0 oy
411 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,462 puan) tarafından

ikinci çocuk istiyorum ama şian kızım bir buçuk yaşında bebeği küçük olup ikinciye hamile kalanlar ne gibi zorluklar yaşadılar acaba :ermm:

bu arada kızım kendi kendine oynar söz dinler eşim de çok yardımcı oluyor bana hem ev konusunda hem kızımıza bakma konusunda sağolsun <3

9 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
O konuda esine guveniyosan kizinda dedigin gibiyse neden olmasin pes pese buyurler dogana kadar da kizin 2 bucuk felan olur
(2,462 puan) tarafından
ilk hamileliğimde eşim ev temizliğimden doğumdan sonra banyolarıma kadar yardımcı oldu Allah ondan bin kere razı olsun yine olsa yine bir dediğini iki etmem diyor biraz da ona güvenerek istiyorum sanırım
(45,023 puan) tarafından
Bence sen dusun derim ben esime bak bu konuda asla guvenmem bir bardak suyunu kalkip almaz huyunu iyi biliyorum o yuzden ikiciyi kizim 4 yasindayken dusundun simdi 5 yasinda oglumda 9 aylik  zormu hayir her sey yoluna ve kolay gidiyo sukur
(2,462 puan) tarafından
bunu dikkate alıcam canm teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

O zaman yap beraber büyüsünler canım :d

tarafından
Valla benim gözüm korkmasa ben de istiyom ama şuan belirsiz, adetim geçti yine yaaa bekliyom :D
(2,462 puan) tarafından
benim de geçti test yaptım hatta bugün negatif çıkınca bi burukluk oldu öyle fark ettim istediğimi aslında ':D
tarafından
Hahahahahaha ben de bilerek yapmıyorum, üzülürüm negatif görürsem :D
(2,462 puan) tarafından
yaa ne kadar hassasız biz bayanlar bu konuda :D
tarafından
Hem de bayağı :D
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Yardım eden ve maddi durumjn varsa yap ... Bende isderdim ama bu durumlarım olmadığı için isdemiyorum kızım daha küçük tabii ama büyüsede bu seveblerden isdemiyorum
(2,462 puan) tarafından
maddi durumum kötü diyemem zengin de değiliz ama bi çocuğuma daha rahat bakabilirim çok şükür
(1,663 puan) tarafından
O zaman bende tavsiyye ederim canım
0 oy
tarafından
En basiti onu kucagina alamıyorsun karnın buyudunce ilgilenmek çok daha zor yanı ona haksızlık gibi oluyo
(2,462 puan) tarafından
evet aklımı en çok kurcalayan şey aslında :/
tarafından
Evet canım şuan onu yaşıyorum çok zor
(2,462 puan) tarafından
yaa hamilelikle çok duygusallık da yaşıyorsunuzdur :/
tarafından
Evet hepsi zor canim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bende kısmetse 1 bucuk yasına gelince düşünüyorum bence güzel olur beraber oynarlar büyürler 
tarafından
İkiz olur inşallah ☺️☺️
(25,181 puan) tarafından
Hahaha inşallah kız zaten 3 cocuk istiyoz :D
tarafından
Bizim bi tanıdık var iki kere doğum yaptı 4 çocuğu var :) :)
(25,181 puan) tarafından
Hahaha ne güzel çıkmış aradan :D
(2,462 puan) tarafından
cesaretleniyorum sanırım :)))
0 oy
tarafından
Bende 1.5 yaşındayken oğlum hamile kaldım şuan 2 yaşında hiçbir zorluğu yok bana çocuklarım akıllı şükür canım, ha beraber altları bağlanıyor ama oda fazla zahmetli değil 
(2,462 puan) tarafından
gerçekten kızım da zahmetli bi çocuk değil çok şükür ben de zannetmiyorum çok zorlanacağımı :)
0 oy
tarafından
Benimki 8 aylik 5 ayl8kta hamileyim oglum oyun oynamak isder ooynamadimi cok mizmizdir kazayla oldu ama pisman deilim ikiz gibi olcaklar ne gzel uslu bir bebegin varsa yap  yaslari ykn olmasi gzel
(2,462 puan) tarafından
çevremde çocuğu 2 3 yaşından sonra yapanlar var hele de şuan çocuklar dışarı çıkamıyorlar evde çok sıkılıyorlar denk oyun oynayabileceği çocuk olması da güzel olur diye düşünüyorum bende
tarafından
Aynn öyle cok güzel olur disari çikaramayiz durumlar neleri gstercek kimbilir oynar buyurler ne guzel
(2,462 puan) tarafından
kardeşsiz de olmuyor dediğiniz gibi zaman neleri göstercek bilinmiyor gerçekten bazı şeyleri ertelememek gerektiğine inanıyorum
0 oy
(259 puan) tarafından
Canım ilk çocuğum 5 yaşında 2. Çocuğum. 20 aylık ve 3. Ye hamıleyım oda 23 haftalık oldu hepsi beraber. Büyürler daha da yasım 25 canım bence rahat olur 
(2,462 puan) tarafından
evet ilerde bir de rahatsızlık yaşayıp hiç çocuğum olmazsa kahrolurum sanırım :)
(259 puan) tarafından
Aynen ole canım. Ilerısıni Allah bilir. Bana beraber büyümeleri. Mantıklı gelıyor
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Ben ilk cocugum 7auliklen hamile kaldım ikinciye 16ay var aralarında  ikiz gibi büyüdüler  arkadaş gibi oldular oynadılar ama şu anda birbirlerini yiyorlar;))
(2,462 puan) tarafından
ahahah eşimin ikiz yeğenleri var onlar da birbirlerini yiyor onlardan alışkınım zaten ben :)))
(2,328 puan) tarafından
Ama iyi oluyor bı kerede çıkıyor
(2,462 puan) tarafından
bence de :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,598 soru

24,113,190 cevap

333,075 kullanıcı

...