0 oy
573 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından

Sizce k8m suclu tartisalim bakalim ben sok oldum kadinin sozlerine cocugu orda yanarken o telefonum nerde diye agliyormus evleri ne halde olen bebegin abisi bebek olmeden 2 gun once nasil feryat ederek bagiriyor baba diye bagiriyor daha olen cocugun mezarina bile gitmemis annesi daha bilmiyor mezarini:'(

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kadin programciligi beceremiyor o yuzden hic bakmiyorum bile
(2,765 puan) tarafından
Bende normalde bakmiyirdum ama bu konu cok dikkatimi cekti ev ne halde bi gorsen
(4,959 puan) tarafından
Bu konu Müge anlida olsa kadın şimdi içeri boylamisti ..bu sunucu ben sadece gazateciyim diyip duruyo
(2,765 puan) tarafından
Evet cok dogru muge neler neler buldu ya muge anlida capraz sorusturma var insanin aklini karistiriyor soyliycegi ezberliyecegi seyleri unutturuyor insan mecbur kaliyor gercekleri anlatmaya
(4,959 puan) tarafından
Müge ile kıyas edilemez ama gerçekten beceremiyor soru soramiyor denileni irdelemiyor sunucuya kalsa herkes konuşsun o dinlesin sadece hiç hoşlanmadm keşke haber sunmaya devam etseydi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçen bi kadın vardı 10 dk içinde aynı video yu 10 sefer izlettiler bi daha bakmadım bulsalar bile hemen söylemezler ama dün 5 dk bakmıştım annesi çelişkili konuşuyor gibi geldi
(2,765 puan) tarafından
Simdide ayni sekilde defalarca izletiyirlar ama cooook merak ettim olayin faillerini
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Sunucu yüzündn izlemiyoeu çok kötü sunuyor yapmacık duygusunu yansıtmıyor.. lekeler gibi konuşuor
(2,765 puan) tarafından
Keske bu babasida bu kadin yerine muge anliya gitseydi
0 oy
(163,397 puan) tarafından
Hic izlemedim
(2,765 puan) tarafından
Cocuk yanmi koltukta uyurken kadin her seferinde evde birakip gidiyormus saatlerce gelmiyormus bebegin biri 3 yasinda ölen bebekde 1 yasinda ölen bebegi cekyata yatirmis orda biri soruyor diyorki kimin eli yansa bi refleks gosterir kacar diyor ama bu cocuk hic kacmamis soylendigine gore bebege uyku ilaci verilmis coook kotu ya neler yasamis bebekler analari evden gidince gizli bi sekilde cop konteynirina gidiyormus 3 yasindaki bebek ne bulsa yiyormus anasida koca pesinde
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Vala kuzum başladından belli kaç olay geldi hiçbirini bulmadi
(2,765 puan) tarafından
Bende ilk defa izledim cok dikkatimi cekti bu olay Cocuk yanmis koltukta uyurken kadin her seferinde evde birakip gidiyormus saatlerce gelmiyormus bebegin biri 3 yasinda ölen bebekde 1 yasinda ölen bebegi cekyata yatirmis orda biri soruyor diyorki kimin eli yansa bi refleks gosterir kacar diyor ama bu cocuk hic kacmamis soylendigine gore bebege uyku ilaci verilmis coook kotu ya neler yasamis bebekler analari evden gidince gizli bi sekilde cop konteynirina gidiyormus 3 yasindaki bebek ne bulsa yiyormus anasida koca pesinde
0 oy
tarafından
Sadece 5 dk izleyebildim daha fazlasini kalbim kaldirmadi icim parcalandi yavrum nasil da guzel ortalikta harap olmus cok uzuldm ya Rabbim annenin de babanin da hayirlisini versin 
(2,765 puan) tarafından
Baba kac defa almaya calismis anne vermemis ben babanin yerinde olsam gider sikayet edwr zorla alirdim cocugu
tarafından
Sadece babasi degil orda oturanlarin hepsi suclu madem kadin bakamiyo sevgilisi var sikayet edin alin cocugu o kadinin elinden yani
(2,765 puan) tarafından
Aynen oyle ihmaller bir degil iki degil herkes gormus cocuklarin neler cektigini kimse bi harwkete gecmemis

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 384 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 197 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 431 göst.
17 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 673 göst.