakine bende araycm 5 dk sürüyo sonra susuyorlar ama apartman çığlık sesinden inledi kapıya çıkan kmsede yoktu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Polisi arasaydin keşke 
(877 puan) tarafından
Bi dahakine araycm ama beni söylemeyin diycm apartman boşluğunda kadının bağırma sesini çektim
tarafından
Gizli ihparda bulunmak istiyorum de deme sende zaten söylemiyorlar hiç bir şekilde sorun çıkmasın diye kimin ihbar ettiğini
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Ara polisi şikayet et sessiz kalma 
(877 puan) tarafından
Bi dahakine araycm ama beni söylemeyin diycm apartman boşluğunda kadının bağırma sesini çektim
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Gitmene gerek yok ar 155 ya da 156 yi şikayet et
(877 puan) tarafından
(6,189 puan) tarafından
Söylemezler zaten
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Polisi ara oyle sey oldgnda bidaha
(877 puan) tarafından
Bi dahakine araycm üst kattan geliyo ses ama hangisi kestiremedim 3 daire var
0 oy
(2,203 puan) tarafından

Bizimde yan komşumuz oyleydi deli gibi dayak yiyordu polisi arardım polis gelirdi kari koca arasinda onemli birsey değil derdi ama yani oyle 1 saat falan süren bir kavga degil akşam 7 de başlardı sabah 4 e 5 kadar kadının her yeri mosmor sismekten gözleri görünmezdi.. ertesi gun bir sey olmamış gibi evde kahkaha atarlardı.. Ben hiç-bir anlam veremedim hemen nasıl barışıp hayata kaldığı yerden devam ederdi hic anlamadim.. 

(877 puan) tarafından
Allah muhafaza ya çok ilginç

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 912 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hayalll (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 783 göst.
0 oy
6 cevap 315 göst.
+5 oy
22 cevap 984 göst.