Evet uğradım 10 yaşlarında babam tarafından. Sonra evden kaçıp bir çok erkek tarafından. Hepsini Allah bildiği gibi yapsın.
Hanı o sıcak yatağında sizin yüzünüzden kocalarımıza güvenemez olduk diyen kadınlar var ya. Disardaki kadınların çaresizliğinden anlamazlar rahat rahat karınlarını kaşıya kaşıya uyuyup, kendi pis iğrenç kocalarının sarktığı kızlarda bulurlar tüm suçu.
Bu yüzden cahil kadınlardan da, onların pis fırsatçı kocalarından da tiksiniyorum.
Ha herkes kocasını bilir de rahat bozmaya değmez
Evet. Otobüste oldu milletin içinde evire çevire dövdüm. Şöforde. Sessiz kalmadi emniyetin önüne cekti arabayi
Susma hakkımı kullanıyorum kabul mü
Eminim bu postu okuyan herkesin aklina ufakta olsa bir seyler geliyordur. Ne yazik ki. Bazilari korkuyor bazilari utaniyor bazilari kabullenmek bile istemiyor hic olmamis gibi davranmak istiyor. Ülkem adina cok uzgunum.
Lisedeyken okul çıkışına gelen serserinin biri kafasını ağzıma sokarak laf attı bende terbiyesiz diye bağırdım tabi okul çıkışı kalabalık ve abartısız diyorum bizim okulun erkekleri yaklaşık 50 kişi falan benim için kavga etti ) tabi o serseriler de toplandı önce karşı karşıya geldiler tam iki grubun ortasında bi tek ben kaldım, işte nasıl bizim okulun kızına laf atarsın diye kemer jop tekme yumruk girdiler ben korkudan çığlık atıp ağlıyorum tabi koşa koşa gittim eve meğer saatlerce o kavga devam etmiş malesef okuldan biri bıçaklanmış. Sonraki gün okula gidince müdür beni ve kavgada ilk bana sahip çıkan oğlanı çağırdı çocuğu alnından öptü aferin dedi okulun kızlarını böyle koruyun dedi buda böyle bi anımdır okulda baya popi olmuşum aaa bu kız için bütün okul kavga etti falan diyolardı arkadan
1,486,715 soru
24,305,269 cevap
344,354 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın