0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,242 puan) tarafından
kizlar esim cok buyuk hatalar yapti bende dayanamadim bizsiz kalsin ozlesin hatalarini anlasin diye anneme geldim daha once ne olursa olsun evi terketmemistim bu sefer dayanamadim . aradi surekli sordu goruntulu aradi agladi annemi babami aradi surekli .ben onlara asil kavga sebebimizi soylemedim uzulmesinler diye ama yinede hissediyorlar annemde iyice kendini duzeltmeden kizimi yollamam dedi . bu sirada annem kizima bakti bir aksambbirbyere gidip herseyi konustuk birbirimize ne istedigimizi soyledik o da sozler verdi duzelecegine dair . bu aksam evime doneyim diyorum iyice sogumasin aramiz dogru mu yapiyorum kafam karisik :( 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok büyük hata dediğin şey ne bilmiyorum kuzum Rabbim sana yardım etsin çünkü küçük bir kuzun var ama eğer aşılacak bir konu ise dön sonuçta bir yuva kolay kurulmuyor yine sen bilirsin çünkü o evin içinde yine sen olacaksın:(
(2,242 puan) tarafından
Allah razi olsun canim herseyi yasadim su 3 yıllık evlilikde hep affettim en son kizim ve beni dovmeye kalkti agza aliayacak seyler soyledi dayanamadim . simdi pisman oldugunu goruyorum ailemin ecinde de daha fazla kalamam rahat degilim sanirim donup davranislarina bakmak istiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,104 puan) tarafından
ne yaptigina bagli canim , cok buyuk bir seyden kastin nedir ? duruma gore degisir eve donup donmemek
(2,242 puan) tarafından
cok hatalari oldu ama kizimi ve beni dovmek isteyince dayanamadim
0 oy
(6,521 puan) tarafından
Ağlayıp pişman oldıgunu dile getrmş se bnce git derim senın dedgn gbı bnce aranız iyice soğumasın inşşalah hatalar yapmaz bdaha eşin Allah evıne huzur versın 
(2,242 puan) tarafından
pisman oldugunu düşünüyorum yanyana olmazsak da duzelip duzelmedigini bilemem o yuzden dobmek istiyorum canim   amin cumlemizin evi huzurla dolsun
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Psikoljik,fiziksel şiddet veya aldatma yoksa hiçbir yuva yıkılmamali bence en azından son bir şansı daha hakeder diye düşünüyorum 
(2,242 puan) tarafından
psikolojik siddet her daim var fiziksel siddet uygulamaya kalktigi icin dayanamadim en son . son sansi verip deniycem ama bir daha hataya tahammulum yok
0 oy
tarafından
Ne hata yaptigina bagli canim aldatma ve sideet varsa kotu
(2,242 puan) tarafından
siddet kizima ve bana . evet yapamadi cunku izin vermedim babami aradim hemen

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 347 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Reyhan14 (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 275 göst.
13 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alpimin annesiyim (85 puan) tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 2,628 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,270 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde anneoluncaaanladim (61 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,582 soru

24,416,920 cevap

351,304 kullanıcı

...