Soyle bi aynaya baktim sacimi makyajimi yapmistim guzel oldum dedim snr yuzumu inceledim biraz ya Gökçen dusunsene bu vucut sana ait degil, ruh ne isterse beden onu yapiyor. Mesela engelli veya cok cirkin biri olarakta dunyaya gelebilirdin o zaman ruhmu onemliydi bedenmi?
Cok bos sebepler icin yasamiyormuyuz kimimiz kaynana es derdi kimimiz maddi sikinti icinde kimimiz ev araba icin calisiyor gercek hayatin amacini unutmus bi sekilde suruklenip gidiyoruz. Gelis amacimiz farkli yasama seklimiz cok farkli. Linkteki gence cok uzuldum bi taraftan dusundum aslinda hakliydi ev araba icin yasamak cok sacmaydi is hayati cok sacmaydi gokyuzunde gercekten rahat edecegini sandi intihar etti keske etmeseydi Allahim o gencin kalbine gore versin cennetine alsin insallah. Soyle yasanmis bir olay geliyor aklima. Allahtan cok uzak orspu bir kadin yolda susuyan kopek gormus ve ayakkabisiyla su icirmis kadin bu sayede cennete girmis. Birde ickici berdos bi adam gece yolda Allah yazisi goruyordu sanirim baska bi yazida olabilir, camurun icinden o yaziyi alip eliyle silip yuksege asti diye evliya olmustu sanirim yada olmadan direkt cennete gitti tam hatirlamiyorum. Gercekten bu hayat cok farkli. Olumden korkuyorum Allaha kavusmayi cok istiyorum ama bu dunyadaki sevdiklerimi kaybetme korkusu da icimi sariyor benden once ailemden biri olse ben yikilcam, ben olsem onlar yikilcak. Hep duamdir Allahim sevdiklerimle canimi ayni anda al
Sizler bu gence hak veriyormusunuz?
https://www.instagram.com/p/CFg6WPgFouJ/?igshid=10hmzfqlcx4fg
Gökçen birsey diyimmi gerçekten ilk defa sana hak veriyorum ve postunu beğenerekten okudum
Hep bele guzel paylasim yap deusuk seylerle gelme karsımıza :)
Bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum Gökçen. Özellikle babaannemin vefatından sonra korkmaya başladım ölümden, eşimden kızımdan ailemden ayrılma düşüncesi çok korkutuyo beni
Ölümden ne kdr korksamda veremeycgm hesaptan
Düşünüyorum mesela ailemi kaybeden sonrasını artık çünkü şunu şükürler olsun ki idraar ettim annemde babamda kardeşim de kızımda kocamda kısaca ailemde zaten benim değil ki Rabbimin bana verdiği hediyeler Rabbime aitler ve ben Rabbim i herkezden herşeyden daha çok seviyorum bu yüzden onlar ölürse ne ederim diye düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum Rabbim beni yanlız bırakmaz çünkü
Ben bu hayatta birtek annemin ölümünü düşününce aklı kaybedecek gibi olurdum
O öle benden önce vay benim halime
Ama tek birşey istiyorum ona birşey olursa benden önce dimdik durayım yikilmayaym olmam gerektiği gibi olayım
Insanın bir dayanağı,amacı yoksa yaşamasi anlamsız. Bende soy isimini hatırlamıyorum mehmet isimli birinin intihar notu videosunu izlemiştim. Kendim de intiharı çok kez düşünmeme rağmen aynı güç aynı inanç beni durdurdu.
Dusunmuyor degilim. Bende diyorum ya olmasaydim . Dusunsene hic var olmasaydim. Koca bir karanlik. Cok derine daliyorum bazen sonra diyorum kendine gel yoksa kafayi yicen :) cok dusunmek iyi degil bak gece gece aklima getirdin. Delirirsem senden bilirim
1,486,708 soru
24,304,876 cevap
344,328 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın