0 oy
757 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar bilenler bilir ben esimi 1.5 sene gormedim  cezaevindeydi zaten evlendik kayinvalidemle oturduk 4 senedirde oturuyoruz her neyse sorun degil ama kayinvalodem kocam ne yaparda istiyor aynisi ama herseyi kizlar ic camasirini bile dusunun yani gerisini ben 24 yasimdayim o 54 yasinda kocam ayakkabi alsin aynisini ister kocamda alir ama kayinvalidem giyinemez baskasina verir kocamla gittik birgun ic camasiri aldik kutuyla eve geldik ne o dedi ic camasirim yoktu anne aldim dedim bende gitcem alcam dedi  şok oldum benim neyim varsa aynisi onda var atletlerimin bile yani dusunun kizlar dün yine esim ilk defa marka bi ayakkabi almis bende marka takintim yoktur esim hep marka giyinir neyse ben gencim sonucta ama o yasinda bir bayanda hic gormedim oyle ayakkabi bende aynisinin siyahini istiyorum dedi hem niye aldin yazik degilmi parana okadar para verdin dedi esimde anne indirimdeydi oyle aldim dedi icimden gecen tek swy al ayakkabiyi ver kayinnana giyin ben istemiyorum demek oldu ama yapamadim esime kiyamadim..:/

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

Iste bu kizlar pahali birsey degil ama ben hic giyinmedim boyle birsey hep normal spor kullanirdim

tarafından
Saolasin canimm
(577 puan) tarafından
Ayakkabida hosmus yani , güle güle giy canım :)
Kaça almış ki
(163,485 puan) tarafından
Guzel gunlerde kullan kubis
(945 puan) tarafından
Güzel günlerde kullan canım
tarafından
Amin insallah canlarim 240a almis galiba
-Reklam-
+4 oy
tarafından
Sende tanga al götür al anne benimkinden de :)))))) daha istemez 
tarafından
Ister meltemim gece giyilmelik dantelli takim aldim istedi aynisindan
tarafından
Köprü altına mı gidecekmiş napacak tövbe ya
tarafından
Aman ben neler cekiyorum bu kadindan neler bunlar hic birsey bugun de araba almis arkasindan yemege gidecektik once beni gotur dedi aman dedim gotur ben gitmiycem siz bi gezin dedim
tarafından
Beraber mi yaşıyorsunuz siz canım
tarafından
Evet canim malesef
+1 oy
Kiz ben ayakkabiyi merak ettim haa
tarafından
Hemen atiyorum marka derken nikedan bahsettim kiz
(945 puan) tarafından
Anldim canım Allah büyük ya. Rabbim sabır versin
Guzelmis kiz ayakkabim iyi gunlerde kullan
tarafından
Saolasin sevdam seninde basin sagolsun :(
Allah razi olsun sagol kubra
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Allah'ım ya ne yapacaz bunların kiskancligiyla yani elin kızına aliyor annesine almıyor derler el kızı mi olduk yani karisiyiz ha alacaklar tabiki 
tarafından
Anlatamiyorum yani herseyi yapiyor tamam bir iki tane seyi yapsa anlarim
0 oy
(528 puan) tarafından
Ne diyek ki 50 yasindan sonra degismez heralde bu kadin. Kocan sasirip bisey demiyo mu merak ettim. 
tarafından
Ne desin kuzum tamam der o almassa kendi alir gider
0 oy
(542 puan) tarafından
Walla benim kayınvalidemde son zamanlarda aynıydı böyle kuma damarın kalkacaktıysa ewlendirmeseydin oğlunu beraber gecinip gitseydiniz  dedim çünkü tak etti canıma bide surat asıyordu benle s.dik yarıstırma artık ikide gurur duy oğlumla gelinim iyi çok şükür de dedim sonuc simdi görüşmüyorum elhamdülillah 
tarafından
Bende diyeyim bari kumami aldin beni diye :D
(542 puan) tarafından
Ahahaha wallaha ben dedim tak etti çünkü Bi görsen kocamla Bi yere gitsem bişey alsam yada aşkımlı canımlı konussam yarılıyordu trip tawır ohoooo kurtuldum şükür
tarafından
Aynen oyle aynisinin 5 fazlasi benimki yaa
(542 puan) tarafından
Allah yardım etsin oğlumun yolunu arıyla namusuyla bekledi illaki ilgi görecek demiyoda ettiğine bak utanmaz bunlar walla bak
tarafından
Aynen oyle canim
0 oy
tarafından

Ay yok artik nefret ediyorum oyle seyden :ermm:

tarafından
Off off bendeistemedigim ot basimda bitti

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,299 göst.
20 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy