0 oy
760 göst.
Diğer kategorisinde (864 puan) tarafından
Bebeklerinize televizyon izletiyor musunuz 

27 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Tv yok bizde ne gerek var ona 

tarafından
Teşekkürler:))
(3,561 puan) tarafından
Yaaa mükemmelsiniz. Çok mutlu oldum böyle bir şey görünce. Tepkisiz kalamadım.
tarafından
Teşekkürler:) akıllı telefonu da çıkartabilsem keşke ama ondan vazgeçemiyorum
(528 puan) tarafından
Kendi evime geçtiğimde benimde niyetim öyle:) Gecen düşünüyodum şöyle kitaplik yaptiririm diyine. Simdi firsat yok okuamıyorum kendime sadece kizima okuyorum.
tarafından
Kızına okurken kendin de okumuş olursun;) ben kızıma masallar okumuyorum kendime okuduğum güzel şeyleri ona da okuyorum ruhuna işlesin diye
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ben izletmiyorum 3 yaşına kadarda kesinlikle izletmicem
+1 oy
(306 puan) tarafından
İzletmiyorum canım. Kızım uyanık olduğu sürece kapalı. 5 buçuk aylık kızım. Zeka geriliğine neden olabiliyor ve dil gelişimini olumsuz etkiliyor. Otizmi de tetikliyor. Doktorlar 2 yaşa kadar önermiyor. 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Benim onde bode ablasi var hep acik bakiyo mecbur oglumda bakiyo
0 oy
(402 puan) tarafından
Keşke bakan olsada yardımcı olsada izletmesem hep vicdan yapıyorum ama napim  :(((
0 oy
(1,936 puan) tarafından
cok nadir o da yemek yaparken yoksa yemek yapmama bile izin yok 
0 oy
tarafından
Gün içinde kapatıyorum bazen ama 4 yaşında oğlum var o izliyor açık olunca bakıyor 
0 oy
(862 puan) tarafından
Hayır 18 aydan önce hiç izletilmemesi gerekiyor çok zararlı gelişimi için 
0 oy
(1,712 puan) tarafından
izliyor 3 4 dk  sonra kapatıyorum
0 oy
(71 puan) tarafından
aksam haberleri izlemek için açıyoruz o arada bakıyor bazen bakmiyor
0 oy
(219 puan) tarafından

Evimde televizyon yok kii :D bebeğim doğunca izletiyim 

(864 puan) tarafından
Niye yok :)
0 oy
tarafından
8 bucuk aylık oglum 4 5 aylikken dikkatini cekerdi hic izletmedim simdi de acik olsa bile dikkatini cekmiyor yani izlemiyor
0 oy
tarafından
Ben 1 yaşına kadar neredeyse hiç izletmedim sonra yavaş yavaş açmaya başladım şimdi 21 aylık tv umrunda bile değil açsam bile dönüp bakmaz alışmadığı için sanırım tek büyüttüm ben de gurbette yalnızız 
0 oy
(2,689 puan) tarafından
15 aylık oğlum. İzlemiyoruz izletmiyoruz. Telefondan da 1 yaşından itibaren ilahi Kuran ı Kerim falan dinletiyorum ama görüntü izletmiyorum. 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Televizyon açık ama hiç bakmıyor ilgisini çekmiyor bazı reklamlar sadece 
0 oy
(54,512 puan) tarafından
izliyor canim 
(4,876 puan) tarafından
Aaaa sen nasıl annesin nasıl izletirsin .
Linç edeyim mi seni ☺️☺️
(54,512 puan) tarafından
et kiz et ☺️☺️dogdu dogali acik tv ordan cok sey ogrendi bilincli izliuo benimki ☺️☺️ senin kizi gecen gun esim instagramda gördü kimin kizi cok tatli diyo ☺️
(4,876 puan) tarafından
☺️☺️ valla şimdiki karıları anlamıyorum. Bende izletiyorm ilgisini çektiği şeyler olunca izliyor zaten onlar sayesinde valla benimki bile biseyler öğrendi trt çocuk dışında başka bişey izlemiyoda :)))
Benim çocuğum tabiki tatlı ☺️☺️ enişteye teşekkür ettiğimi selamlarımı ilet :*
(54,512 puan) tarafından
bizde televizyonla büyüdük kendimde sorun görmüyorum ☺️ sabah kalktigimiz gibi aciyoruz gece yatana kadar açık kumandayida kullaniyo kitlenipte kalmiyo tv karsisinda bi yandan oyun oynuyo bi yandan izliyo ☺️ rafadan tayfadaki hayri akin kamili ogrenmis çıkınca isimlerini söylüyor ☺️ butun cizgi filmleri biliyo isimlerini falan
(4,876 puan) tarafından
Benimki genelde şarkılarını seviyor ☺️☺️
(54,512 puan) tarafından
napiyor ilkim kuzumuz
(4,876 puan) tarafından
Şimdi uyandı hanımefendi ortalığın anasını ağlatıyor ☺️☺️☺️ ela kuş napio
(54,512 puan) tarafından
oda uyanacak kipirdanip duruyo☺️
tarafından
O değilde ben anlamadigim konu var benim gorumcem kızına konusamamasindan korktuğu için hiç izletmiyo çocuk baba ve mama der başka birşey demez .

Benimki izler kedi der gel der ver der al der git der hadi ger baba der mama der ben anlamadım valla :)))
(54,512 puan) tarafından
otizmi tetikliyormus ama takip etmek lazim çocukları kitlenip mi izliyor nasıl izliyor. cok kucuktu yasinda falandı belgeselde kaplan çıktı pisi dedi sasirdik kaldik . sarı diye sacma sapan bişey vardı ondan serce parmagi ogrendi haydi ciksin onun gibi dans ediyo büyüdü gerçi ama kucukkendd dikkatli izlerdi kendini kaptirmazdi
(4,876 puan) tarafından
Serüven başlıyor desene ikbalim ☺️☺️
Crazymother ikbalin dediği gibi biz tv izleyerek büyüdük yani :)) sabah erkenden kalkar çizgi film izlemeye
(54,512 puan) tarafından
aynen hatice sabah esim yokken tepsiye hazirliyorum kendi küçüklüğüm gibi tv karsisinds kahvaltı yapıyoruz arada müge açıyorum anne cizgi diyo yine onun kanali açılıyor ☺️☺️☺️ onu yedirme bunu izletme onu yapma bunu yapma yapmiyorum arada cipste yiyor tadimlik sekerde cikolatada
tarafından
Yok kuzu ya hem evin içinde gezinir bir kulagida orda olur kedi yi bile ordan öğrendi sokakta kediye kedi diye bagirinca şok oldum
(54,512 puan) tarafından
cok sasirtiyorlar demi benimki simdi cok konusuyo bişey sorunca himmm seyyy diye basliyo cadi ☺️
(54,512 puan) tarafından
ne kadarlıkti senin bebek
tarafından
Bence çocugun karakterine bağlı kuzum konuşup konusmamasi bizimkisi meraklıdır herşeyi öğrenmek ister ,keşfetmek ister çabalar istek var .
Akşama kadar zaten evin içindiler yazık dglmi :(
tarafından
15 aylık cnm
(54,512 puan) tarafından
tam sevmelik zamani algıları açık demekki seninkininde benim kizimda renkleri biliyor ona kadar sayiyor bilmisler ♥️
0 oy
(14,237 puan) tarafından
5 10 dakika arada bir izletiyorum Lavabo ihtiyacı için çizgi film acıyorum ve uzağa koyuyorum oğlumu 
0 oy
tarafından
Bn izletiyorum çok olmaması şartıyla 
0 oy
tarafından
Evde ses olsun  açıyorum ama bebiş izlemiyor hiç
0 oy
(7,519 puan) tarafından

Çok gazlı bi bebekti maalesef yemek yapcakken wc tr gidecemde açıyordum lakin 1 yaştan itibaren oğlum beni keşfetti durmadan peşimde . Tv yerine gözü bende :woot:

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 190 göst.
0 oy
9 cevap 473 göst.
31 Ekim 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kadriyetaycur (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
+2 oy
39 cevap 1,061 göst.

Kategoriler

1,493,347 soru

24,400,026 cevap

350,055 kullanıcı

...