Kizlar bilenler bilir ben esimi 1.5 sene gormedim cezaevindeydi zaten evlendik kayinvalidemle oturduk 4 senedirde oturuyoruz her neyse sorun degil ama kayinvalodem kocam ne yaparda istiyor aynisi ama herseyi kizlar ic camasirini bile dusunun yani gerisini ben 24 yasimdayim o 54 yasinda kocam ayakkabi alsin aynisini ister kocamda alir ama kayinvalidem giyinemez baskasina verir kocamla gittik birgun ic camasiri aldik kutuyla eve geldik ne o dedi ic camasirim yoktu anne aldim dedim bende gitcem alcam dedi şok oldum benim neyim varsa aynisi onda var atletlerimin bile yani dusunun kizlar dün yine esim ilk defa marka bi ayakkabi almis bende marka takintim yoktur esim hep marka giyinir neyse ben gencim sonucta ama o yasinda bir bayanda hic gormedim oyle ayakkabi bende aynisinin siyahini istiyorum dedi hem niye aldin yazik degilmi parana okadar para verdin dedi esimde anne indirimdeydi oyle aldim dedi icimden gecen tek swy al ayakkabiyi ver kayinnana giyin ben istemiyorum demek oldu ama yapamadim esime kiyamadim..:/