Tahir..
Onu hiçbir sınıf sevmiyordu.cunku derslerine asla çalışmayan tembel bön bir çocuktu. Özellikle öğretmeni " beni deli ediyorsun çok tembelsin" diyordu. Birgün Tahir"in annesi okula geldi.ogretmeni ile gorustu. Öğretmen dürüstçe " çocuğunuz çok tembel çalışmıyor ben böyle bir öğrenci görmedim " dedi. Annesi üzülerek tahiri okuldan aldı ve memleketi Kayseri'ye döndü.
Aradan 25 yıl geçti ve öğretmenin tayini Kayseri'ye çıkmış ve orda hastalanmisti ameliyat olması gerekmiş ve bunu Kayseri'de tek bir doktor yapabilirmis. Öğretmen ameliyat olmuş ve gözlerini açmış karşısında yakışıklı bir delikanlı görmüş doktor gulumsuyormus. Öğretmenin yüzü morarmaya başlamış. Teşekkür etmek için elini kaldirmis ama edemeden maalesef küt gitmiş
Doktorun Tahir çıkacağını sandiniz dimi... Yapamayin Allah aşkına ... komik olmayın...
Doktor şaşırmış ne olduğunu anlamaya çalışırken birde bakmış o ne??
Odaları temizleyen Tahir solunum cihazını çıkartıp elektrik süpürgesinin fişini takmış
Hahaha harikaydı gerçekten
Oldu o zaman peki
Sonu guzeldi bende dokyor tahir sandim
Öyle olsa fıkra olmazdı zaten
Sen beni guldurdun allahta seni guldursun
Valla bende Tahir doktor olmuş kesin dedim desene Tahir yine yapmış yapacagini
Bu da benden olsun o zaman tiksinen olursa kusura bakmasın ben buna epey güldüm
Adamın biri yabancı bir şehirde, bir evin kapısını çalarak bir ricada bulunur:
- Çok susadım ve buralarda su bulamadım. Lütfen bana bir bardak su verir misiniz? Kapıyı açan çocuk, adamın yüzüne bakarak:
- İstersen ayran getireyim, der.Adam bu teklifi memnuniyetle kabul ettikten sonra, çocuk bir çanak ayran getirir.Adam ayranı içtikten sonra çocuk:
- İstersen daha getireyim, der.
- Zahmet olur yavrum.
- Hayır ne zahmeti. Zaten bu ayranın içine fare düştüğü için nasıl olsa dökecektik! Bunun üzerine, adam iğrenerek elindeki ayran çanağını hiddetle yere atıp parçalayınca, çocuk feryadı koparır:
- Anneee, kapıdaki adam köpeğin çanağını kırdı!
Allah iyiliğini versin
Okurken doktor tahir çıkacak sandım da olmadı
Biri beni durdursun duramiyorum gülmekten
1,487,912 soru
24,322,668 cevap
345,373 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın