0 oy
531 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar kendime hediye aldırmak istiyorm ne istesem hediye olarak altın tarzı şeyler sevmiorm eşimde başka ne alayım Dior bende şaşırdım

10 Cevaplar

0 oy
(746 puan) tarafından
Neyin eksikse onu aldir :-) 
tarafından
Öyle bir eksiğim yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neye ihtiyacın varsa onu aldır canım 
tarafından
Pek bı ihtiyacım yok aslında netten gördüğüm bakım kremleri vardı beğenmiştim onu aldirayim
0 oy
(54,507 puan) tarafından
neye ihtiyacin varsa onu aldir
(11,458 puan) tarafından
Oyyy yerim o eloş prensesi
(54,507 puan) tarafından
☺️ ye canim benim sanada tatli hamisim diyodum simdi ne dicem ☺️
tarafından
Pek bı ihtiyacım yok aslında ama netten gördüğüm güzel bı bakım kremleri vardı onu aldirim ahhaahah
(11,458 puan) tarafından
Hahaha bilmem ki.ne diyesin ablam:))) nasıl da güzel bakmış öyle masum masum
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Gönlünden ne geliyorsa onu alsın bence. O şekil daha çok sevinirsin. Hediye ne biliyim istenmez ki anlamı kalmıyor ki öyle
tarafından
Yani işte bende aynısını diyorum ama altından başka bişi gelmior aklına bende sevmiorm
0 oy
tarafından
Kışlık bot cizme tarzi bisey olabilir mont deri ceket olabilir ne eksiğin varsa bende altın hayatta sevmiyorum bi kolye bi künye takıyorum 
tarafından
Vala kolye künye bile takamiorm ben ya
tarafından
Benim kunye yuz görümluluydu kolyeyide kayinvalidem almıştı ilkden ayip olmasin diye takiyodum alıştım onlara o yuzden yoksa bende takamazdim :)
tarafından
Aynen vala benim evde var takamiorm ya istiyormda midem bulanior elimde falan görünce garibime gidio
tarafından
Bende zoraki takarım düğünler de nakit param olsa asla gidip yüzük kolye almam :))
tarafından
Aynen vala ahhaha
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Çanta olabilir ayakkabi olabilir parfüm olabilir:)
tarafından
Aynen çanta olabilir aslında parfüm sikmama izin vermez
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Çanta ayakkabı bnm sevdiğim hediyeler:)haa bi de takım altüst kıyafetler.. Kokoş biri isen topuklu değilsen gzl bir spor alsın

tarafından
Bende alt üst kıyafetler severim ama spor daha çok sverim
(6,920 puan) tarafından
Hah aldır işte hangisini seversen cnm
tarafından
Aynn sağol canım fikir icin
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ben hediye alınacağında eşimden hep yemek istiyom :D doğum gününde hile pasta alma ona verceginnparaya midye yiyelim diyen insanım en güzel hediye boğaza giden hediyedir :D
tarafından
Kız Allah seni napmaya arada zaten yemek yeriz yani hediye olarak istemem hshshshs
(7,786 puan) tarafından
Bizde yiyoruz bilmiyorum :D eşya almayı sevmiyom hediye olarak hani gezerken AA taragim yoktu hadi alalım derim alırız mesela yada su çanta çok güzelmiş alalım falan anlık oluyo ama belli bı günde bı şey alçak olsa aklıma gelmez ki diyom en güzeli yemek :D ahaha biraz fazla boğazıma düşkünüm galiba
tarafından
Aynen insan gezerken görüp aliorda böyle birden deyince akla bişi gelmior bende öyle biraz fazla düşkünüm bogaza
0 oy
(906 puan) tarafından

Altın sevmeyen bir kadın gördümmm :blink:  Kıyafet falan olabilir canım yada hiçbirşey bulamazsan o parayla gezmediğiniz yerlere gidin anılar en kalıcı hediyedir :)

tarafından
Kız sevmiorm ben vala midem bulanıyor hatta
(906 puan) tarafından
O zaman  ya kıyafet yada kendiniz için gezi düzenleyebilirsiniz canım
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Ayakkabı çanta elbise olur canım 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 210 göst.
18 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Merhaba ben sen (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 228 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 262 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Miniminnak (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
15 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,659 soru

24,389,651 cevap