0 oy
782 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Esra erolda çıkan komsusundan çocuğu olan adama meydan dayağı atmışlar az bile yapmışlar. O kadına ne demeli asıl. Şiddete karşıyım ama bunlara şiddet bile az gelir. Uçkurları yüzünden küçücük çocukların hayatlarıyla oynuyorla

https://www.instagram.com/p/CFu7dBwBASr/?igshid=1etky8l69xie6

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adam kadar kadının da suçu var bi de pişkin pişkin gülüyordu pislik 
tarafından
Bi de dna da bunun çocuğu olduğu cıktı mı ben orasını kaçırdım
(61 puan) tarafından
Çıktı kocasının tepkisinii görseydin ahh Allah yardımcısı olsun
tarafından
Amin iyice zıvanadan çıktı millet Allah sonumuzu hayretsin bunlar yüzünden musibetler bitmiyor
(61 puan) tarafından
Amin canım dünyanın sonu geldi valla daha neler duyacaz Allah bilir
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Postu ben acacaktım reklamlar girince araya vazgectim 

Ama az dövdüler ya genede ellerine saglık:D

0 oy
(2,005 puan) tarafından
Bide o kadini dövmeleri lazim piskin piskin guluyo yuzu bile kizarmiyo yazık günah olan çocuklara oluyo kimseye bisey olduğu yok  oğlu geldi sarildi kadina seni ozledim birakma demesi agladm 
0 oy
tarafından
O kadını gördükçe tüylerim diken diken oluyor bir kadın nasıl bunu yapar birde şükrediyor ya bu çocuk büyüyünce Nasıl acikliycak Allah'ım sen koru bizi şeytana uydurma
0 oy
tarafından
Mide bulandırıcı hayatlar Rabbim doğru yolundan ayırmasın bizi
(8,061 puan) tarafından
Canım senin ismin özlem mi isimden diyorum neden böyle ☺
tarafından
Evet adım özlem
0 oy
(320 puan) tarafından
O kadını asmak lazım adamla.bir dovmek nedir o güzelim.bebek hayata nasıl başladı düşünsenize ilerde tabiki izliycek ve nasıl bı seyin içinde yani
0 oy
(365 puan) tarafından
Oh etmişler ahlak değerleri kalmamış o kdar hersey olaganlastirdi bu tarz bu programlar kapatilmali lanet ediyorum bu insanlara ne gelse başımıza hak yani Allah ıslah etsin rabbim bu insanlardan bizi muhafaza etsin 
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Ne güzel dayak yemis atanlarin eline koluna sağlık maşallah  iyi dövüyolar pislik herifi
0 oy
(1,406 puan) tarafından
Keşke ülkü ocaklarının asenalari da o pislik kariyi dovseler ya
0 oy
tarafından
Sucsuz gunahsiz cocuklarin soybağı karıştıkça...Cocugundan çok şeyini düşenen kadin oldukça bu ve benzeri olaylar hep olacak...Sevmeden evlenmek...Eşine sevgi duymamak...Anne olmaya hazır olmadan cocuk sahibi olmak...Her zman seytan biyerde vesvese verir yasa hayatini diye.Boyle iradesi zayif uckuruna duskun nefsine duskun insanlarda buna aşk derler.Hatta imam nikahıni bile alet ederler bole pisliklerine.Bu tür zina...Cocuk istismari...tecavüz gibi aşağılık suçlara hapis cezası deil idam getirilmeli...Yapan yine yapar mı ewet yapar.Lakin can tatli olunca daha az yapan olur.Oyuzden dayak atmislar hapise atmislar bunlar caydırıcı deil serefszlere.
0 oy
tarafından
Izdivaclar daha masumdu bunalrin yaninda.

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 529 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,341 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 415 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebek.34 (1,973 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 417 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 495 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,866 soru

24,091,239 cevap

331,757 kullanıcı

...