0 oy
678 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Doğumda sağ kaburgama çok şiddetli bastırdı ebe 20 gün kadar ayağa kalkamadım kilitlendim. Kuyruk solumum da zedelendi oturamadım.

Şimdi kızım 14 aylık olacak hala daha orası acıyor acaba çatladı mı az bisey kaldı zamanla geçer mı acaba hastaneye gitmek istemiyorum da. Bilen varsa yardımcı olabilir mi

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
O nasıl bastırmış öyle ya bilmiyorum canım benimkine zebellah gibi bir adam bastırdı sorun olmadı sanırım ebe bilinçsiz bastırmış olabilir çıkık mı incelmiş mı bilemem fıstıkta oluşmuş olabilir canım 
tarafından
Anladım canım sağol Bu aralar ağrı yapıyor gibi de kaldı orası öyle geçmezse bi röntgen çekinirim artik
tarafından
Aynen canım ihmal etme ne olur ne olmaz
-Reklam-
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Valla halam bana dedi asla bastirtma kendine .

Neden basiyolar öyle ya zaten acilar içinde kivranirken vahşice geliyo bana
tarafından
Bebek çıksın diye canım benim kızım gelmedi o kadar sıkı ıkınmama rağmen o kadar kuvvetli adamda bastırdı çıkmadı sonra doktor kesik attı geldi
(4,959 puan) tarafından
Çok acı canım ya okadar anne eziyet cekecegne sezeryan daha insafli geliyo bana..  iç organlara kadar okadar da bastirilmaz ya
tarafından
Benim haberim bile olmadı birden bastırma gibi de değildi vurdu resmen nefesim kesildi bisey diyemedim ertesi gün zaten tır çarpms gibi her yerim ağrıyordu. Kime ne diyim olan oldu
tarafından
Orası öyle ama bebek için benim kızım 2 saat haznede bekledi ıkındım ıkındım gelmedi bastıriyolar doğum esnasında kalp atışlarını duyamadılar zaten ama yaralı seninki de arkadaşın dediği gibi vahşice olmuş insan bir der bir şey yapar bilmiyormuş demek ki o bastırmyaı
tarafından
Kemiğime denk getirmeyeydi ıyiydi:)
Bende bir sorun yoktu ya kordon dolanmış ilk ikindim 2. De bastırdı:D
Uğraşmak istemedi heralde :)))
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Çok zor canım ya benimde kuyruk sokumum çok kötü oldu kaç ay üstüne oturamadim yaşayan bilir 
tarafından
Aynen :/ mahvoldum ama 14 ay geçmesine rağmen hala acıması tuhaf
(2,866 puan) tarafından
Doktora git canım sen yine de bı baktır
tarafından
Bi gideyim olmadı da o kadar çok şey de gitmem gerek ki :)
Bebekten gidemiyorum
(2,866 puan) tarafından
Anlıyorum seni canim bebek olunca sıkıntı:-)
0 oy
(3,302 puan) tarafından
Bende sezeryan olurken karnima bastilar iki kere nefes alamadim hala kaburgalarim midem falan ağrıyor 4 ay oldu bende aceba çatladı mi kaburgam diye düşünüyorum. Çünkü doktor bile kizdi o an sen nasil bastirirsin boyle bilincsizce kac kere uyarcam seni demisti
tarafından
Geçmiş olsun canım seninki yeni 4 ay daha iyilesirsin ınsazallah insanın iç organları ağrıyor gibi  oluyor biliyorum :/
Ama benim 14 ay geçti aradan şu an hala acıması ilginç.
Istersen bi film çektir yine de
(3,302 puan) tarafından
Sağol canım. Valla dedigin gibi oluyor sende bir baktir kendine ihmal etmeyelim kendimizi cocuk oldu diye
tarafından
Haklisin canım
0 oy
(6,411 puan) tarafından
Bnm resmen midem ağzmndan çıktı okadr bastrdıki üzerime tır devrıldu sandım vala 
tarafından
Insani doğumdan soğutuyorlar
0 oy
tarafından
Banada bastirdilar ama geçti hemen 
tarafından
Kemiğim acıyor kuzum.
Kaburgam.
Ezdiler beni :D
tarafından
Okuzler:)
tarafından
:D.....
0 oy
tarafından
Bende suni sanciyla doğum yaptım belimin ağrısından bastırdığıni hissetmedim bile o olmasa daha da dururdum masada herlsde 
tarafından
Bende suni sancı ile yaptım her aciyi her anı hissederek ben hepsini hissettim çocuk doğdu hiç bir rahatlama olmadı hala canım çok yanıyordu. Kâbus gibi. Hepsi ayrı acıydı.
tarafından
Bilmiyormus o zaman valla ben doğumdan sonra ayağa kalktım sanki doğum yapan ben değildim doktorum çok iyi bı kadındı saolsn
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun banada doktor yaptı karnımda morarmalar vsrdı ve sol bacağım tutuldu doğumda uzun sürede açılmadı bacağım inşallah sizinde en kısa zamanda geçer genede bence bir doktora gösterin 
tarafından
Sağol canım virüsten pek gitmek istemiyordum baya azaldı ama tamamen iyilesmedi işte. Kemiğim hala açıyor. Sağ kaburgam yani.

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 578 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Tugceee (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 486 göst.
15 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sinos2194 (151 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 404 göst.
+1 oy
3 cevap 235 göst.

Kategoriler

1,477,322 soru

24,181,750 cevap

336,351 kullanıcı

...