0 oy
494 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (135 puan) tarafından
Ben vrus oldugu icin gitmeme karari almiştim esimde onay verdi ister git ister gitme dedi

Kaynanamda aradi niye gelmiyonuz dedi

Gidince bebegimin ellerini cok opuyolar bebekte surekli agzina alyo ellerini

Kaynanamda surekli gezyo yerinde durmuyo

Bisey demedim bakarz dedim sizce ne deyim bidaha cagrirsa

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Git canım bence

Bebeğine Dıkkat edersın

Özlemiştirler

Eşin de sevinir gittiğine 
(135 puan) tarafından
Ama çok öpüyolar uyariyorum inadima yapyolar
tarafından
Bu defa da git baktın yıne aynı öyleler gitmezsin artık
Eşinede dersin gititm böyle yaptılar artık gitmem dıe
(135 puan) tarafından
Ben kac kez denedim bu kez yaparsa gitmem dedim yine yaptilar
tarafından
O zmn sen bilirsin
(1,908 puan) tarafından
Kiz niye inadına yapsın bi gün sanki ne olcak insan kan olsa yutar kocası icin
-Reklam-
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Buraya yazdigin gibi direk söyle bence kırmadan en azından niye gitmediğini bilsinler hem belki yapmazlar söyleyince 
(135 puan) tarafından
Diyemiyorum hemen küsüyolar
(8,061 puan) tarafından
Ozaman kendileri bilirler
(135 puan) tarafından
Hep bahane uydurcam
0 oy
(202 puan) tarafından
Of nefret ederim boyle insanlardan benim basimdada var bitane ama allahtan 12saatlik yol uzağız:D kızımın memesini alır once yalar sonra agzina verir 
(135 puan) tarafından
Benimkide eliyle siliyo emzigi
0 oy
tarafından
Bana kalırsa gitme . Ben aylarca evden çıkmadım.  Anama babama hasret kaldım ama onlar bize geldi bana ve büyük kızıma virüs bulaştıydılar.  2 aylık bebeğime 10 gün boyunca eldivenlerle 2 tane maskeyle dokundum . Mücize bir şekilde küçük kizima bisey olmadı ama olabilirdi 
0 oy
tarafından
Yok anne virüs arttı zaten sende hep dışardasın korkuyorum gelemem 14 karantina da kal çıkma Bi yere o zaman gelirim de 
0 oy
tarafından
Öpmeyecekseniz gelirim de. Bebek ağzına alıyor ellerini bunlar da elini öpüyor. Güya yüz öpmeyerek bebeği korduklarını zannediyorlar
0 oy
tarafından
Kuzum bizim esirgedigimle olmuyor malesef babalar hergun disarda  calisiyor kimlerle temas ettikleri belli degil
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Direk şöyle kaynananın kusmesi bebeğinden önemli degil
0 oy
tarafından
Kuzu İnan oğlum benim canım çünkü onun annesiyim ama onlarda nenesi dedesi özlüyorlar çok şükür ki Allah masumları koruyor virüs bebeklere bişey yapmıyor götür kuzum sevsinler o kdar da çekinme sen kendine dikkat et ymnle kimse virüs falan dinlemiyor
0 oy
(96 puan) tarafından
Saglik herseyden daha onemli ozellikle konu bebeklerimizse ya guzel bir dille anlat yada cocuk rahatsiz atesleniyor diye bahane bul bn olsam gitmezdim bu donemde okadar geziyorsa allah korusun bisey cikma olasiligi yuksek heryere yayilmis virus onlar gorcek diye bisey olursa  neden cocugum aci ceksin ozmn daha cok uzulursunuz

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,211 soru

24,150,845 cevap

334,901 kullanıcı

...