0 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Selamun aleykum benim abimle esi evlendi yarin bana kahve icmeye gelcekler sirf onun icin kimseyi istemiyorum evime cnku istedigim gibi esyalarim olmadi onlarin esyasi evi cok guzel benim onlar kdar guzel degil allah a sukur ediyorum ama uzuluyorum beni kucuk gorurseler diye:(

15 Cevaplar

+1 oy
(3,679 puan) tarafından
Eğer seni eşyaların için seviceklerse yada geliceklerse hiç gelmesinler üzülcek bir durum yok kendi canını sıkma 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gönlün güzel senın kuzum 

Takma kafana eşya boş yeterkı evınde huzurun olsun 
0 oy
(11,256 puan) tarafından

Eşyaların için mi.geliyorlar anlamadım???

Evin içindeki eşya değil.mutluluk önemli ;)
0 oy
tarafından
Canım Her şey eşya demek değil ki gelecek olan zaten senin yanına gelir Eşyan için gelmez ki öyle düşünme bence Ayrıca dediğin gibi eğer seni ayıplama ya da küçük görmeye kalkarlarsa da bu onların ayıbı olur
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Farzet ki seni küçük gördüler bu onların ayıbı emin ol ben kimseyi evindeki eşyalarıyla yadırgamam ayıp yani
0 oy
tarafından
Neden utanıyorsun ki sılf eşya yüzünden mi utanıyorsun onlarda seni niye küçük görsünler ya insan mı görmemişler
0 oy
tarafından

Esyama bakmaya gelecek insan hic gelmesin evime :ermm:

0 oy
(4,034 puan) tarafından
Canım ben kendim öğretmenim eşimin de durumu bayağı iyi biz evlendik boşanmış abisinden kalma eşyalar evimize geldi eşimin canı çok sıkkındi ailesi baskı yapıyor diye getirdi o eşyaları ben de onu sıkmadım iki üç seneye değiştiririz dedim

Herkes yeni gelin evi görmeye geldi benim eşyalar h ikinci el hem de çok uyumsuz kimse bana şu koltuğun güzel su perden süper demedi

Çünkü saçma sapan şeylerdi ama önceliğim eşim ve huzurum şimdi o eşyalar yoklar ama huzrum yerinde şükür
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Önemli olan eşya değil senin onlara karşı güler yüzün emin ol... Ben bı eve gitsem ablamin evi de olsa bu en pahalı lüks eşyaları da olsa ben o evde güler yüz görmedikten sonra hiçbir şeyin önemi yok benim için
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Evi güzelleştiren içinde ki huzur ve güzel kalplerdir canım. Öyle düşünme rabbim gönlünden geçeni nasip etsin 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
İçinde huzurun mutlulugun oldugu sürece eşyanın önemi yok canım 
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Malda yalan mülk de gel biraz da sen oyalan demisler
0 oy
(174 puan) tarafından
Aman. Abimgil geçen 14 binlik koltuk aldılar. Benimse koltuk alacak bile durumum yoktu. İlla ki insanda o his oluyor. Acaba yadırgarlar mı diye. Ama bu hayatta bazı insanlar biraz daha fazla çabalamalı ve bunu bu şekilde kabul etmeli sanırım. Huzurum olsun yeter ki. 
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Canim benim yaa kiz abin o senin esyana bakmaz kardessiniz siz 
0 oy
(30,125 puan) tarafından

Kiyamam ya  esyaya sebeb gelip laf edeceklerse mesafeni koyarsin sende Rabbim herseyi gönlünce versin 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 600 göst.
8 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oz25 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 396 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 409 göst.
10 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Benceemine (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 405 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,923 soru

24,104,795 cevap

332,642 kullanıcı

...