0 oy
615 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bugun bu leke geldi nişan mı anlamadım iki kez sildim ikincisi bu çekmek aklıma geldim ilki de bu kadardı daha koyu kanlıydı doktora dün gitmiştim ağrım 90 cıktı ikinci nst de agrım çıkmadı kasıklarımı muayene ettiğinde agrımı hissettiğini ve istersen sezeryana alıyım dedi kabul etmedim bekleyeyim dedim normal doğum için ne yapmam lazım çok şiştiğim için yürüyemiyorum küveti doldurup içine girsem faydası olur mu yarın tam 38+1 olacağım tekrar kontrolüm var 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canim
-Reklam-
+1 oy
(1,663 puan) tarafından
Valla midem kalktı ya bu nedir bacım ya bari sözlü anlatsaydın hiç özel kalmamış 
(1,663 puan) tarafından
Önemli değil canım inşallah tez zamanda kurtulursın bebeğini sağlıcakla kucana alırsın inşallah sadece ister istemez midem bunaldı ondan dedim
(2,981 puan) tarafından
Mide kalkacak Bi durum yok hepimiz kadınız aynılarını yaşıyoruz sonuçta
(1,663 puan) tarafından
Seninki bulanmayabilir benimki bulandı canım ben sezeryan yaptım için nişan ne onu bile bilmiyorum görüntüsü midemi bulandırdı zaten arkadaşa gerekli açıklamayı yaptım
(2,981 puan) tarafından
Bende sezeryan yaptım benimde nişanm gelmedi illa nişan vs. Görmüyoruz sonuçta adet olunca ilk gün böyle gelir
(138 puan) tarafından
Milletin neye midesi bulanacagina da karışmayın yav ne çok karisiyorsunuz bulanmış işte bana ne sana ne. Herkeste her şey var mukus dışkı vs. Onları görünce iğrenenmeyecek misin.
+1 oy
tarafından

Evet nişan cnm hadi bakalım bir avazda kurtulursun insaAllah Rabbım kolaylık versin inşaAllah <3

0 oy
tarafından

Nişan canım :( 

Canim dikkat et her an sancın gelebilir yanliz kalma
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Büyük olasılık la Nisan hayırlı doğum lar olsjn bı avazda ins bı duş al gerekirse git hastaneye 
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Bendede ayni boyle geldi yarina daha camir gibi olur evet nisan bu
0 oy
tarafından
Nişan Canım. 

Evet sıcak suya oturabılırsın
(6 puan) tarafından
Teşekkür ederim 3 kez muayene oldum 3.dede açılmam cıkmadı ağrım çok ama sıcak su açılma yapar yazmışlar inşallah doğrudur
tarafından
Doğru cnım otur yakma kendını :)))
Mutlu haberinı beklıoz:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
2 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 247 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 304 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,335 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 241 göst.

Kategoriler

1,470,129 soru

24,082,331 cevap

331,266 kullanıcı