0 oy
661 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,096 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar artık yıldım. Eşimle daha once mahkemelik olduk 6 ay ayrıldık. Sebebi esimin cok fazla ailesine duskun olmasıydı. Allah rahmet eylesin kayınvalidem cok iyi bir kadındı. Yattıgı yer nur olsun. Ama eşim ablasına aşırı bagımlı. Annesinden önde tutardı. Biz hayatımıza cok karısıldıgı için ayrıldık.surekli beni ablasına götürürdü sabahtan aksama sürekli ablasını yatıya cagırırdı. İlk kızımda sinirden sitresten kırıldım. Yok annen geldi bu kadar kaldı yok annen gece uyuyor bebek bakmıyor. Arkadasım ne yapsın kadın uyuyan bebeği mi izlesin. Eşimin ablası geldi 5 gün kaldı (esime sorsan 20 gün kaldı). Biz karısması yuzunden kavga edince gitti. Evlerimiz arası arabayla 7 dk. Ama ısrarla beni kalmaya cagırıyor. Bende gitmek istemiyorum. Bana aynı sehir deyken Baska yerde kalmak cok mantıksız geliyor. Neyse eşimle gene kavga ettik. Sebep ablam plan yapmıs gene bize sormadan annem 20 gün kalsın mıs kısı  Biz beraber gecirecekmişiz. Biraz bizde biraz onlarda kalacakmısız. Bende eşime istemediğimi soyledim. Bütün kısa ne gerek var. Cok isteniyorsa gelir 5 gün kalır gider. Şimdi eşim trip ustune trip konusmuyor benle. Size sorum ben simdi ne yapayım
notu ile kapatıldı: Hatalı başlık

7 Cevaplar

0 oy
(4,034 puan) tarafından
Ayrildiysaniz bu meseleyi çözmeden bir araya gelmeyecektiniz
(1,096 puan) tarafından
Cozduk zannediyordum siz verdi olmayacak dedi yok
(4,034 puan) tarafından
O iyice anlamamış neler olacağını evli olduğunu tam kavrayamamis
(1,096 puan) tarafından
Kavrayamadı cunku rahat bırakılmıyoruz.
(4,034 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni malesef bosansaniz hem sana olan olacak hem de ona. Erkeklere biraz beyin lazım ya
(1,096 puan) tarafından
Bu sefer butun ailesini arayıp anlatmazsam bende neyim.
-Reklam-
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Canım madem bukadar düşkündü esin ablasinin dibinden ayrilmasaymis bu ne sacmalik en iyisini yapiyosun atsin trip takma boyle oldukca anlar belki sizin hiç mi ozeliniz olmiycak hic mi basbasa kalamiycaksiniz şimdi çocuk dio yarin birgun de özel hayatiniza karışır benim kaynanaya Benzio esim cook trip attı istemediğimi söyledi ne işleri var evim ayri herkes kendine evine dedm ama ben kazandim 
(1,096 puan) tarafından
Yıldım artık bacım yıldım.
(2,005 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun anliyorum seni vllaha Zor bi durum
(1,096 puan) tarafından
Bu cocugumada da Allah bilir neler yasıyacagım
0 oy
tarafından

Ayyy amannn esinde işin  haltını çıkarmış  iyice gitme evinden oda size geldiginde surat as bidaha oda gelmesin burun dedigin yüzde  olur bunlar insan hayatına  sokmakta birebir  eşinde iş  yok bacım  benim esim olsa asla istemez :getlost:

(1,096 puan) tarafından
Canım ben gelmesin demiyorum ablasınla görüşmesin de demiyorum. Ablası dır. Ama hayatımıza mudahale etmesini plan yapmasını sadece o engelleyebilir. Ben ne kadar desemde eşimi arka görüyor. At koşturuyor
tarafından
Elbette gelecek goruseceksin sonucta kardeşi  seninde ablan sayılır  ama ömrün  boyunca onun yaptığı  planla  ilerleyemezsin insan kendi  istediginide yapabilmeli
(1,096 puan) tarafından
Eşim istiyor ki hep yan yana olalım. Bende diyorum ki kim görümcesiyle sürekli yan yana. Eşim bana deseydi ki ben ablama duskun um asla evlenmezdim
tarafından
Ne kadar sacma ya buna onun yanlis oldugunu sizinde kendinize özel  bi hayatinizin oldugunu belirt bence
(1,096 puan) tarafından
Canım kac kere belirttim. Olmuyor anlamamazlıktan geliyor.
0 oy
(174 puan) tarafından
Yahu ablası evli degil mi. Sen elin adamının evinde aylarca mı kalacakmıssın. Bu erkeklerde bir tuhaf oldu
(174 puan) tarafından
Yani canım Bi aynı eve girersen bir daha ayrılamazsın. Dedigin gibi yavaş yavaş onu yapmaya çalışıyor belli. Kabul etme ama ayrılacak konumada gelme. Bir aile kolay kurulmuyor eninde sonunda o da evlenir gider inşallah
(1,096 puan) tarafından
Yok canım olmaz o iş. Ben bosanmazsam kanser olurum
(174 puan) tarafından
Canım aynısını bende yaşadım. Ayrı eve çıkacağımız da eşim ablamda bizimle gelecek dedi. İstemiyorum dedim hemen o benim ablam onlar benim ailem nutugunu okumaya başladı. Sonra taşınmamıza az kala ablasından öyle bir kazık yedi ki ameliyatlık oldu. Sonrada kendi istemedi
(1,096 puan) tarafından
Canım ben bunu cekemem karar verdim yarın kapımın onunde bulacak Kendini
(174 puan) tarafından
Canım görümce bu yarın evlenince kurtulursun başka problemlerin varsa bilemem ama şuan biraz sakin ol tevekkül et
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Kararında kalmalısın izin verme.gelmesine konuşmazsa konuşmasın karı kilikli
(1,096 puan) tarafından
Annem duyunca cıkdırdı zor durdurdum arayıp agzına geleni sayacaktı
(1,908 puan) tarafından
Haketmiş pisss bıraksaydın aradaydı
(1,096 puan) tarafından
Annemi araya katmak istemiyorum. Eğer o agzını acarsa yer yerinden oynar
(1,908 puan) tarafından
Kiz açsın iste bikere olsun daha yapamaz
(1,096 puan) tarafından
Canım mahkemeye cıktık diyorum mahkeme kagıtşarına yazıldı bunlar da terbiye olmadı
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Esin az yesin de usak tutsun kendine.Annenin bakma gibi zorunluluğu mu varmış? Kalksın kendi baksın kadın 7/24 nobet mi tutcakmis.Ne yapayım dekissin tabiki de evin de otur çok istiyosa gelsin kalsın,gitsin
(1,096 puan) tarafından
Eşim git diyor gayet rahat. İstiyor ki hep yan yana olalım o ikimizle olsun ben ablasına tovbe hasa tapınayım
(6,189 puan) tarafından
Ayyyy iyice sapitmis yeminle
(1,096 puan) tarafından
Sinirden uyuyamıyorum.
(6,189 puan) tarafından
Boşver gitmiyorum bitti de.Gidersen sürekli gitmek zorunda kalirsin
(1,096 puan) tarafından
Canım şimdi gitmek eyvallah bahane bulunur da. Dogum da gelip kalmasına nasıl engel olacagım. Planlar yapılmış butun kış diyor. Eşimde zorlanma cocuk bakerken kalalım ne olacak diyor. Bilmiyor ki bir gecede zehirlerim hepsini
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Ayyy okurken eşini boğasim geldi hey allahim ya ana baba kuzusu erkeği gördüm de abla kuzusu bağimlisina da ilk defa şahit oldum. Bunun ablasi evli değil mi kendi eşi çoluk çocuğu hayati yok mu. Senle evlenmeseymiş o zaman  ablasigille yaşasin gitsinde sinir oldum gına geldi gece gece aklindan zoru var herhal fiytirik ya.. kusura bakma canim 
(1,096 puan) tarafından
Ne kusuru bacım. Hayıe eşi vs yok zaten ondan bize sarıyor.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 723 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 261 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 201 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,408 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,162 soru

24,054,465 cevap

329,842 kullanıcı

...