0 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde (3,749 puan) tarafından
Gece tok tutan mama alcam kızıma kızlar şimdiye kadar hiç almadım ama şimdi alayım diyorm kızım 15 aylık pirinç unu yapıp veriyorm Bi farklılık olsun diye ne tür mama alayım 

5 Cevaplar

0 oy
(49,836 puan) tarafından

Benimkide 9 aylik bi gogus emiyo gunduz aksam sıkinti yok yemek yiyo ama gecelri acikiyo bi kez emiyo ama doymuyo ne versem diye dusunuyorum:ermm:

(3,749 puan) tarafından
Biz 15 aylığız gece 3 defa kalkıyorum kalkmayın alışsın diyorm ama kıyamıyorm yine kendimi mutfakda mama yaparken yada süt ısıtırken buluyorum
-Reklam-
0 oy
(17,435 puan) tarafından
Pirinç ununu nasıl veriyorsunuz İçine meyve koyuyor musunuz 
(3,749 puan) tarafından
Reçel ekliyorum
1 litre süte 2 su bardağı su üç kaşık pirinç unu yarım yemek kaşığı reçel yada 1 yemek kaşığı şeker koyup kaynayana kadar karıştırıyorm
0 oy
tarafından
Pirinç ununu nasıl yapıyorsunuz tarif verirmisiniz
(3,749 puan) tarafından
Süt su pirinç unu bazen çok az şeker veya reçel koyuyorm
1 litre süte 2 su bardağı su üç kaşık pirinç unu yarım yemek kaşığı reçel yada 1 yemek kaşığı şeker koyup kaynayana kadar, pişiriyorm
tarafından
Biz yeni geçtik canım süt ağır gelmiyor mu  5 ayligiz daha
(3,749 puan) tarafından
15 aylığız cnm sade süt vermiyorum su ile karıştırıyorm pirinç unu ile yapınca cnm normal sütünde iyice kaynatıp sade veriyorm alıştı cnm sindiriyo çok şükür
tarafından
Senin bebis büyükmüş benim kızımdan canm:))
0 oy
tarafından
Bence dışardan alıp verme yaptığın mamayı zenginleştir hurma elma muz ceviz fındık falan toz haline getir kat içine 

Benimkide pirinc unu muhallebisi yiyor gece acıkmaz 
(3,749 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Nosastayla yap cnm çok tok tutuyor 
(3,749 puan) tarafından
Nasıl yapılıyor cnm
(2,328 puan) tarafından
Ben bebekken  8aydan sonra geceleri sadece kalkmasın hep die yapıyordum birgün sütlü yapıyordum birgün suyla az şekerli bibtatli kaşığı kardr nişasta bı bardakbsu ve şeker muhallebiboliyor yani
(3,749 puan) tarafından
Tamam cnm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 286 göst.
4 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ElvinHelin (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 358 göst.
2 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 4,632 göst.
0 oy