0 oy
580 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (271 puan) tarafından
Kızlar ya ne bilim kendimi.cok eksik hissediyorum hic bi kimseyle görüşmüyorum az önce aşağı indim kızımla o da tedirgin ola ola eşim gelir de görürse flan diye diye kadınla.konustuk biraz işte biraz tavsiye verdi bebekle ilgili şöyle yap şundan yedir suju yedirme ben bisi bilmiyorum galiba ot gibi hayat yaşıyorum çevredeki kimse de tavsiye vermiyor niye böyleyim 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım eşin izin vermez mi aşağı inmeni
(271 puan) tarafından
Hayır vermez
-Reklam-
0 oy
tarafından
Elinde internet var hiç mi arastirma isteğiniz yok ? Ben kimseye sormam mesela, elimin altında tüm dünya ya istediğin herşeyi öğrenebilirsin. Buna tembellik diyelim.
(271 puan) tarafından
Kullanmıyorum başka youtube flan var mı acaba bakacağım değişik sayfa
tarafından
Ek gıda için mi biseyler arıyorsun? Kitapları satılıyor canım ordan bakabilirsin. Ya da Google yaz ne istiyorsan çıkan sayfalara göz at
(271 puan) tarafından
Tamam canım saol
(15,069 puan) tarafından
Gurme bebek Gurme anne buralara bak canım
(2,263 puan) tarafından
Play storeden gurme anne uygulamasını indirebilirsin canım buna benzer uygulamalarda var işine yarar bir bak istersen
0 oy
(16,786 puan) tarafından
Hepimiz annemizin karnında mi öğrendik valla burası insana o kadar çok şey öğretiyor ki açılan postlar yapılan yararlı. O kadar çok yorum var ki 

Tecrübeli olan anneler sağolsun yardım ediyor buraya yaz her türlü yardım eder söyleriz tecrübe yapa yapa edinir 
(271 puan) tarafından
Evet bende burda çok şey öğrendim ama ne bilim kuzum ya gene de iste bi düşünce aldı beni acaba bebeğime iyi anne olamıyormuşum diye
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Kim 4 4 lük ki herkesin arada bilmediği oluyor şimdi herkesin elinde telefon neyi merak ediyorsan aç bak
(271 puan) tarafından
Merak attığım bisi olmuyor isye sıkıntı o jdjdifjfjd fikirsizim galiba biraz
(3,701 puan) tarafından
E canım sen merak et kızın kaç ayliksa gir nete ne yaparlar ne yerler neyle oynarlar
(271 puan) tarafından
Mantıklı bacim saol
0 oy
tarafından
Esin bu kadar da mi kiskanc hayretler icindeym!
0 oy
tarafından
Kaç yaşındasın canim
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Bu bence senin bahanen olmuş biraz canım bu uygulamanın içinde bile o kadar çok bilgi var ki okursan herşeyi öğrenebilirsin. İnternette çok fazla site var ne öğrenmek istiyorsan bakabilirsin kimsenin gelip sana birşey öğretmesini bekleme. 
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Elinde telefon var canım aç araştır ne bilmek istiyorsan 
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Kiz eniste niye izin vermiyo 2 insanla konusmana
0 oy
tarafından
Bence kendine hakaret etme neden eziliyosunki hatasiz kul olmaz kimse anasının  karninda ogrenmiyo hicbiseyi biraz merak et arastir bak et...
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Eşinin izin vermemesi garip çıkıp hava almak hakkın kendini geliştirmek senin 3linde kimse ana karnında ogrenmkyor 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Kendine bi instagram.ac cnm bn actim ama kendi resimlerim fln yok ismim de yok sirf bole yemek tarifi takip etmek icin..acmam diyosan bebek gida güzel netten bakabilirsin..ayrica kitaplar da var bununla ilgili..acıkınca yer,bu cocuk aç,birak kendi yesin kitaplari güzel..kac aylik bebegin
0 oy
tarafından
19 yaşına girmeden anne oldum bu zamana kadar hiç küçük bebek kucağıma almadım ilk oğlumu aldım kimse den yardım almadan tek başıma büyüttüm bebek nasıl tutulur bile bilmezdim ve oğlum prematüre dogdu 4 ay kendim tek başıma yıkayamadım çok küçüktü korktum öyle bi bebeksi tosun gibiydi herkes hayret etti analık iç güdüsü ile herşeyi yapa biliyo insan kafama ne eserse onu yediriyorum illa tarife gerek yok araştır hepimizin elin de telefon var
0 oy
(434 puan) tarafından
Kapsamlı kitaplar var bebekle ilgili herşey var sağlık beslenme v.s 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 163 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 1,457 göst.
0 oy
6 cevap 391 göst.
18 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu