0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebevita olanın bir kaç kere verdim sonra içine sinmedi vermedin biberonla içiyordu.  

Geçenlerde diğerini aldim yemedi 

Ama devam sütünü bu aralar yemiyor hasta hemde diş çıkartıyor?? 

Nasıl bisey yapabilirim yardımcı olur musunuz 

Biberonla nasıl verim veya diğerini veya bunu oğlum kaşıkla da yemez tadını ben bile beğenmedim tahili ya ondan sanırım aslında ben biberonla verme taraftariyim cunki doymuyor devam sütüyle 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kizim bebivitayla buyudu. Cay kasigi veya tatli kasigiyla icirebilirsin
tarafından
Bebegin ne kadar iciyo normalde
tarafından
Bir biberon içer şuan hasta hemde disten içmiyor fazla
tarafından
Iste kac olcek iciyosa ona gore yap icir kasikla
tarafından
Anladım Tamam canim 3 4 ölçek koyuyorum ne koyu ne sıvı yapıyorum şimdi verdim yarisina kadar içti
tarafından
Oh  yarasin kuzuya
-Reklam-
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Arı mama ver canım helal sertifikası var hem . Kaç aylık.  Arının tadını sever bence ben ondan çok verdim az biraz sulandirip biberondan bile verdim yemişti. Dene istersen . 
tarafından
Deneyeyim canım onuda verdim bit kere diye hatırlıyorum yalan olmasin ama oda çok fazla şişkinlik.yapar oglumun kilosu çok fazla doktor somra kizlar çünkü yasakladı normelde 9 10 ondan mama vermemi
0 oy
(2,462 puan) tarafından
ah şu dişler :( her şeyi yiyen hiç bir şey ayırt etmeyen kızım 1 yaşında dişleri yüzünden hiç bir şeyi ağzına sürmemeye başladı sadece süt çok şükür balık yağı ve vitaminle iştahı açıldı da eski kilosuna kavuştu 
tarafından
Benim ki maşallah kilosu çok fazla iyi yani boyu falan.  Hem grip hem diş bian da olunca zor ill başta yiyordu hasta bilr olsa sonradan azalma yaşadı şimdi biraz biraz yiyor ama akşam yemeği kahvaltı yok yani yatmadan kaç saat önce yedigiyle yatıyor almıyor.
Şimdi deneneyim dedim bebevita verdim.
Diğerini almaz biliyorum tadı çok tuhaf ben bile beğenmedim nnasil versem.diye düşünüyorum
(2,462 puan) tarafından
deneyin sevdiği tadı bulana kadar derim diş çıkarma bi de üstüne hastalık gerçekten çok zor Allah bebişlerimize de sabır versin
tarafından
Amiin

İlgili sorular

Kategoriler

1,477,510 soru

24,184,511 cevap

336,527 kullanıcı

...