0 oy
437 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Eşimi iş yerinde ki kızlardan kıskanıyorum. Elimin başka kadınlarla muhabbet aşamasında olmasına hatta arkadaşlık kurmasına falan katlanamıyorum kabullenemiyorum. Çünkü biz evlenelim 7 sene oldu ve 6 senedir hiç eşimi bir kadınla yakın temasta görmedim. Onu eş olarak seçmemdeki sebep yani bana güven veren kadınlarla mesafesiydi. Şuanda mecburiyetteen belki ama sabahtan akşama kadar iki bayanla birlikte çalışıyor. Ve kapanış hapıncada evine bırakıyor gece yarısı. Bunun olmasını hiç istemiyorum. Ama böyle olması gerektiği ide biliyorum. Hani eyvallah çalışmak zorunda evine de bırka ak zorunda iş bitince gecenin bir yarısında hiç bir çalışanımı bende bırakmak sokak ta ama en azından istiyorum li böyle mesafeli olunsun. Gülüşüme kıkırdaşma uzun uzun dertleşme vs olmasına karşıyım. Çok mu yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama içim hep huzursuz. Daha yeni doğum yaptım. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Kendimi yetersiz ve savunmasız hissediyorum.. Mutsuzum ve düşüncelerinize ihtiyacım var. Ölçüsü ne olmalı bu işin. Evli. Bir erkeğin ya da kadının ölçüsü ne olmalı 

9 Cevaplar

0 oy
(6,190 puan) tarafından
Eeee hepsini kendin diyosun :D Ya çalışacak ya evde oturacak kısa ve net.Kadin otobüs,dolmuş,heryerde var.Esinin kıçı başı oynamiyosa,güveniyorsan sorun yok
-Reklam-
0 oy
(30,210 puan) tarafından

Insanin icinde olmalı yapmayan zaten yapamaz yapanda en alasini yapar.

Sen takipte kal esini bos bırakma birsey olmaz Allahin izni ile 
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Bende kıskanç oldugum için kelin ilacı olsa kendi başına sürer diyorum canım. Onlar bize hasta olmadıkca bu kuruntular bitmez 
0 oy
tarafından

Gülüşme dertleşme derken esin bunları mı yapıyor.

(10 puan) tarafından
Yaptığını düşünüyorum.. Ben bir kaç kez gülüitğklerini gördüğüm için içimde hep kurt var. Ben yokken görüyordum zaten yani benim olduğumu fark etmediklerinde. Ben olduğumda hiç konuşmuyorlar ama. Buda benim canımı sıkıyor içimi işkillendiriyo
tarafından
Hmm gaz vermek gibi olmasın ama ben olsam ben de işkillenirim:/
(10 puan) tarafından
Yok gaz vermiyorsunuz. Gerçekten o kadar ihtiyacım var ki anormal mi yoksa normal mi yaşadığım duygu.. Bunu bilmek istiyorum. Hangi kadın isyerki ya böyle bir durum.
tarafından
Valla çok gıcık bir durum Allah yardim etsin ne diyim
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Ben olsam bu sekilde düşünmezdim. O bayanlarla da arkadaş olurdum. Kocamdan haber alamazsam, onlardan alırdım. Her iki taraflı takip etmiş olurum yani anladın ;)
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Evine bırakmak zorunda değil 
0 oy
(1,712 puan) tarafından
eşine guvenıyorsan skntı yok
(10 puan) tarafından
Korktuğum şey cinsel birliktelik falan değil. Ama gönül kayması çok daha kötü. Benden. Ok onunla vakit geçiriyor..
0 oy
tarafından
Ya benm esimin is yerine escrtlar bile gelio ben norum :-D
0 oy
(577 puan) tarafından
Valla hiçte öyle düşünmüyorum tabiki insaniyet namına yardım edebilir ama o kizlar da gece yarısı çalışmayı göze aliyorsa eve dönme şekillerine de kendileri bilecek. Bende çok kiskancimdir. Asla bi kadın ve erkeğin arkadaş olabileceğini düşünmüyorum dinimizde de yok nefis var şeytan var arada. Şimdi linç tayfa gelir ama bu devirde ne kadına ne erkeğe güvenim.var herkes covid gibi sosyal mesafesini korumalı neler duyuyoruz Allah korusun 
(10 puan) tarafından
Bende sizin gibi düşünüyorum. Birde herkes olayı cinsel lik olarak algılıyor ama gönül kayması diyede bir şey var. Bir insan ne kadar bir insanla temsa kurarsa o kadar kanı kaynar içi ısınır heleki Göz göze sık gelmek..

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,289 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,397 göst.
13 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 676 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde cemilee.miray (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 972 göst.
28 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Öykü'mün öykü sü (386 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,064 soru

24,148,829 cevap

334,796 kullanıcı

...