0 oy
857 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (5,572 puan) tarafından
Kızlar bugün eşim çirkin olduğumu söyledi Ben de Aynaya Baktım haklı galiba doğum yapalı 81 gün oldu daha bir kere fondöten yüzüme sürmedim artık Kendime bakacağım bana yüzü güzelleştirmek için doğal tarifleri olanlar söyleyebilir mi

22 Cevaplar

0 oy
(45 puan) tarafından
ben kullanmadim ama selincigercinin wlab urunleri var onlar yuzu puruzsuz ipeksi yapiyoms onlardan kullanabilrsn bu arada kucuk bebegn var yanaklarina ne sursen bebege dokunur tasirken ederken bence oyle seyler kullanma bi gozkalemi ve sacini yaparsan temiz de olup temiz de giyinirsen bence bu laflari isitmezsn. kilo problemi yeni dpgum yapms herkeste var nerdeyse zamanla onlari da vermek lazm ben de 36 gun oldu dogum yapali bu ikinci ilkinde baya fittim ama bu sefer oylr olmadi fazlaliklar var artk bakicaz bi caresine yapmak lazim sen de mutsuz olacaksim boyle illa esinin soylemesine gerek yok. bu arada oyle soylemesi de yallnlis tabi ama benm esim de ayni bi de ben demesem soylenmesem senin rahatsz olup harekete gececegn yok der bahanesi de o ondan yuklenr. belki senn esin de eski halini ozliluyodr toparlan diye gaz vermek icn diyodr onlar da kendilernce haklilar heryere yetismek zorumdayz maalesf kadin olarak
-Reklam-
0 oy
(1,418 puan) tarafından
Yaaa kıyamam sana, çok üzüldüm adına. Erkekler hep böyle düşüncesiz patavatsız pislikler... Canım benim bence öyle karsliklik vermessydin, direk deseydin çok ayıp doğum yaptım ve sen bana bunu söylüyorsun hiç yakışmıyor sana, beni çok kırdın, elbet güzelliğim geri gelir zamanla ama kalbimin kırdın deseydin, çekip odana gitseydin....

Bana gelince ben hiç makyaj yapmam asla

Ama banyodan banyoya muhakkak unutmasam gül suyu sürerim. İnan düzenli old için çok çok etkili. Birde banyo sonrası mubakka yüzümü soğuk suyla da yıkarım.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 530 göst.
11 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Gizem_clk21eker (1,562 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 480 göst.
17 Eylül 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde pelinsi (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 340 göst.
0 oy
15 cevap 446 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde KardelnEr (2,263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,803 soru

24,129,997 cevap

333,970 kullanıcı