0 oy
543 göst.
Diğer kategorisinde (2,022 puan) tarafından

Evet kızlar bugünkü sohbet konusu benden 

Vitrin kullaniyor musunuz kullanıyorsanız da seviyor musunuz 

Bn sevmiyorum kullanmıyorum  da bana saçma geliyor olduğu yerde dursun sadece süs  için bardak çanak çömlek  ( bnce bardak vs. Mutfak ta olmalı,) bide üstüne sürekli  temizlemek   

Sizlerin bu konuda fikirleri nedir:D

Bn kucuk TV umunitesi olanı kullaniyorum sadece 2 rafi var ve ondada  benim için anlam ve onem taşıyan 3  5 parça 

19 Cevaplar

+2 oy
(899 puan) tarafından
Hayatımda gördüğüm en saçma eşyalardan biri boş kalabalık :) kullanmıyorum nefret ederim hatta şöyle kibar bi konsolum var o kadar 
(2,022 puan) tarafından
Dimi ya aynen bnde hiç almadım bile
(899 puan) tarafından
Bende almadım kız zaten vitrin mi kaldı :))
(2,022 puan) tarafından
ismi değişti vitrjn degil gümüşlük  oldu :))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kullanmıyorum kız kim silcek etcek onu gereksiz bisey kitaplığın tozunu bile zor alıyorum bir de onla uğraşamam :P

(2,022 puan) tarafından
ahahah aynen
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Katılıyorum sana çok gereksiz bşy bana görede
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Benim evimde cok esya yok o vitrin gümusluk takimi falan 10 sene oncesinjn modasiydi sevmem ben yaa
(25,181 puan) tarafından
Sevdoşuuuummmmmmmm
0 oy
tarafından

Vitrin eskide kaldi yerini tv unitesi aldi 

(2,022 puan) tarafından
simdide gümüşlük  diye ismi değişti sadece
0 oy
(325 puan) tarafından
bana gore eski geliyor o vitrin olayi canim ya bende vitrin tercih etmedim şık bir konsol aldim uzerine tv koydum bide masa var misafir odamda zaten konsol dunya kadar esyami aliyo
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Yok alirken yemek masasi konsol tek aldim iyikide almamisim toz alma zaten bitmiyo bide o  bos bos duran seyleri sil dur
0 oy
tarafından
Tabi ki kullanmıyorum sadece toz pislik bence 
(2,022 puan) tarafından
kuzum naber nasılsın büyüttün mu kucuk oğlanı da :))
tarafından
Ooo kız 15 aylık oldu Allaha şükür büyüdü
(2,022 puan) tarafından
biliyorum canm benden önce doğum yapmıştın
tarafından
Senin ki kaç aylık
(2,022 puan) tarafından
sen unut tabi bni gebelik günümüz  aynıydı  9 gun sonra bizde 15 aylığız
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Kullanmıyorum daha çok özellikle yüksek olanlardan çok korkarım deprem sırasında düşme ihtimali çok yuksek
(2,022 puan) tarafından
Ha bide o vardı  tehlikeli
0 oy
tarafından
Kullanmıyorum çok gereksiz ve saçma bişey içine bir ton bardak koyuyorlar benim TV ünitem var ondada süs ve çerçeve var
0 oy
(53,997 puan) tarafından
kullanmiyorum annemin bir duvarı kaplayan vitirni ve içindeki ceyizi hala duruyor ☺️ o pahalı su bardaklarındanda almadim
0 oy
tarafından
Vitrin değil ama kuçuk Gümüşlük seviyorum 
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Kullandım ama şimdi kullanmıyorum attım çok gereksiz bence
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Keşke almasaydım kesinlikle en boş kalabalık yapan eşya, kitaplık olarak kullanıyorum üstlerine de ufak tefek düğün albümüm var çerçevelerim var onlar dışında birşey
0 oy
(1,263 puan) tarafından

Ben duvarı tam saran tv ünitesi seviyorum bi iki biblo çiçek ve çekmecesi az ahşap renk <3

0 oy
tarafından
Hiç almadım asla para vermem ne gerek kizz ben şimdi boş odam.var orayı şark köşesi yapcam yer minderli oh miss
0 oy
(8,061 puan) tarafından

Kullanıyorum keşke almasaydım ama bütün bardaklarımi da orası topluyor. Bardakları atıp yanlarını ve kapağını çıkarttırıp kitaplık yapasim var:D pahalıya da almıştım satmaya kıyamıyorum. Nerden baksan dünyanın en saçma gereksiz eşyası 

0 oy
(7,436 puan) tarafından
Evlenirken konsol gümüşlük tarzı hiç birşey almadım  çok eski moda da kaldı diye dusunuyirum çalışan bir insanım onların temizliği ile uğraşacak vaktim yok olsa bile yine almazdım hiç tarzım değil 
0 oy
tarafından
Kullanıyordum taa ki kızımın  üzerine düşene kadar hepsini 2 parçaydı büyük  olan kızımın üzerine düştü yüzündeki dikiş izlerine baktıkça kendimden nefret eder oldum attım her ikisini de 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 541 göst.
2 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde begos22 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 810 göst.
4 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sinem unal (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,288 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,847 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,096 soru

24,106,984 cevap

332,754 kullanıcı

...