0 oy
1,326 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar selamlar randevu alacağım hastaneye mhrsden ama doktorlara bakıyorum alt kısımlarında gebe hastalara bakılmamaktadır yazıyor ben şimdi randevu alıp gitsem bakılmaz mı hamileyim diye denk gelen oldu mu hiç yardımcı olabilir misiniz lütfen. 

image

Şimdiden teşekkür ederim 

3 Cevaplar

0 oy
(888 puan) tarafından
Hiç denk gelmedim. Ama öyle yazıyorsa demek ki bakmayacaklar 
tarafından
Ya çok şaçma bölümü taşıdılar yeni hastaneye doğumumu orada yapmayı planlıyorum ama randevu bulamıyorum bu sefer arayıpta randevu alsam yine aynı olur mu acaba geçen ay randevu aldığımda gebelere bakılmaktadır yazmıştı şimdi hiç yok
(888 puan) tarafından
182 i ara sor onlar sana kesin bilgiyi verecekler
tarafından
Teşekkür ederim:)
(888 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yok canım bakamazlar tıklım tıklım dolu randevular bendede iyiki almışım yarından sonraya yarın bulabilsem yarın gidecem ama işde yok randevu yarın için bakılmıyo diyo gitsemde bakamazlar 

tarafından
Gittiğim hastane yoğun bir hastane değil randevu çıkıyor ama altında bakılmaz diye yazı var hepsinin
0 oy
tarafından
Hayır canım bakmaz onlar menapoz idrar torbası sarkması rahim sarkması vs gibi kadın hastalıklarına bakıyorlar 
tarafından
Şöylede birşey var geçen ay aldığım doktorun alt kısmında gebe hastalara bakılmaktadır yazıyordu aldım oraya gittiğimde başka bir doktora yönlerdirdiler o yokmuş ama bu ay yine aynı doktora bakıyorum gebe hastalara bakılmamaktadır yazaıyor
tarafından
Demek ki o doktor gebelere bakmıyor Bi yanlışlık olmuş seni başka doktora yönlendirmiş sen en iyisi 182 ara gebelik varmı diye soruyorlar zaten ona göre randevu verirler sana

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 113 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 432 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (197 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,141 soru