0 oy
1,550 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Benimki

Hicbiseyi beğenmez çayımı 

Giymemi 

Evimin düzenini 

Çocuğa alacağım biseyi 

Hep der bu nedir giydin bu nedir yaptın bu evi niye böyle yaptın bunu buraya köy şunu şuraya köy

Bende derim canım.bole istiyor

Bide herşeyi bilir sorsN profesör

Gerisi iyidir hoştur çok zararı yok:D

51 Cevaplar

0 oy
(555 puan) tarafından
1. Birşey alsam oğluma benim kızım almadı ki 

2 herkes ovunce benim kızımda öyle 

3.oglum çocuklarımın babası (eşim )

4 . Aileme durduk yere iftira atması

5. Gelini hizmetçi görmek işine gelmedi kovmak tabi ( eltime ) yapıyor 

5. Bu evden iki yüzlü yalancı olmasından dolayı nefret ettim 

6 . Dayan yüreğim dayan bakalım nereye kadar :)
tarafından
:))))
-Reklam-
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Biseye karışmaz Allah için karışmaya da çekinir ama ben bana gelince anne bir fikrin varsa paylaş çekinme derim beğenmesem bile gönlü olsun diye naislsa gidince kendi düzenimi alırım hele kendi annem gelince heryeri alt üst eder temizler hiç kwrismam hehhe
0 oy
tarafından
Çok şükür hiç bir sıkıntımız yok hiç bir insan kusursuz değildir
tarafından
Çok şükür
0 oy
tarafından
İyidir hoştur ama sevmem ilk evlendgmizde çok kötü lafalr ettiler benim duymadığımi sanıyorlar ama duydum neyse sürekli eşime mal gerizekalı s*****fln diyor eşimde sesleniyor ağzı bozuk bı kadın ikincisi herşeye karışır kendileri istediği zaman gezerler eşimi işinden ederler üstünede beni goturtmez çocuğu bahane eder bana gelincede us yeri birkilmaz der burnumdan getirir bide kızıma çok karışır onun yuzudnen emmeyi bıraktı kızım sütüm hala akıyor doğar doğmaz doymuyor diye biberonla mama içirip alistirmislar güya bize baktı burnumdan getirdi
0 oy
(26 puan) tarafından
Arkamdan konuşması ve bunu duyup soruncada inkar etmesi
0 oy
tarafından

Şikayetçi olduğum şey biz de pek oturmaz gezmeyi sever:D

0 oy
(249 puan) tarafından
Sinsi ve şeytan birisi 
0 oy
(178 puan) tarafından
Çocuksu hareketleri hiç yaşı gibi davranmıyor hep Bi ilgi çekme çabası içinde bide herseyi kendi iyi biliyor bide ne hikmetse eşimle evlendikten sonra en sevdiği oğlu o oldu her yerde onunla resmi var istegram profil falan kızımdan sonra hareketleri kendini kızımın annesi sanması falan kıskançlığınıda kanıtladı...
0 oy
tarafından
Genelikle birbirimizden şikayetçi değiliz anlaşırız yani 
0 oy
(94 puan) tarafından
Sürekli kendini güzel sanması evimin düzenine karışması ve sırf int var die bizim eve gelmesi 
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Oğlumun iyi yönlerini kendi ailesine benzetir kötü yönlerini benim aileme benzetir

İlgili sorular

0 oy
52 cevap 2,212 göst.
0 oy
20 cevap 1,455 göst.
31 Mart 2020 Diğer kategorisinde ÇınarEmin'in Annesi (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 2,264 göst.
12 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,073 göst.
23 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferideeeee (536 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,329 soru

24,109,842 cevap

332,918 kullanıcı

...