0 oy
658 göst.
Diğer kategorisinde (925 puan) tarafından

image

kizlar aranızda bunu kullanan varmı memnun olan varmı çok saolun simdiden

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok canım kullanmıyorum bence pek kullanışlı değil kaynanam da var iyi değil iyi cekmiyo tavsiye etmem
(925 puan) tarafından
Saol cnm
-Reklam-
0 oy
(543 puan) tarafından
Fantom galiba bu babannemde vardı çekişi güzeldi ama haznesi çok çabuk doluyodu diye hatırlıyorum
(925 puan) tarafından
Anladım saol cnm
0 oy
tarafından
Kaynanam görümcelerin bundan kullanıyor çok memnunlar benimde hoşuma gitti a101 takip ediyorum gelince alacam bende çekimi falan güzel 
(925 puan) tarafından
Gerçekten mi cnm guzelmi almayı düşünüyordum
tarafından
Evet canim büyük süpürgenin basligindan her köşeyi kenarı rahat alıyorsun şuan üçgen kafa kullanıyorum güzel çekimi flan ama her köşeye girmiyor al canim tavsiye ederim kaynanama gidince falan kullandim
(925 puan) tarafından
Tmm cnm çok saol
0 oy
tarafından
Annemin vardi fantom boyle iyi cekiyordu ama haznesi gırgır kadar bir odayi süpürsen hemen doluyo
(925 puan) tarafından
Anladım cnm çok saol
0 oy
(242 puan) tarafından
babam anneme almış bimden mi a101 mi ne unuttum fantom markası gri rengi baya kuvvetli çekiyordu günlük için kullanışlı ama derin temizlik için farklı bakabilirsin ben bunu anneme gidince kullanamıyorum ağır biraz çekim kuvveti güzel yani :D
(925 puan) tarafından
Anladım cnm çok saol
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Çok çabuk kırılıyor halı olmayan evlere daha uygun
(925 puan) tarafından
Cnm dikkatli kullanırım ins kirilmaz
0 oy
tarafından
Ben kullanıyprum hiç kullanıilı değil duruyor kölede 
(925 puan) tarafından
Ndn CNN kullanisli değil
tarafından
Bi süre sonra çekmiyor
0 oy
tarafından
Yok canım iyi dgil
tarafından
Canım çekiş gücü güzel ama haznesi çabucak doluyor gırgır gbi
(925 puan) tarafından
Anladım cnm
tarafından
Bide canım o sap yerleri çok fzla bastırdığı da çabucak kırılıyor
(925 puan) tarafından
Sap yeri tutulan yerimi diyorsun cnm
tarafından
Yok canım boru kısmı varya oralar
0 oy
(925 puan) tarafından
Post yukarı çık
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Benim supurgemden gayet memnunum çekişi çok güzel bence çekmiyor diyenler içini mi temizlemediler ne
tarafından
Kız al dediği gibi arkadaşım haznesini temizlemiyorlardir
(925 puan) tarafından
Tmm cnm alcam
(2,328 puan) tarafından
Ben n11den aldık kampanyalı di 100tlbye aldık normalde 130fln. Ben gayet memnunum .temizlemeyi ve bütün süpürgeler çekmez ama temizleyin ve halıyı kaldıracak resmen benim çok işime yaradı valla kolaylık diğeri  sulu süpürge temizlemek zor oluyor hep bununla yapıyorum tavsiye ederim
(925 puan) tarafından
Saol cnm ama int  pahalı 160 falan
(2,328 puan) tarafından
Arada marketlere geliyor cnm kimi yerlerde zuccaciyelerde fln oluyor 130falndi ama bilmiyorum pahalandi mi.
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Çekişi çok güzel hafif bir de günlük süpürge yaptığımda bunu kullanıyorum. Ben çok memnunum. 
(925 puan) tarafından
Gzuwlmi cnm bnde alcam fazla bütçem yok anca bunu alabilirim
(2,493 puan) tarafından
Benim büyük süpürgem var canım. Ama evim çok büyük süpürürken zor oluyordu. Eşim hamileyken bunu aldı bana. Arkadaşımda vardı önce. Ben çok beğendim. Hafif bir süpürge çekişi de gayet iyi bence. Fiyatı da uygun. Şok,A101 e falan geliyor arada. Tavsiye ederim.
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Ben kullanıyorum canım gayet memnunum pratik oluyor diğer koca koca süpürgeler gibi adamı yormuyor gırgır kullanmak yerine 2 dk açıveriyorum her yere iyi oluyor tavsiye ederim 
(925 puan) tarafından
Cnm peki nerden aldın fiyatı ne tüm evi temizlesem olur mu int şuan pahalı 170tl falan
(2,788 puan) tarafından
Bende 170 e aldım canım n11 den almıştım sanırım 5 ay felan oluyor alalı eşim hamileyim diye aldı kolay olsun diye tüm evi bununla temizliyorum gayet de memnunum
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Kuzu ablam ben annem bundan kullanıyoruz hep. Acayip güzel çekiyor. Ama bu bir el süpürgesi yani kırıntı falan almak için çok kullanışlı. Tüm evi süpürmek istersen surekli hazne boşaltman lazım. Çekiş gücü mükemmel ben kullanıyorum günlük süpürgeyi bunla yapıyorum
(925 puan) tarafından
Anladım cnm şuan bütçem yok o yüzden almak istiyorum bide nekadara nerde aldiniz acaba bn bakıyorum suan nete 170tl hep
(2,631 puan) tarafından
Ben 2 yıl önce 70 e aldım kuzum.  Şuan fiyati çok yükselmiş. Araştır öyle al şoka geliyor bunlar takip et
0 oy
(489 puan) tarafından
Canim pek kullanışlı değil çekim gücü yüksek olanlara bak . 
(925 puan) tarafından
Bunun ki yüksek diyorlar ondan baktim
0 oy
tarafından
Benim var canım öyle detaylı temizlik için kullanmıyorum acil durumlarda kullanıyorum yemekten sonra falan iyi oluyor yada çocuklar kırıntı falan dökünce hemen çekiveriyorum bununla iyi oluyo 
(925 puan) tarafından
Cnm ne kadara nerde aldın şuan pahalı 170tl falan
tarafından
Ben alalı 5 sene oldu canım 70 liraya almıştım
(925 puan) tarafından
AA ne gzuel cnm 5 senedir hiç bozmadı kırılması dimi detaylı temizlikte ndn kullanamam cnm
tarafından
Detaylı temizliğe yetersiz geliyor canım ağzında fırçası yok halının üzerindeki kılları toplamıyor ben rahat edemiyorum öyle bunu günlük ortalığın kırıntısını toplamak için kullanıyorum hatta benim oğlanlar bile bişey dökünce açar süpürürler bununla çok güç uygularsan kırılır bizim gelin kırdı ama ben dikkatli kullanıyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 129 göst.
24 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melda85 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,412 soru

24,168,919 cevap

335,766 kullanıcı

...