0 oy
961 göst.
Diğer kategorisinde (682 puan) tarafından

Bugün iki yiğenim odadayken ikiside kız biri 7 yaşlarında birbirlerinin dudağini öpmeye çalışıyordu ben bunu balkon penceresinden gördüm şok geçirdim hatta daha farklı hareketler yapmaya çalışıyorlardı beni görümce korktular hemen odaya gittim korkutma dan uyardım ve annelerine söyledim uyarın diye içim çok kötü oldu benimde çocuğum doğacak çocuğuma böyle şeylerin kötü olduğunu anlatıcam ama demekki ablalarım anlatamamış :(

11 Cevaplar

+2 oy
(2,788 puan) tarafından
Hep teknolojinin eseri bunlar,dizilerde filmlerde reklamlarda artık normal bişey göremez olduk hep toplum ahlakını bozan şeyler var normal 
(682 puan) tarafından
Evet kesinlikle her kanalda sex tarzı şeyler
-Reklam-
0 oy
(3,701 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çocuk daha onlar mutlaka başkalarından görmüşlerdir 
(682 puan) tarafından
İşte telefon, televizyon gibi yerlerden illakim görüyorşwrdır
(3,701 puan) tarafından
Annelere kalıyor işte anlayacak yaşta çoçuklar tatlı dille anlatacaklar mutlaka anlarlar
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ne görürse onu yapar cocuk işte görmüş demekki uyarıp dile getirmek ters etki yaratabilir dikkatlerini başka yöne çekmekte fayda var o an 
(682 puan) tarafından
Telefon TV filan illakim görüyorlar umarım Bi daha yapmazlar
(25,181 puan) tarafından
Annesini babasını da görmüş olabilirler
(682 puan) tarafından
Bilemiyorum orasını
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Tv de nette her yerde dışarda bile öpüştüķleri icin cocuklara artik normal geliyo..yazik valla simdiden neleri görüp büyüyorlar 
(682 puan) tarafından
Maalesef
0 oy
(503 puan) tarafından
o durum psikologluk ta olabilir. benim bi arkadaşın kızı 3-4 yaşlarındayken daha altında bezi varken çocuğu 2 dk boş bıraktın mı mastürbasyon yapıyordu şok olmuştuk. ilk başta anlam veremedik sonra takip ettik gerçekten de öyle. misafirliğe gittiğinde falan da yapıyordu. pedagog a gidiyorlardı sonra sonra zar zor vazgeçirdiler. çok zor bir durum. 
(682 puan) tarafından
Evet çocuklar yapabiliyormuş benimde arkadaşımın oğlu yapıyordu doktora götürdüler
(503 puan) tarafından
hatta doktor demiş baktınız yapmaya başladı hemen ilgisini başka yöne çekin ilgisini dağıtın falan diye.  artık annesi de nerdeyse 1 yıl çocuk uyanıkken hiç bir işle uğraşmıyordu sürekli onunla oyun oynuyordu öyle yapa yapa çocuk ta unuttu artık
0 oy
(380 puan) tarafından
ya iyki pauyaştin bu postu çocuklarimize dahada dikatli bakmalarimiz lazim  
(682 puan) tarafından
Evet gerçekten yapmaz demeyin belki kötü bişi olduğunu bilmiyordur :/
0 oy
(4,959 puan) tarafından
İç güdü ve izletilen filmlerden kaynaklı merak canım o ablanlarla ilgili değil
(682 puan) tarafından
Evet canim ya
0 oy
tarafından
İşte çocuğunu bu devirde 5 dk yanlız bırakmayan aksın canım napacan hele güvenip de oynasın diye diğer odaya gönderenler çok kızıyorum ben neler oluyor hayatt arahatsiz da olsan sesten yanında oynayacak artık bu devir çok kötü
(682 puan) tarafından
Aynen devir çok kötü
0 oy
(945 puan) tarafından
Çocuk ne görüyorsa onu yapmış mutlaka görmüştür bı yerde TV de telefonda yada anne babasinda 
(682 puan) tarafından
Anne babada değilde tvde artık herşey sex içerikli maalesef
(945 puan) tarafından
Malesef canım çizgi filmler bile ...
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ya bende karşılaştım böyle durumla gerckten hep teknolojinin anne babanın hatası malesef 
(682 puan) tarafından
Evet çocukalraın eline telefon veriyorlar
0 oy
(583 puan) tarafından
Çok normal sokaklarda opusuluyor tvlerde dizilerde reklamlarda heryerde var bunu normallestirdilier artk yapcak bişy yok allahım esirgesin çocuklarımızı 
(682 puan) tarafından
Aminn

İlgili sorular

+2 oy
35 cevap 1,815 göst.
4 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde indigo (6,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
0 oy
13 cevap 1,291 göst.
15 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Denizela (214 puan) tarafından soruldu
+1 oy