0 oy
1,134 göst.
Diğer kategorisinde (220 puan) tarafından
Neymiş efendim çöpümüz korkuyormuş utanmıyormuşuz evde iki kişiymişiz bu ne saygısızlıkmış. Evimiz bir oda bir salon mecbur dışarda çöp kutusu şimdi bu kadına ne yapmalı ne demeli çıldırdım sabah sabah bildiğin kavgaya gelmiş oyla kocası. Karşı daire de onunki ama boş kimse yok içinde? 

15 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Evini basmaları doğru deil ama seninde çöpü dışarı koyman doğru deil 
tarafından
Döner dolaşır seni bulur üstüme bile alınmıyorum
tarafından
Kadın bir şey demedi sadece bende uyarırım dedi ama senin işine gelmediği için kadına hakaret ediyorsun.
tarafından
Hiç tanımadığın insanlara bile çok gereksiz ve saçma tepkiler gösteriyorsun. Allah bilir onlara nasıl tepki gösterdin ki bu boyuta geldi. Düzgünce karşılasaydın belki düzgünce konuşup gideceklerdi. Empati kur, kimse kimsenin çöp kokusunu çekmek zorunda değil. Bu arada burada kimse senin babanın kızı değil öyle benim çektiğimi sende çek diyesin. Post açıyorsunuz gelecek yorumlara da açık olacaksınız arkadaş
(1,860 puan) tarafından
Tövbe yarabbim beddua işi de çıktı ya beddua edeceksen derdini anlatma canım yani yorum istemiyorsun demek ki,
(16,787 puan) tarafından
Hakaret etmeyin yorumlara açık değilseniz de paylaşım yapmayın herkes düşüncesini söylemek de özgür içerik de linç hakaret olmadığı sürece
-Reklam-
+4 oy
tarafından
Kimse kimsenin çöp kokusunu çekmek zorunda değil . Bu bırak kocamin halası kocası tını tını annem babam bile olsa benim çöp kokumu çekmek zorunda değil. 
+3 oy
(88 puan) tarafından
Bırak çöp kokusunu başkasının ayakkabı kokusu bile insanı rahatsız ediyor kapının önünde. Senin yaptığın kul hakkı birde kıza kalkıp beddua ediyorsun insanların ahını alma konusunda üstüne yok anlaşılan kusura bakma. Onların yaptığı doğru olmayabilir ama senin burada yaptığın beddua etmen çok daha çirkin bir davranış. Eline ne geçecek acaba. 
+3 oy
(580 puan) tarafından

Bina içine çöp kovası konulmaz kimse kabul etmez.

Ayrıca koca karı gibi ne beddua ediyorsun  yorum yapanlara hayret bisi ya yanlışını mi savunsunlar yaptığın yanlış. 
Eşinin akrabasını  geç benim annem babam karşımda olsa kabul etmezdi .
Biraz empati yapın ya .
Çöpünüzü biriktirmeyin ozaman yeriniz yoksa.
+2 oy
tarafından
Yerim yok demişsin ama mutfağa koy kendi çöp kokunu koklamaya tahammülün yok ama millet kojlasın istiyorsun ben olsam direk şikayet ederim 
0 oy
tarafından
Onlar yanlış yapmış ama sende yanlış yapıyorsun dışarıda çöpü tutmak doğru değil 
tarafından
Kız sanada etmesin beddua :)
(220 puan) tarafından
Niye ona edeyim adabi ile konuşuyor o. Ayrıca ev küçük çöp kutusunu koyacak yerim gerçekten yok kokmuyor da o benim galiba bu evden kaçmamı istiyor kaynanam ile anlaşmış gibi hissediyorum
tarafından
Bende aynı yorumu yaptım farkindamisin bilmem ama
tarafından
Benimde evim küçük tezgah altı dolabı çöp kutusu ve temizlik malzemesi için ayırdim öyle yap
Beduuaya nereye gidiyorsun demişler  geldiğim yere demis
0 oy
tarafından
Kapakli cop kutusu na koyabilirsin koku gelmez canim . Posetlemi birakiyordun . Kavga degilde tatli dille uyarabilirdi
(220 puan) tarafından
Kapaklı zaten çöp kutusu
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Kapiya kari koca gelmeleri cok yanlis ama cop kovasinin kapida durmasida yanlis minik bi kova al mutfakda kapi arkasinda falan dursun
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Neslihan bazen çok terssin bazen çok iyisin 
(220 puan) tarafından
Sinirliyim sabah evimi bastılar
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Evi basmaları doğru değil ama çöpün kapının önünde durması da doğru değil mutfak ta copumuz var bizim çöpleri kapıcı almasına rağmen asla aldığı saatten önce dışarı çıkarmam eğer fazla birikmisse sabah eşim çıkarken veririm eline götürür atar sizde öyle yapabilirsiniz eşiniz evden çıkarken verin atsın sizin atacak vaktiniz yoksa 
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Fazla çöp biriktirme  evinde mutfak tezgahın falan vardır illa açık mutfak heralde, küçük çöp kovası koy kapaklı onu kullan yani hep evin içinde çöp kovamız, biriktirmeden atarsan koku da olmaz, kapı önünde çöp olmaz ki 
(220 puan) tarafından
Birikmiyor ki kadının canı benle kavga etmek istemiş
(1,860 puan) tarafından
Evin içinde dursun diyorum kapıda durmasın
0 oy
tarafından
Bende asla çöpü koymam dışarı herki eşim.gittinde veririm atar beklemez
0 oy
tarafından

:ermm:

Ay hala deme bana 

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Erkegin kapiya gelmesi yanlis ama sende tezgaha kucuk bi kova koysan gunluk atsaniz copu daha iyi olr oyle insanlara firsat vermemek icin
(220 puan) tarafından
Yer yok
0 oy
tarafından
Benim üst katımdada kapı önüne çöp koyuyorlarmış geçende çok kavga ettiler atmak için bile koymuyorum kapı önüne çok saygısız bir birini tutan bir binada oturuyorum geçende o hatayı yaptım kapının önüne kutu içinde çöp koydum karşıya gelenlerden birisi içini kapımı önüne boşaltıp kutuyu almış kimseye laf vermemeye çalışıyorum evin küçükmüş anneminde küçüktü dolap kapağına asılı çöp kovaları var istersen onlardan bak birde 
(220 puan) tarafından
Peki sen nasıl tepki verdin çöpünü döken kişiye
tarafından
Kapımda kamera var benim kapı dürbününde kimse bilmiyor aslında görüntülere baktığım zaman merak edip gelip bakmışlar açtığımdada ekranı kapımın önündede gördüm karşı komşuları o günde pili azaldığı için kapattım senserü açılmamış kamera şuan tepki vermedim ama kesinlikle yöneticiye söylüycem bir gün gene bırakıp kutu kamerayı açık bırakıcam karşıya gelen birisinin yaptığına eminim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 288 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Evlibyn (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 283 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 561 göst.