0 oy
540 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Bu Ömer bey asla uzun kollu giyinmeyi sevmiyor pijama bile giydirmiyorum anında tepiniyo uyumuyo kısa kol zıbınla yatırdım üstünü örttüm ama oda 23 derece kombiyi açsam mı ben yanıyorum ama cocuk üşür mü acaba 

14 Cevaplar

0 oy
(1,712 puan) tarafından
vücut ısısı iyise gerek yok canm
(25,181 puan) tarafından
Göğsü falan iyi ama kolları yukarda uyudugu için kolları serin
(1,712 puan) tarafından
uzun kollu bi şey giydir canım yavaş yavaş alısmas lazim
(25,181 puan) tarafından
Gündüzleri giyiyo duruyo ama gece kesinlikle istemiyo tepiniyo tepine tepine terletiyo kendini bende cıkarıyorum anca öyle uyuyo
-Reklam-
0 oy
(30,146 puan) tarafından

Kiz sicak ne kombisi bebegi alistirmalisin ama kis geldi kizimda corap giymeyi sevmezdi simdi alisti 

(25,181 puan) tarafından
Ya bana görede sıcak ama kolları serin okuyo kolu havada uyudugu için örtemiyorum
0 oy
(163,446 puan) tarafından
Biz acali yarin 1 hafta olcak
(25,181 puan) tarafından
Biz yanıyoz lan :D
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Hayir bizim evde bugün sıcak bende uzerini örttüm az once gittim baktim siril siklam olmis kombi icin sanirim erken
(25,181 puan) tarafından
Dimi bana göre de sıcak çok ama kolları havada uyuyo ve kolları serin oluyo bacakları da cıplak
(2,540 puan) tarafından
Uzun kollu ve uzun ince pijma giydir artik . Ben sortla yatardim 1 haftadir uzunları cektim ama uzerime pike atmadım.  Sortla üşür
(25,181 puan) tarafından
Asla uyumuyo uzun kollu ve pijama ile. Öyle Bi tepiniyo ki çıkarınca rahat ediyo ve uyuyo. Gündüz giyiyo sıkıntı yok ama gece asla istemiyo nasıl alışıcak bu cocuk ya
0 oy
(2,474 puan) tarafından
23 derece bence kısa kollu için soğuk gibi  Artık kış geliyor hep kısa kollu giydiremezsin bence uzun kollu giydir kombiyi acma
(25,181 puan) tarafından
Asla uyumuyo uzun kollu varken :/ nasıl alışıcak bilmiyorum ya babası kılıklı :D
0 oy
tarafından
Ayaklarına ve kollarına elle soğuk ise aç. Bence cnm 

Bnde kızm için pencere kapıları. Kapatıom
(25,181 puan) tarafından
Ayakları bacakları sıcak penye battaniye örtüyorum ama kolları serin kolları havada yatıyo yani başının yanlarına koyuyo kollarını o yüzden örtemiyorum
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Bzim burdaa daha sicak aksamlari serin bence acmak icin erken ama
(25,181 puan) tarafından
Burasıda cok sıcak gündüz, gece bana görede sıcak ama cocuk kolları falan açık tek zıbınla yatıyo üşür mü diye korkuyorum
(3,909 puan) tarafından
Hafif ince birsey giydir uzun kollu canim
0 oy
tarafından
Çok ince kollu da mı giymio
(25,181 puan) tarafından
Yok ya asla istemiyo tepiniyo hemen rahatsız oluyo gündüz giyiyo ama gece uykusunda yok uyumuyo uzun kollu varsa. Gecen akşam kıpır kıpır kıpırdadı durdu ikidebir uyandı üstünü soydum hemen uyudu
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Ben yaniyom . Çocuklara uzun alt üst bide çorap giyitiyorum geceleri . Gündüz de bazen kısa alt üst. 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Ben aksamları yakıyorum bebeğim 17 gunluk aksamları ev serin oluyo bz usumuyoruz ama bebek usur dye yakıyoruz
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Canim bende hep yaniyorum nefret ederim sicaktan ama yakiyorum 1 haftadir hasta falan olurlar daha beter çekeriz ozman diyip dayaniyorum sicaga
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ay selo bizim evde sogudu ya esim acalim diyo yarin olmadi acacam ayaklarim buz tuttu
0 oy
(4,850 puan) tarafından

Bol giydir kız sarmasın bedenini anlamaz o zaman :)

Erkek çocuğu çok sıcağa gelmez derler 

0 oy
(591 puan) tarafından
Bende yaklasık 2 haftadır yakıyorum kombiyi canım

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 2,341 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 558 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy