bu doktorlar neden boyle niye hep moral bozmaya calisiyolar anlamiyorum ayrintili icin gittim yok kilon var bakarsam hepsini goremeyebilirim yok onceden dusugun olmus bunun sagligi konusunda net bisey soyleyemem falan filan cok canimi sıktı moralim bozuldugu icin bebek de hic hareket etmedi yine de bakti herseyini gordu sadece rahme giden damarlar biraz sıkısıkms suratsiz suratsiz bakti hicbi aciklamada yapmadi canimi da cok acitti cok bastirdi karnima ben istemez miyim 50 kilo ile hamile kalmayi ben istemez miyim canimin istedigini yemeyi sanki ben bile isteye bu kiloya cikmisim gibi suclayarak davraniyolar bana napiyim Rabbim boyle nasip etti zaten cok dikkat ediyorum 5. ayim bitiyo ve ben sadece 2 kilo aldim baslangic kiloma donmedim bile
Hiç sorma cnm bende kilolu hamile kalanlardanim. Benimde çok çok çok bastırarak baktı ultrasonda hatta o kadar acı çektim ki eşim müdahale ett hocam eşim kötü oldu ara verelim mi dedi. Bide rapora OBEZİTE SEBEBİYLE NETLİK SAĞLANAMADI yazmış. Çok zoruma gitti biliyor musun. 94 kiloyum ama boyu 172 çok abartı kilolu da durmuyorum. Üstelik tüp mide ameliyatı olmuş bir insanım. Ama tüp bebek tedavileri oldum 2 ileri haftali düşük yaşadım şimdi 3. Hamileligim hepsi pes peşe geldi tekrar kilo aldım. Malesef halden anlamıyorlar canım
allahim yaa nasil dayandin bisi demeden . sen oraya para veriyosun hayir vermesen bile kimse kimseye bu sekilde davranamaz . acaba bunla baksak senin beynini gorebilirmiyiz sanmiyorum deseydin. hiic takma ne dediyse neyi kafana dert ediyosan etme masallah cok cok guzel bir annesin saglikla al kucagina melegini
1,487,412 soru
24,315,563 cevap
344,999 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın