0 oy
1,029 göst.
Diğer kategorisinde (3,740 puan) tarafından
Eşim ikidebir annem sana kaynananalik yapmadi diye söyleniyodu  annesinin hatalarını söylemediğim için annesini kusursuz sanıyordu neyse bende dedim annen bana bunları yaptı ve kaç defa ayrılık aşamasına geldik nişanlı iken bile yüzük attim o kadın yüzünden eşim annem gerçekten bunları mi yaptı dedi şok oldu valla kızlar sizde deyin icinizde tutmayın sonra olan size oluyo

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

En iyisini yaptın canım 

Ama eminim bazılarının eşi böyle senınkı gıbı karşılamaz ;)

(3,740 puan) tarafından
Ama ben annesini suçlar şekilde değil de annen böyle yaptığı için ben üzüldüm şeklinde söyledim
tarafından
Çok iyi yaptın canım
tarafından
Desende bazen susuyor yaşlı o yaşlı der ama ben yapsam o hareketleri benden kötüsü olmaz
tarafından
Büşokemm günaydın :)
tarafından
Günaydın canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyi yapmissin sen uzulecegine kaynanan uzulsun sukret esin arkanda
(3,740 puan) tarafından
Kaynanam hep abartıp agliyo esimke aramı bozuyordu bende anlatırken ağladım bende farkındayım aslında bazi şeylerin dedi
0 oy
(10,885 puan) tarafından
İyi yapmışsın vak eşin Saba inanmış ya inanmasaydi
(3,740 puan) tarafından
Kendi kaybederdi o zaman hepsini ispatlardim ki kanıtlarim da var :)
0 oy
(150 puan) tarafından
Bunlari baştan beri söylemediğin hataydi kuzum niyye faturayyi hep kendine kestirdin 
(3,740 puan) tarafından
Çünkü kayananm hep agliyi kendini bı şekilde haklı cikariyodu bu sefer ben ağladım ama gerçekten uzuldigum için ağladım  eşimde ben de bazı şeylerin farkindayim dedi çünkü kimse benim annem kötü demez diyemez
(150 puan) tarafından
Allahtan esin senden yani sşimdi  kaynanı yakin yerine yaklaştirma bille yoksa yine ayni séyleri yapar sa
0 oy
tarafından
Ben biriktirmeden çatır çatır söylüyorum valla esim benim uyumlu biri oldugumu bildigi icin annesine kızıyo tabi anasina duskunlugu devam ediyo da bana da laf soyletmiyo zaten kaynanam da sessiz kalmadigim icin diş geciremiyo artik bana
(3,740 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun kuzum
0 oy
(799 puan) tarafından
Ben her zaman ne dediyse ne yaptıysa söyledim eşim de hep bana hak verdi çünkü haklıydım. Şükür şimdi kaynanam eskisi kadar değil biraz duruldu bana karşı 
(3,740 puan) tarafından
Durulsun tabi otursun bir köşeye oğlum gelinim hep mutlu olsun deseler karismasalar hiçbir sorun olmucaj
0 oy
(498 puan) tarafından
Valla aynısını bende yaptım 1 hafta önce herşeyi söyledim ve oda biliyorum onu onun kafasında var boşver onu dedi bende bisey demiyorum demiyorum yarın öbür gün patlarsam susucaksin dedim 
(3,740 puan) tarafından
İşte kusurlarını yüzlerine denediğimiz için kendini kusursuz sanıyorlar
(498 puan) tarafından
Aynen öyle valla allahtan eşim biliyo maĺını
0 oy
(588 puan) tarafından
İnşallah sen kötü olmassn , erkek milleti anasını atamaz ama karısına kıyar, annesine gidip dese sen böyle yaptın diye daha farklı şekilde anlatıp sana sardirabilr cnm inşallah eşin seni dinler yanında olur
(3,740 puan) tarafından
O kadından herşey beklerim ben annesini atsın zaten istemiyorum ama hatalarını da söylesin ki öyle de yaparsa yuva yıkanın yuvası olmaz kendi kızının da yuvası var
(588 puan) tarafından
O an gözü görmez başına gelince anlar bı hikaye var nette bulursan dinle bak babanın kızına mektubu diye hatta bulursam ataym sana
(588 puan) tarafından
https://youtu.be/l9BJOcInrjU

Bak bunu dinle demek istediğimi anlayacaksın
(3,740 puan) tarafından
Biliyorum bunu canım
(588 puan) tarafından
İnşallah hakkında hayırlısı olsun kaynanin eli uzak olsun sizden
0 oy
(555 puan) tarafından
İyi yapmışsın önceden bende oyleydim gülüp geçiyordum esimde öyle zannediyordu sonra aileme iftira atınca saydım hepsini inanmadı önce tabi ben akıllılık ettim sürekli ses kaydı video alıyordum odamı karistiriyirdu TLF video almıştım bende saklı duruyordu öyle iftira atınca herşeyi gösterdim tabi yine sustu ama artık benim için herşey eskisi gibi olması imkansız 
(3,740 puan) tarafından
Valla kuzum akıllılık etmişsin öyle yapmakla
(555 puan) tarafından
Aynen cnm
0 oy
(291 puan) tarafından
Diyorum da eşim anlamiyorki kackere annesi bacısı yüzünden bana etmediği hakaret kalmadı ne olursa olsun onlar suçsuz ben suçluyum kackere eşimin gözü önünde kaynanam ve gorumcem le tartistik birkere bile arkamda durmadı 
(3,740 puan) tarafından
Aynen bende öyle beni anlatmissin ama artık yeter dedim ve konustim ablasınin yaptığı ne varsa da söyledim arkamda kocam olmasa bile babam var çok şükür
(291 puan) tarafından
Ben yaşadığım hicbirseyi aileme soylemezdim uzulmasinler diye geçenlerde aradım ailemi anlattım herşeyi yengemle dertlesirdim oda abime söylüyormuş herşeyi abim annem babam eşimle konustular biz kızımızın arkasindayiz diye anlasamiyorsaniz biz gelip kızımızı alacağız oradan dediler eşimde artık bana karşı daha iyi gözü korkmuş demekki
(3,740 puan) tarafından
Boyle korkutmalarinda fayda var kuzum zaten ben herşeyi aileme söylemiyorum ciddi olaylar olursa diyorum onun dışında eşimle ben hallediyorum zaten
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Ne güzel rahatlatmışsın kendini. Benimki anlattıkça orta bulmaya çalışıyor. Lohusa depresyonuna girdim onun yüzünden sütüm inmedi darısı benim başıma. 
(3,740 puan) tarafından
Ben o depresyonu atlattım şükür ama geçiyor emin ol canim bebeğine odaklan sadece
(13,306 puan) tarafından
Ona gayet ediyorum ama aşağıdan mutfaktan gelen tıkırtısını bile istemiyorum duymak. Bebek ağladıkça elim ayağım titriyor aşağıdan bakamıyor diyecek diye. Dün fırlayıp gelmiş anahtarı ile paldır küldür. Kovdum gitti. Sadece 34 yaşında kadınım annemi istiyorum diye ağlıyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 813 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 444 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 956 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hiros4434 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,852 göst.