0 oy
661 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (135 puan) tarafından
Kızlar kaynanam iyi biridir ama bazi tedirginliklerim var sürekli dişardadir heryere otobüsle gider asla evde durmaz hergun beni arar her sordugumda komşudayim pazardayim kızımdayim der

Eltimde ayni şekilde hep biyerlerde geziyo durumlar atyo ve eltimle sık sık bi araya gelirler

Kayinbabam kahveden eve girmez

Bebgim 5 aylik şimdiye kadar sık sık gidiyoduk ama hastalik çok artti buralarda bizim sokakta kaynanamlarin sokakta yani çok var

Biz gittigimzde kaynanam oglumun ellerini yuzunu şapur şupur öpüyo

Kaynatam kendi yüzünu yalattiriyo

Oglumda surekli elini agzina alyo

Eşime dedimki annenleri uyar oyle yapmasinlar zaten ortalik salgin kayniyo diyemem dedi

Istemiyosan gitme rahatsizsan gitme dedi

Bende 2 haftadir gtmyorum eşimde gidelim demedi ama benden bekliyo gidelim dememi

Kendi annemlerede gitmiyorum kimseyi eve kabul etmiyorum kimseye gitmiyorum

Sizce hatami ediyorum boyle yapmakla

15 Cevaplar

+2 oy
(30,101 puan) tarafından

En doğrusunu yapıyorsun..

Çocuğunun sağlığı herseyden önemli. 

(135 puan) tarafından
Öyle ama eşimde bekliyo sanki gidelim dememi ama gidincede pişman oluyorum onlar oyle yapinca
(30,101 puan) tarafından
Gitme bence bebeginin sagligi icin evinde dur
(135 puan) tarafından
Evimdeyim cnm zatenn hep sadece eczane hastane başka yere gtmyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Oyle dikkat etmiyirlarsa iyi yapiyorsun canim
(135 puan) tarafından
Hc etmiyolar canm bide maskede takmiyolar
+1 oy
tarafından
Gitme tabi canım keşke öyle bi imkanım olsa benimde
(135 puan) tarafından
Ben eşime aileni uyar dedim uyaramam dedi istemiyosan gitme dedi
0 oy
(116 puan) tarafından
Ben gitme demicem. Esin belli ki uzulmus gitmediyin icin. Kirilmisdir. Bekliyo. Ailesi sonucda. Bence git. Esinde sevinsin. Hem giderken onlara oyle yapmamalarinida soyle torunlari yanlarina gele bilsin diye. Kirma bence esini. Ben hep boyle duydum ki esini ne kadar sever sayarsan ALLAHda seni o kadar yuceltir korur odullendirir. Git bi defaligina. Ama soyle oyle yapmasinlar. 
(135 puan) tarafından
Dedim anne elini yaliyor opmeyin diye niye bizde ne varmsta diyor devam ediyor
(116 puan) tarafından
Gitmemek karari mi aldn o zaman?
(135 puan) tarafından
Evet canm yapcak bsey yok
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Gitme hc canım bu dönemde herşey tehlike içeriyor..
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Bebeğinden önemli değil kimse.Bebegin hastalık kapsa,kötü sonuclansa kimse sana bebek hediye vermeyecek sonucta
0 oy
tarafından
En iyisi boşver sende deme gidelim die 
0 oy
tarafından
Valla tebrik ediyorum seni..çok iyi yapıyorsun...bebeğini düşünüyorsun Allah korusun küçücük hasta bile olsa gecelerce uyuyamiyolar...boşver eşin demesi lazım.benim eşim.hic çekinmez .gelmeyin der.direk.cok seviyolarsa torununu onların düşünmesi lazım der.ben kendi aileme söylerim .ben desem.zorlarina gitmez.esimde kendi ailesine.soyler..evde kalsınlar çıkmasalar sende gidersin
(135 puan) tarafından
Aynn cnm uzak dursalar gderm ama cok opuyolar
0 oy
(320 puan) tarafından
Anenn kardeşin falan biri ara konusrken yalandan kusura bakma anne gelemem valla kimseyi de almıyorum bhastalik aldı başını gidiyor küçücük çocuk korono olsa naparim.ben kaynanam hile bile gitmiyorum kusura bakma de esin yanında konuş yada sesini duysun bı nebze anlar seni ciddiyetini
(135 puan) tarafından
Dedim kuzm annem cagrdi bugun ama gtmyelm dyorum
0 oy
tarafından
Aksine çok doğru yapıyorsun 
0 oy
(26 puan) tarafından
Yüzünü yalatmak ne yaaa :) onların daha dikkatli olmaları lazım kime diyeceksin 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Iyy su pis seyleri niye yapiyorlar minicik yavrularimiza vallaha bende bikkinim bu opme yalamalarindan dogdu dogali.nefret ettim sirf bu yuzden gitme valla bende gitmiyorm cocugumdan degerli degl hicbirsey 
(135 puan) tarafından
Aynen oyle
0 oy
(2,005 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun gitme benim esimde ortalik kotu kimse gelmesin kimseyede gitmek yok görüntülü Konusuruz ortalik kotu diyo esin bilincinde olmalı gunde kac kisi ölüyo bide garibime giden k.baban cocuga yüzünü nie yalattiriyo 
(135 puan) tarafından
Seviyomus oyle dio
0 oy
(852 puan) tarafından

Kaynatam yüzünü yalattiriyor dedin gülme krizine girdim:D kusura bakma 

0 oy
(3,560 puan) tarafından
Doğru yoldasın. Eşin anlayışla karşılar. Sonuçta bebeğinizin sağlığı. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 351 göst.
0 oy
14 cevap 476 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 238 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 342 göst.

Kategoriler