0 oy
1,246 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşiniz le arrka olmuyorsa hayatınız mahfolduysa hiç korkmayin ben korka korka iki senemi harcadm cabaladm düzeltmedim anne babanın eğitemedigini kimse egitemez gittim muhtara fakirlik belgesi aldm adlı devlet avukatına basvurdum uchafta sonra toplantı yapildi avukatim belli oldu ucret odemedim davami acti ordan sosyal hizmetlere gittim dava dilekcemi goturdum dedim hamileyim kizimvar gecimim yok bugun yardimimda sonuclandi aylık 793tl cikmisbana her ayin onucunde alicam ikinci çocuğum dogunca onundq maaşı yukseltilicek yeni bir hayat kurdum kendime kızıma kimseye katlanmak zorunda degilhic bı kadin

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hakkinda hayirlisi olsun canim helal olsun sanada❣
-Reklam-
0 oy
(14,210 puan) tarafından
Helal olsun Allah yolunu açık etsin kadınlar isterse herseyin üstesinden gelebilir. İnşallah evlatların hayırlı olur çok uzun ve meşakkatli bir yol başlıyor senin ve evlatların için bende deneyimledim 18 sene işkence den sonra annem ve babamda boşandilar yaklasik 15 senedir ayrılar ben ve kardeşim çok küçüktük annem 2 işte çalışa çalışa büyüttü bizi. Çok fazla iş değiştirdi her yerde ona dul gözüyle bakıldı zor gerçekten Allah yardımcınız olsun biz atlattık o günleri darısı sizin başınıza 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Valla cok dogtu yazmissin anasinin babasinin egitemediginikadinlar cekiyor iste Rabbim yardimcin olsun insallahen iyisini yapmissin bulundugun yerin belediyesine falanda basvur cok yardim ediyorlar 
0 oy
(808 puan) tarafından
Kadın olarak seninle gurur duydum sen kendi basarini yakalamissin sana bol huzur diliyorum evlatlarinla rabbim yolunu açık etsin 
0 oy
tarafından
Akıllı davranmışsın keşke herkes senin gibi hakkını savuna bilse helal olsun
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Valla helal olsun sana yaaa..örnek olsun..bazisi sorf cocugu icin katlaniyo ama aslinda sevgisiz bi ortamda daha cok zarar görüyo o cocuk..umarim çok mutlu olursun 
0 oy
tarafından
Benimde evliliğim kötü çok boşanmak istedim benimde Asminim doğdu 21 gün önce adını Asmin koydum hatta doğumdan önce ayrılacaktım ama bir şans daha verdim bu son şansı
0 oy
tarafından
Rabbim yolunu bahtını açık etsın. Evlatlarınla mutlu bır hayat dılıyorum şuan gurur duydum senınle. Evlatların cok sanslı guclu bır annesı var. 
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Ewt ablamda boşandı her ay 1 mlyar alyor iki çoçugu var ayrı evı kirada Çoçuklarıyla hayat mücadelesi veriyor bi kadın olarak amq kafası rahat çok şükür rabbım herkesin evıne huzur versın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 557 göst.
0 oy
3 cevap 230 göst.
+2 oy
7 cevap 345 göst.
+1 oy
7 cevap 705 göst.

Kategoriler

1,476,476 soru

24,169,686 cevap