0 oy
543 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (627 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Fkffkfkfkc

9 Cevaplar

0 oy
(2,005 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Vlla o uzulecek sus bu uzulecek sus yeter olan bize oluyo kimseye bisey oldugu yok derdi ne bu kaynanin yaş olmus 65 bi ayagi çukurda daha halen onu beğenmiyor bunu beğenmiyor sen isi bilmiyosun anca kendini Ezdir ver cevabini bi yerini bilsin sen sustukca alttan aldıkça ezilen sen olursun hiiicc kendini ağlayıp uzme degmez unutma sen de bir annenin evladisin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye geldiki kaynann  
(627 puan) tarafından
Doğuma  geldi
0 oy
tarafından
Doğumda daha çok sinir edecek emin ol 
(627 puan) tarafından
Allah belasını versin
0 oy
tarafından
Kuzucuum evet çok haklısın çekilecek bir kadın değil belli esine tatlı bir dille anlat yada kayinvalidene anlatmaya calis mesela senin gemegini beğenmiyor ise ânnecim senin şu yemeyin güzel oluyor onu yapsana anne sen şunu güzel yapiyosun yapsana diye huyuna gitmeyi dene çıkarken dışarı ânnecim istediğin birşey var mı dışarıdan bak doğru söyle canın bişey çekiyor mu de inan sana karşı davranışları o kadar değişecek ki sen sinir olursan inadına yapar. Ha sen böyle yaptığın halde hala aynı ise eşinle konuş gitsin
(627 puan) tarafından
İnan cnm öyle davranıyorum kendime hicbirsey almam ona alırım yemek yaparken de söyleniyor eşimde idare et dio
0 oy
(10,890 puan) tarafından
Saga doğumuna çok car niye erken gelmişki
0 oy
(3,075 puan) tarafından
Keske hic onu cagirmadan önce anneni cagirsaydin cnm..
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bence acik açık soylesene kendini yıpratan kadar yanimda senin degil annemin durmasını istiyorum de boyle insanlar için kendimizi uzmeye değmez birak onlar üzülsün 
0 oy
tarafından
O kadın seni lohusa depresyonuna sokar sen git ben hallederim işimi de sinirle gönder hasta olursun valla blyle 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Hiç takma umursama o kendi kendine söylensin eşinle kavga etme onun görmesini sagla sana yaptıklarını annen gelince rahat edersin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,454,109 soru

23,866,187 cevap

320,651 kullanıcı

...