0 oy
1,278 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (74 puan) tarafından
birtane bilezigim vardi bosanma davasini actim cok damarima bastilar esimi cok sevmem ragmen boşanicam 

ben 20 gündür annemin evindeyim 

esim hic arayip sormadi bizi sonra facebokta instegramda ne kadar birlikte forografimiz varsa silmiş ve iliski durumunuda iliskisi yok olarak degistirmis 

üstelik birde eski sevgilisini instegramda takibe almis kadin dul 7 yasinda cocugu var ellerimle engellemistim sonra o kadini takibe alinca bende esiminde tanidigi yakin bi arkadasimin hesabindan kadina takip istegi attim kadin arkadasimi tanimiyor eşimi hemen takipten cikti esimde onu takipten cikti arkadasim istek atti ve hemen birbirlerini takipten ciktilar birinci sebep bu ikinci sebepte ben hamileligimde güya kaynanama bu cocuk esimden degil demişim halbuki cocuk asılama ile oldu ve böyle bir cümle kesinlikle kullanmadim annesi yuvamizi yikti beni bastan beri istemedi esimin yakin arkadaslarini arayip ogluma sizin sözünüz geçer söyleyin karisindan boşansin diyormuş 

esimin dükkani var annesiyle calisiyor her sabah mutsuz geliyorsun karindan boşan oglum diyormus davayi acmadan son kez kaynanami aradim büyük olarak bize yardim et oglun hep evi terkediyor diye güzel bi uslüpla konustum cocugumu istiyor dedim nasil bakacak erkek haliyle dedim oda dediki cocuga ben bakarim devletin izin verdigi günlerde gelip görürsün dedi 

esimle hep güzelce konusmaya calistim annenin sözüne uyma askim bni sevmiyor istemiyor dukkana baska bi eleman al annene yine yardim edersin parasini cebine koyarsin dedim ama hep hakaret etti küfretti annemin bilmen neyini ye dedi 

kayin validem bebegimr hep iftira atti sagda solda bebek ogluma benzemiyor teni esmer oglumdan degil diyormus dilekcemde bunuda belirttim mutlu huzurlu yuvamizi darma duman etti kadin 

sonuc itibariyle bosaniyoruz cok üzgünüm kırgınım 

keske böyle bitmeseydi 

26 Cevaplar

0 oy
(13,672 puan) tarafından
Kayınvalidene hakaret ve iftiradan tazminat davası da aç
(74 puan) tarafından
eşime actim dava gelip bana dediki annemin cocukla ilgili kafasinda soru isareti varmis
(13,672 puan) tarafından
DNA testi diye bir şey var bilmem biliyor musunuz deseydin yerinde olsam kayınvaldenede dava açardım hiç kimse senin namusuna çamur atamaz canım
Severken ayrılmak çok zordur Allah hakkınızda hayırlısını versin
-Reklam-
0 oy
(207 puan) tarafından
Hepsini okumadım okudum yere kadar yorumunu yapıyım 1. Rabbim yardımcın olsun ve olacak rabbim mazlumun yanındadır 2. Orosbu çocuğu kocan olacak eski sevgilisine gitmekle falan kendi karamlkterini koymuş ortaya kargayı çöplükten bülbülü gülden ayıramazsın siktirsin gitsin ama birgün sürüm sürüm sürünsün elinden bi bardak suya muhtaç kalsin.3.de o otonu kaynanan olacak kendi oğluna bakmış büyütmüş de terbiye verip adam etmeyi gec insan yapmışmış senin çocuğunu sahipliği kltak onun a..scrm valla ağzına geleni say hicde pişman olma cehennem ateşini görsün bu dünyada nefret ediyorum böyle insanlardan ya hiç üzülme at gibi gidende ** gibi geri gelir ama sen sakin bebeğim için 2. Sans falan veriyim deme böyle cahil köpeklerle büyüyen cocuk emin ol babasız büyüse daha iyi Allah yolunu açık etsin hiçç uzulme
0 oy
tarafından
Allah hayirlisini sana nasip etsin canim vardir her iste bir hayir 
0 oy
(582 puan) tarafından
Hem torunu benim değil deyip hemde niyr istiyorlar çocuğu Rabbim onları bin pişman etsin sanada sabır versin  inşallah  hakkında  hayırlısı olur
0 oy
(528 puan) tarafından
Hakkinda hayırlısı olsun canim. Öyle bi evde de yasanmaz kaynananda mübarek evlendirmeseydi oğlunu. Çocugun sende kalir o gelir izin gününde görür. 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Rabbim o kaynanqnı helak etsin inşallah yuva yıkılınca gök titrer melekler aglarmıs kaynanan cehennemdeki zebaniye odun olsun inşallah
(74 puan) tarafından
cok büyük ah ettim Rabbim görsün beni rezil perisan ettiler birde esim benden 14 yas buyuk 19 yasindaydim evlendimde
(1,096 puan) tarafından
Bunlar değişmez. Benimkide aynısı inşallah bosanıp kurtulcam

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 468 göst.
18 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 725 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde elis (2,032 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 337 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu