kizlarr yaa dogum yapali 4 ay olduu ve ben buyuk tuvaletimi yapamiorumm cok aciyorr doktora gitmekte iatemiorum neden bukadr aciyo acabaa basina gelen varmii varsa iglestimi nasil iglesti litfen yardim edin artik bu aciya dayanamiorum
Sinameki otunu kaynat iç 2 saate kalmaz çıkarsın çok rahat bi şekilfe yada müshil kullan cnm bağırsakları çalıştırır anında
Aynısı bende de var canım bende de öyle çok acıyor doktora gittim ilaç verdi kullandım ama geçmedi şimdi de kahvaltılarda zeytini çekirdekli yiyorum onun biraz faydası oluyor sende dene canım belki faydasını görürsün
Canım doğumda basur veya mayasirin cikmisdir p yuzden ağrı felan yapar
Canım muhtemelen basurun var ondan bukadar acı çekiyorsun bi doktora görün derim
Canim demir şurubun varsa doktorun verdiği ondan iç birkaç gün bide yeşil mercimek çorbası flan iç. Hemorid mi oldun onu mu demek istiyorsun öyle ise eczaneden hemorid için krem ve fitil iste çünkü hamilelikte oluşan hemorid fitil ve krem kullanmayinca geçmiyor bağırsakları daha fazla zorlama mutlaka al en azından kadın olan bi eczaciya söyle ben doğumda böyle bi sorunum var die onlar anlar zaten
Ben çok şükür bir sıkıntı çekmemiştim. Acı varsa basur falan olabilir bir doktora gidin normal değil acıması ve yapamamanız.
Hemoroid olmuştur canım doğumdan sonra bndede oldu kabız olmamaya çalış bende doktora gitmek istemedim kendi kadın doğum doktorum fitil ve krem verdi geçti şimdi ama çok zorlasam açıyor dışında bişey yoksa iç basurda olabilir
1,487,311 soru
24,314,283 cevap
344,930 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın